Nordjylland

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt i Nordjylland

Street art tour med Aalborg Tours

Street art tour med Aalborg Tours

ag med på en kunstnerisk tur gennem Aalborgs street art og opdag, hvor smuk en kombination det er, når byliv og kunst bliver blandet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Guidet cykeltur gennem Aalborg med Aalborg Tours

Guidet cykeltur gennem Aalborg med Aalborg Tours

Tag med på en guidet cykeltur & oplev byen på to hjul. Du kommer langt omkring på vejene & hører om de ukendte fortællinger fra byen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Fisketur med Sea Hawk

Fisketur med Sea Hawk

Kunne du godt tænke dig at prøve at fiske på Det Gule Rev? Så er denne fisketur lige noget for dig. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,775 kr.

Se tilbudet


Aalborg under besættelsen med Aalborg Tours

Aalborg under besættelsen med Aalborg Tours

Aalborg var under 2. Verdenskrig en strategisk vigtig by for Tyskland på grund af sine to lufthavne. Hør hele historien. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Rundvisning på Bunkermuseet i Hirtshals

Rundvisning på Bunkermuseet i Hirtshals

Kom med på en oplevelse tilbage i tiden. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 0 kr.

Se tilbudet
1

Hvad er street art tour med Aalborg Tours, Nordjylland?

På denne street art-tur vil en kyndig guide føre dig gennem byens gader og introducere dig til nogle af de mest unikke og fantastiske kunstværker i Aalborgs gader. Street art er ikke kun graffiti tegnet mere eller mindre tilfældigt på busser og bygninger rundt omkring i byen. Faktisk er det en kunstform, som mange moderne kunstnere allerede har taget deres første skridt mod at blive anerkendte kunstnere. I 8 år er mere end 70 gavle og vægge over hele byen blevet dekoreret med gavlmalerier i stor skala af internationale kunstnere fra hele verden. Aalborg Tours tilbyder daglige guidede ture rundt i Aalborg med udgangspunkt i en række forskellige steder. Alle guiderne kendte Aalborg godt og havde gode taleevner, da Aalborg Tours gerne ville vise Aalborgs charme i forhold til historie, mad og arkitektur.
Street art tour med Aalborg Tours


Hvad er guidet cykeltur gennem Aalborg med Aalborg Tours, Nordjylland?

Der er mange måder at opleve Aalborg på, men hvis du vil navigere både kilometer og historie, skal du bruge to hjul og et sæt pedaler. En guidet cykeltur tager dig til hvert hjørne af Aalborg og fortæller byens skjulte, ufortalte byhistorier. Det handler ikke om bjergkørsel eller sprint, for det handler ikke om at komme først i mål, det handler om at lytte, stille spørgsmål og opleve Aalborg fra et helt nyt perspektiv. Aalborg Tours tilbyder daglige guidede ture rundt i Aalborg med udgangspunkt i en række forskellige steder. Alle guiderne kendte Aalborg godt og havde gode taleevner, da Aalborg Tours gerne ville vise Aalborgs charme i forhold til historie, mad og arkitektur.
Guidet cykeltur gennem Aalborg med Aalborg Tours


Hvad er fisketur med Sea Hawk, Nordjylland?

Leder du efter torsk, torsk, lange og buttet, er Det Gule Rev et godt sted at starte din søgning. Her boltrer fiskene sig i strømmene og søpindsvin flokkes til de bedste pladser. Det siges, at det ikke er ualmindeligt at fange mere end 20 pund fisk, men hvis det er historien om lystfiskeren, skal man til havet for at undersøge... Sea Service Express understøtter fiske- og dykkerture på vestkysten. Kaptajn Mikael Jensen er uddannet cand.mag fra Marstal Navigationsskole og har mange års sejlererfaring i forskellige farvande, så han kender havet godt og kan garantere sikkerheden er i top. Sea Service Express vil skabe en fantastisk sejleroplevelse og være på forkant med en behagelig og afslappende atmosfære ombord.
Fisketur med Sea Hawk


Hvad er aalborg under besættelsen med Aalborg Tours, Nordjylland?

Glem alle begreber om støvede bøger og lange, komplicerede historier. Grib i stedet din jakke, bind dine sko, og tag ud for at opleve historien, der udspiller sig under Anden Verdenskrig. Aalborg var en strategisk by for Tyskland, som ville erobre Norge, så byen spillede en særlig vigtig rolle i krigen. Du kan se tilbage, mens du står foran Gestapo-hovedkvarteret og oplever historien på første hånd, eller når historien om byens berømte modstandsgruppe pludselig kommer til live foran dig. Aalborg Tours tilbyder daglige guidede ture rundt i Aalborg med udgangspunkt i en række forskellige steder. Alle guiderne kendte Aalborg godt og havde gode mundtlige færdigheder, da Aalborg Tours gerne ville fremvise Aalborgs charme i forhold til historie, mad og arkitektur.
Aalborg under besættelsen med Aalborg Tours


Hvad er rundvisning på Bunkermuseet i Hirtshals, Nordjylland?

Hos Hirtshals ligger det tidligere tyske 10. batteri. Det betyder, at du kan opleve det eneste fuldt udgravede tyske forsvar fra Anden Verdenskrig i Danmark. På en guidet tur i Hirtshals Fyr kommer du ind i bunkere, hvoraf nogle endda er ombygget til deres oprindelige indretning og funktion. På den måde vil du opleve et vigtigt stykke kulturhistorie. Området rummer 3,5 km skyttegrave og 69 bunkere, og mens du er langt fra at se det hele, kan du få et indblik i Danmarks lokalhistorie fra et verdenshistorisk perspektiv. Wind Sissel Historiske Museum i Nordvestjylland dækker fem udstillingssteder med permanente og tidsbegrænsede særudstillinger. De sporer vores historie tilbage 30.000 år til i dag. Så uanset om du er til antikken, Anden Verdenskrig, Hirtshals som et handelscentrum med Norge eller et andet sted, har de mange udstillinger og ture, du kan fortsætte med.
Rundvisning på Bunkermuseet i Hirtshals