Odense

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt i Odense

Teater & Vin hos Teater Momentum

Teater & Vin hos Teater Momentum

Sæt dig til rette i teatersalen og glæd dig til en spændende, kunstnerisk oplevelse. Teater Momentum i Odense udfordrer teaterkunsten. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 250 kr.

Se tilbudet


Koncertoplevelser hos Teater Momentum

Koncertoplevelser hos Teater Momentum

Med et musikårskort får du fri adgang til mere end 20+ koncerter om året på Teater Momentum. Læs mere om rabatterne & køb her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 300 kr.

Se tilbudet


Teater Ad Libitum hos Teater Momentum

Teater Ad Libitum hos Teater Momentum

Med et årskort slipper du for at vælge, hvilke forestillinger på Teater Momentum du helst vil se. Du kan nemlig se dem alle. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 400 kr.

Se tilbudet


Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Kom med på en anderledes sejltur på Odense Å. Et Gin & Tonic Cruise sejler dig op ad åen, mens du sipper til en kølig drink. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Byvandring med Gadens Stemmer

Byvandring med Gadens Stemmer

Oplev Københavns skyggeside, når du sammen med Gadens Stemmer bliver vist rundt i vores hovedstad & hører om livet på gaden. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 149 kr.

Se tilbudet
1

Hvad er teater & Vin hos Teater Momentum, Odense?

Hver gang en skuespiller indtager scenen, sker der noget nyt. Ord og handlinger er de samme, men tonen, fagterne, energien, nerverne hos publikum – det skifter i ny og næ. Derfor bliver teaterforestillingen aldrig den samme, og det er på grund af denne præmis, at teatret er en kunstnerisk smeltedigel af følelser, følelse, fantasi, forudsigelighed og uforudsigelighed. Så sæt dig godt til rette og mærk fremdriften. Teater Momentum ansætter hvert år en ny kunstnerisk leder, som har samlet et hold af skuespillere og kunstnere, der har til formål at udfordre scenekunsten gennem sæsonen. Derfor er det, der iscenesættes her, ikke en traditionel forestilling, men et nyt kunstnerisk eksperiment.
Teater & Vin hos Teater Momentum


Hvad er koncertoplevelser hos Teater Momentum, Odense?

Det suser ud af højtalerne, lyden stiger og falder i salen, falder ned i ørerne og går gennem kroppen. Lad dig slappe af. spænd sikkerhedsselen. Smil, græd eller grin. Musik inspirerer alle disse følelser – store som små – og på Teater Momentum kan du opleve hele spektret gang på gang. Her kan du opleve koncerter, du ikke finder andre steder i Odense, og du har chancen for at høre musik, du ikke vidste, du skulle høre. Teater Momentum ansætter hvert år en ny kunstnerisk leder, som har samlet et hold af skuespillere og kunstnere, der har til formål at udfordre scenekunsten gennem sæsonen. Derfor er det, der iscenesættes her, ikke en traditionel forestilling, men et nyt kunstnerisk eksperiment.
Koncertoplevelser hos Teater Momentum


Hvad er teater Ad Libitum hos Teater Momentum, Odense?

De lyder alle spændende. Hvert show har sit eget specielle twist, hvilket betyder, at det kan være svært at vælge præcis, hvilken man skal reservere en plads til. Eller er det? For du kan også reservere pladser til alle de shows, du ønsker. Det kan man med et årskort, for her har vi ophævet restriktionerne, så man kan komme på lige så mange teatre, man vil. Teater Momentum ansætter hvert år en ny kunstnerisk leder, som har samlet et hold af skuespillere og kunstnere, der har til formål at udfordre scenekunsten gennem sæsonen. Derfor er det, der iscenesættes her, ikke en traditionel forestilling, men et nyt kunstnerisk eksperiment.
Teater Ad Libitum hos Teater Momentum


Hvad er gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart, Odense?

Et vindstød blæste gennem Monkemos og sendte bølgerne forsigtigt frem og tilbage. Det raslede i trætoppene, lyset flimrede mellem bladene og landede så i den lille båd og gled lydløst hen over vandet. Slap af på en af ​​bådens bænke og nyd en kølig Gin & Tonic, mens du beundrer den grønne natur. Der findes næppe en bedre måde at opleve Odense Å på. Siden 1882 har Odense Aafart været vært for folk, der vil rejse op og ned ad Odense Å. Erfarne kaptajner har mange års erfaring til søs, så du kan være sikker på, at sikkerhed er førsteprioritet. Så du kan forvente en stille tur i smukke omgivelser.
Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart


Hvad er byvandring med Gadens Stemmer, Odense?

Bag Københavns facade finder du stenbroens skyggeside, og nutidens guider ved mere om livet i udkanten end de fleste. Omklædningsrum, narkotikahandel, fængsler og uskrevne gaderegler er blevet hverdag her, og alle historierne er stærke og unikke på grund af det. Det bliver en helt speciel byvandring, med glade smil og salte tårer. Gadens Stemmer er en socialøkonomisk virksomhed med 6 års erfaring i at skabe forskellige byvandringer i København. Gadens Stemmer ønsker at give meningsfulde beskæftigelsesmuligheder for mennesker, der måske ikke passer godt ind på det generelle arbejdsmarked. Målet er samtidig at skabe et møde mellem mennesker på tværs af det sociale skel og fjerne eventuelle fordomme.
Byvandring med Gadens Stemmer