Sjælland

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt i Sjælland

Helikoptertur over Roskilde med Copenhagen Helicopter

Helikoptertur over Roskilde med Copenhagen Helicopter

Oplev Roskilde fra luften på en helikoptertur fra Copenhagen Helicopter. Du kan blandt andet besøge Roskilde Fjord, Roskilde Domkrike og Risø. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.

Pris: 895 kr.

Se tilbudet


Helikoptertur over København med Copenhagen Helicopter

Helikoptertur over København med Copenhagen Helicopter

Oplev København fra luften på en helikoptertur med Copenhagen Helicopter. Se blandt andet Kastellet, Tivoli, Amalienborg Slot og Operaen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,895 kr.

Se tilbudet


Læderworkshop med Simpelt Håndværk

Læderworkshop med Simpelt Håndværk

På læderworkshop hos Simpelt Håndværk får du alle teknikkerne til selv at komme i gang med at skabe lækre produkter i læder. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 575 kr.

Se tilbudet
1

Hvad er helikoptertur over Roskilde med Copenhagen Helicopter, Sjælland?

Når en helikopter letter langsomt fra jordens overflade, oplever de fleste mennesker en jetstrøm over deres kroppe. Så stille som du kommer højere og højere, folder den vidunderlige udsigt sig ud her. Her kan du finde dig tilpas og nyde udsigten over Roskilde og det omkringliggende landskab. Du vil blandt andet opleve Roskilde Domkirke, Roskilde Fjord, Rise og Vikingeskibsmuseet. Hvem ønsker en uforglemmelig oplevelse? Copenhagen Helicopter bygger på årtiers erfaring og erfaring inden for helikopterflyvning, med højtuddannede og sikre piloter, betjent af Copenhagen AirTaxi med over 60 års luftfartserfaring, så din og andres sikkerhed er i højsædet. Med Copenhagen Helicopter kan I flyve sammen, selvom I kun bestiller to af de tre sæder, samt booker, afbestiller og ombooker 24 timer i forvejen.
Helikoptertur over Roskilde med Copenhagen Helicopter


Hvad er helikoptertur over København med Copenhagen Helicopter, Sjælland?

Du flyver direkte til København fra Roskilde Lufthavn, hvor du kan runde byens centrum og se de fleste af Københavns attraktioner. Du kender måske mange seværdigheder fra land, men at se det hele fra oven er meget specielt. Alle passagerer har et vinduessæde, så alle har en vidunderlig udsigt. Undervejs vil piloten vise dig de seværdigheder, du har fløjet. Copenhagen Helicopter bygger på årtiers erfaring og erfaring med helikopterflyvning, med højtuddannede og sikre piloter, betjent af Copenhagen AirTaxi med over 60 års luftfartserfaring, så din og andres sikkerhed er i højsædet. Med Copenhagen Helicopter kan I flyve sammen, selvom I kun bestiller to af de tre sæder, samt booke, afbestille og ombooke op til 24 timer i forvejen.
Helikoptertur over København med Copenhagen Helicopter


Hvad er læderworkshop med Simpelt Håndværk, Sjælland?

Tilbring en dejlig eftermiddag og aften på Simpelt Håndværk og gør hverdagen mere speciel. Her opstår kreativitet og komfort, samtidig med at du kan lave lækre produkter af læder. Til læderværksteder kan du vælge at lave din egen mulepose (45 x 40 cm) eller en computertaske i premium kernelæderkvalitet. Du forlader værkstedet med en masse ny viden om læder og hvordan du bruger det og giver det liv. Birgitte Kastrup står bag Simpelt Håndværk. Hun er uddannet håndarbejdslærer og har en brændende kreativitet. Hendes største passion er læder, et unikt materiale, der kan bruges til at skabe smukke og funktionelle produkter. Med Simpelt Håndværk vil hun vise, hvordan du kan begynde at skabe dine egne produkter med en enkel og overskuelig proces.
Læderworkshop med Simpelt Håndværk