Syddanmark

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt i Syddanmark

Teater Ad Libitum hos Teater Momentum

Teater Ad Libitum hos Teater Momentum

Med et årskort slipper du for at vælge, hvilke forestillinger på Teater Momentum du helst vil se. Du kan nemlig se dem alle. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 400 kr.

Se tilbudet


Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Kom med på en anderledes sejltur på Odense Å. Et Gin & Tonic Cruise sejler dig op ad åen, mens du sipper til en kølig drink. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Byvandring med Gadens Stemmer

Byvandring med Gadens Stemmer

Oplev Københavns skyggeside, når du sammen med Gadens Stemmer bliver vist rundt i vores hovedstad & hører om livet på gaden. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 149 kr.

Se tilbudet


Historisk rundvisning på Schackenborg Slot

Historisk rundvisning på Schackenborg Slot

Schackenborg Slot åbner dørene op til en magisk fortælling. Læs mere og book nu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 0 kr.

Se tilbudet


Hvad er teater Ad Libitum hos Teater Momentum, Syddanmark?

De lyder alle spændende. Hvert show har sit eget specielle twist, hvilket betyder, at det kan være svært at vælge præcis, hvilken man skal reservere en plads til. Eller er det? For du kan også reservere pladser til alle de shows, du ønsker. Det kan man med et årskort, for her har vi ophævet restriktionerne, så man kan komme på lige så mange teatre, man vil. Teater Momentum ansætter hvert år en ny kunstnerisk leder, som har samlet et hold af skuespillere og kunstnere, der har til formål at udfordre scenekunsten gennem sæsonen. Derfor er det, der iscenesættes her, ikke en traditionel forestilling, men et nyt kunstnerisk eksperiment.
Teater Ad Libitum hos Teater Momentum


Hvad er gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart, Syddanmark?

Et vindstød blæste gennem Monkemos og sendte bølgerne forsigtigt frem og tilbage. Det raslede i trætoppene, lyset flimrede mellem bladene og landede så i den lille båd og gled lydløst hen over vandet. Slap af på en af ​​bådens bænke og nyd en kølig Gin & Tonic, mens du beundrer den grønne natur. Der findes næppe en bedre måde at opleve Odense Å på. Siden 1882 har Odense Aafart været vært for folk, der vil rejse op og ned ad Odense Å. Erfarne kaptajner har mange års erfaring til søs, så du kan være sikker på, at sikkerhed er førsteprioritet. Så du kan forvente en stille tur i smukke omgivelser.
Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart


Hvad er byvandring med Gadens Stemmer, Syddanmark?

Bag Københavns facade finder du stenbroens skyggeside, og nutidens guider ved mere om livet i udkanten end de fleste. Omklædningsrum, narkotikahandel, fængsler og uskrevne gaderegler er blevet hverdag her, og alle historierne er stærke og unikke på grund af det. Det bliver en helt speciel byvandring, med glade smil og salte tårer. Gadens Stemmer er en socialøkonomisk virksomhed med 6 års erfaring i at skabe forskellige byvandringer i København. Gadens Stemmer ønsker at give meningsfulde beskæftigelsesmuligheder for mennesker, der måske ikke passer godt ind på det generelle arbejdsmarked. Målet er samtidig at skabe et møde mellem mennesker på tværs af det sociale skel og fjerne eventuelle fordomme.
Byvandring med Gadens Stemmer


Hvad er historisk rundvisning på Schackenborg Slot, Syddanmark?

Du er måske bekendt med Schakenburg Slot og Slotspark, da det har været bolig for den kongelige familie gennem årene, især prins Joachim og hans familie. Kender du også historier, der går mange år tilbage, om magtfulde biskopper, konflikter med grev Holsten og nogle berømte guldhorn? Du vil vende tilbage til mange indflydelsespunkter i dansk kulturhistorie, så bind dine snørebånd og tag ørepropper på, da du vil opleve næsten tusind års spændende historie på lidt over en time. I slotsbyen Møgeltønder, kun få meter fra Schakenburg Slot, ligger Schakenburg Castle Inn, som kan dateres tilbage til 1687. Slotskroen genåbner i 2021 efter den største renovering i 400 år. Selvom kroen har fået et nyt udtryk, er historien og gamle traditioner bestemt stadig bevaret, af samme grund, at der ikke er installeret tv i lokalet. Holdet bag Schackenborg Slotskro og Restaurant står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse i kongelige rammer, med en menu med skønne sønderjyske specialiteter og lokale råvarer.
Historisk rundvisning på Schackenborg Slot