Syddanmark

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt i Syddanmark

Lav selv smykker hos KREAVÆRK

Lav selv smykker hos KREAVÆRK

Besøg smykkecaféen på Fyn. Lav selv smykker med deres smykkepakke, som indeholder alle materialer for at designe et unikt smykke. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 210 kr.

Se tilbudet


Mal din egen keramik hos KREAVÆRK

Mal din egen keramik hos KREAVÆRK

Mal på keramik hos KREAVÆRK i Middelfart. Nyd en dag sammen i det kreative univers med hyggelige samtaler over bordet og maling på hænderne. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 229 kr.

Se tilbudet


Oplev historien i idylliske Møgeltønder

Oplev historien i idylliske Møgeltønder

Guidet rundvisning i slotsbyen Møgeltønder og på Schackenborg Slot. Pitstop på slotskroen med frokostanretning og eftermiddagskaffe. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 310 kr.

Se tilbudet


Teater & Vin hos Teater Momentum

Teater & Vin hos Teater Momentum

Sæt dig til rette i teatersalen og glæd dig til en spændende, kunstnerisk oplevelse. Teater Momentum i Odense udfordrer teaterkunsten. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 250 kr.

Se tilbudet


Koncertoplevelser hos Teater Momentum

Koncertoplevelser hos Teater Momentum

Med et musikårskort får du fri adgang til mere end 20+ koncerter om året på Teater Momentum. Læs mere om rabatterne & køb her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 300 kr.

Se tilbudet


Næste

1 2

Hvad er lav selv smykker hos KREAVÆRK, Syddanmark?

Med hjælp fra KREAVÄRKs søde personale skaber du dine egne smykker. Mix og match farverige perler for at skabe smykker, der matcher din smag. Du kan vælge et par øreringe, halskæder, armbånd eller et smykkesæt, hvor to smykker kombineres. Sæt dig ved et bord i Smykkecafeen og tilbring et par kvalitetstimer med kreativ aktivitet, hvor kun din fantasi sætter grænser. KREAVÄRK er en sjov og livlig studiecafé, hvor du kan udtrykke din kreativitet i dens farverige verden af ​​perler, ler, smykker og maling. Bag KREAVÄRK står Signe og Line, som vil gøre det nemt og sjovt for alle at være kreative. Derfor har de skabt hyggelige cafeer i Middelfart, hvor store og små har mulighed for at starte et kreativt projekt over en god kop kaffe eller kold sodavand.
Lav selv smykker hos KREAVÆRK


Hvad er mal din egen keramik hos KREAVÆRK, Syddanmark?

Hos KREAVÆRK i Middelfart skal du male fingrene. Vis din kreative side, når du begynder at male på keramik. KREAVÄRK giver en omfattende introduktion, før du forvandler grå og kedelig keramik til dine egne unikke stykker. Du kan vælge mellem alt fra skåle til vaser og tekander, så der er noget for enhver smag. KREAVÄRK er en sjov og livlig studiecafé, hvor du kan udtrykke din kreativitet i deres farverige verden af ​​perler, ler, smykker og maling. Bag KREAVÄRK står Signe og Line, som vil gøre det nemt og sjovt for alle at være kreative. Derfor har de skabt hyggelige cafeer i Middelfart, hvor store og små har mulighed for at starte et kreativt projekt over en god kop kaffe eller kold sodavand.
Mal din egen keramik hos KREAVÆRK


Hvad er oplev historien i idylliske Møgeltønder, Syddanmark?

Byen Møgeltønder er berømt for det historiske slot Schackenborg, bygget i 1664 og i dag prins Joachims og prinsesse Marys andet hjem. I løbet af dagens oplevelse skal du naturligvis opleve kulturhistoriske perler indefra, samt de smukke landsbygader, Slotsgade og andre spændende historiske seværdigheder gemt i byen. En erfaren guide fra Schackenborg vil give dig et dybdegående kig på kongefamilien, arkitektoniske stilarter, Det Gyldne Horn fundet i Gallehus, hvordan byen har fået sit navn og meget mere. I løbet af dagen vil der blive serveret frokost og eftermiddagskaffe på Schackenborg Slotskro, med hjemmelavede retter fra Sønderjylland. I slotsbyen Møgeltønder, kun få meter fra Schakenburg Slot, ligger Schakenburg Castle Inn, som kan dateres tilbage til 1687. Slotskroen genåbner i 2021 efter den største renovering i 400 år. Selvom kroen har fået et nyt udtryk, er historien og gamle traditioner bestemt stadig bevaret, af samme grund, at der ikke er installeret tv i lokalet. Holdet bag Schackenborg Slotskro og Restaurant står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse i kongelige rammer, med en menu med skønne sønderjyske specialiteter og lokale råvarer.
Oplev historien i idylliske Møgeltønder


Hvad er teater & Vin hos Teater Momentum, Syddanmark?

Hver gang en skuespiller indtager scenen, sker der noget nyt. Ord og handlinger er de samme, men tonen, fagterne, energien, nerverne hos publikum – det skifter i ny og næ. Derfor bliver teaterforestillingen aldrig den samme, og det er på grund af denne præmis, at teatret er en kunstnerisk smeltedigel af følelser, følelse, fantasi, forudsigelighed og uforudsigelighed. Så sæt dig godt til rette og mærk fremdriften. Teater Momentum ansætter hvert år en ny kunstnerisk leder, som har samlet et hold af skuespillere og kunstnere, der har til formål at udfordre scenekunsten gennem sæsonen. Derfor er det, der iscenesættes her, ikke en traditionel forestilling, men et nyt kunstnerisk eksperiment.
Teater & Vin hos Teater Momentum


Hvad er koncertoplevelser hos Teater Momentum, Syddanmark?

Det suser ud af højtalerne, lyden stiger og falder i salen, falder ned i ørerne og går gennem kroppen. Lad dig slappe af. spænd sikkerhedsselen. Smil, græd eller grin. Musik inspirerer alle disse følelser – store som små – og på Teater Momentum kan du opleve hele spektret gang på gang. Her kan du opleve koncerter, du ikke finder andre steder i Odense, og du har chancen for at høre musik, du ikke vidste, du skulle høre. Teater Momentum ansætter hvert år en ny kunstnerisk leder, som har samlet et hold af skuespillere og kunstnere, der har til formål at udfordre scenekunsten gennem sæsonen. Derfor er det, der iscenesættes her, ikke en traditionel forestilling, men et nyt kunstnerisk eksperiment.
Koncertoplevelser hos Teater Momentum