Skanderborg

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt i Skanderborg

Jeres kærlighedshistorie af Forlaget Fortæl

Jeres kærlighedshistorie af Forlaget Fortæl

Forevig jeres kærlighedshistorie i en smuk bog udgivet af Forlaget Fortæl. Den perfekte gave til det nygifte par eller din udkårne. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 7,750 kr.

Se tilbudet


Crepepapirsworkshop med Gabriella Holm

Crepepapirsworkshop med Gabriella Holm

Tag med til crepepapirsworkshop med Gabriella Holm. Her lærer du alle teknikkerne for at kunne arbejde med det farverige italienske papir. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 449 kr.

Se tilbudet


Din livshistorie af Forlaget Fortæl

Din livshistorie af Forlaget Fortæl

Få nedskrevet din personlige livshistorie af Forlaget Fortæl. En unik oplevelse man for evigt kan få glæde af. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 12,750 kr.

Se tilbudet
1

Hvad er jeres kærlighedshistorie af Forlaget Fortæl, Skanderborg?

Forevig din kærlighedshistorie i en smuk bog udgivet af Forlaget Fortæl. At skrive din kærlighedshistorie kan enten være den perfekte gave til et nygift par med deres kærlighedsrejse præsenteret på skrift, eller som en mulighed for et sølv- eller guldbrudepar til at mindes deres kærlighed. Du kan også bruge kærlighedshistorier til at fortælle din elskede sort på hvidt, hvorfor din kærlighed er så speciel. En oplevelse, der bringer de minder frem, som I alle har gennemgået sammen. Forlaget Tell blev skabt for at fortælle historien om dit liv. Livet ændrer sig hurtigt, og vi risikerer at blive glemt, indtil vi ser tilbage. Verlaget Vertæl værner om kunsten at formidle livets øjeblikke store og små, som du siger. De levendegør de fortællinger, der betyder mest, med enkle rammer og intuitive spørgsmål, der inviterer dig til at sætte ord på imponerende historier og relationer. Historier, der skaber minder og minder os om, hvem vi er. En unik oplevelse for dig selv og dine kære, der kan gå i arv fra generation til generation.
Jeres kærlighedshistorie af Forlaget Fortæl


Hvad er crepepapirsworkshop med Gabriella Holm, Skanderborg?

Har du nogensinde arbejdet med crepepapir? Italiensk papir er fantastisk til at lave smukke blomster og nipsgenstande i en række forskellige farver. Lad din kreativitet løbe løbsk, mens du forvandler papir med fingrene. På workshoppen lærer du alle teknikkerne, så du kan fortsætte dit kreative arbejde derhjemme - måske til sidst samle din egen tidløse buket til at dekorere dit hjem. Gabriella Holm er kreativ ekspert i Go' morgen Danmark på TV 2, hvor hun opfordrer det danske folk til at påtage sig kreative gør-det-selv-projekter. Du kan også finde hendes kreative hemmeligheder på Instagram, hvor hun har næsten 20.000 følgere. Fælles for Gabriellas ideer er, at de er sæsonbetonede, og det bliver disse crepepapir-workshops. Gabriella er også forfatter til bogen Cretide.
Crepepapirsworkshop med Gabriella Holm


Hvad er din livshistorie af Forlaget Fortæl, Skanderborg?

At skrive sin livshistorie ned er en særlig oplevelse. Men det er også en oplevelse, der vil leve for evigt og bringe glæde til fremtidige generationer. Du har mulighed for at genopleve gamle minder og historier med en erfaren skribent fra Forlaget Tell, som vil interviewe dig og vejlede dig i valget af de vigtigste historier. Forfatteren forvandler derefter din historie til en smuk bog med 10 valgfrie billeder. Du kan vælge selv at fortælle din egen livshistorie, eller du kan dele dine oplevelser med andre, der former din livshistorie med dig. Forlaget Tell blev skabt for at fortælle historien om dit liv. Livet ændrer sig hurtigt, og vi risikerer at blive glemt, indtil vi ser tilbage. Verlaget Vertæl værner om kunsten at formidle livets store og små øjeblikke, som du siger. De levendegør de fortællinger, der betyder mest, med enkle rammer og intuitive spørgsmål, der inviterer dig til at sætte ord på imponerende historier og relationer. Historier, der skaber minder og minder os om, hvem vi er. En unik oplevelse for dig selv og dine kære, der kan gå i arv fra generation til generation.
Din livshistorie af Forlaget Fortæl