Midtjylland

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt i Midtjylland

Jeres kærlighedshistorie af Forlaget Fortæl

Jeres kærlighedshistorie af Forlaget Fortæl

Forevig jeres kærlighedshistorie i en smuk bog udgivet af Forlaget Fortæl. Den perfekte gave til det nygifte par eller din udkårne. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 7,750 kr.

Se tilbudet


Keramikkursus hos Barro

Keramikkursus hos Barro

Kom med på et endagskursus, hvor du kan få praktisk erfaring med keramik. Skab din egen kreation ud fra dagens tema. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 650 520 kr.

Se tilbudet


Mordet ved Aarhus Å med Solve a Mystery

Mordet ved Aarhus Å med Solve a Mystery

Tag på en tidsrejse til 1934, hvor modstandsbevægelsen gemmer sig i Aarhus' gader og stræder. Opklar mordgåden og gå på opdagelse i Aarhus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 375 kr.

Se tilbudet


Vandretur i Mols Bjerge på Den Italienske Sti med Aros Adventure

Vandretur i Mols Bjerge på Den Italienske Sti med Aros Adventure

Oplev Mols Bjerges smukke områder. Turen følger Den Italienske Sti og svinger forbi Agri Bavnehøj - Mols Bjerges højeste punkt. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 350 kr.

Se tilbudet


Crepepapirsworkshop med Gabriella Holm

Crepepapirsworkshop med Gabriella Holm

Tag med til crepepapirsworkshop med Gabriella Holm. Her lærer du alle teknikkerne for at kunne arbejde med det farverige italienske papir. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 449 kr.

Se tilbudet


Næste

1 2 3 4

Hvad er jeres kærlighedshistorie af Forlaget Fortæl, Midtjylland?

Forevig din kærlighedshistorie i en smuk bog udgivet af Forlaget Fortæl. At skrive din kærlighedshistorie kan enten være den perfekte gave til et nygift par med deres kærlighedsrejse præsenteret på skrift, eller som en mulighed for et sølv- eller guldbrudepar til at mindes deres kærlighed. Du kan også bruge kærlighedshistorier til at fortælle din elskede sort på hvidt, hvorfor din kærlighed er så speciel. En oplevelse, der bringer de minder frem, som I alle har gennemgået sammen. Forlaget Tell blev skabt for at fortælle historien om dit liv. Livet ændrer sig hurtigt, og vi risikerer at blive glemt, indtil vi ser tilbage. Verlaget Vertæl værner om kunsten at formidle livets øjeblikke store og små, som du siger. De levendegør de fortællinger, der betyder mest, med enkle rammer og intuitive spørgsmål, der inviterer dig til at sætte ord på imponerende historier og relationer. Historier, der skaber minder og minder os om, hvem vi er. En unik oplevelse for dig selv og dine kære, der kan gå i arv fra generation til generation.
Jeres kærlighedshistorie af Forlaget Fortæl


Hvad er keramikkursus hos Barro, Midtjylland?

Tag et keramikkursus i Aarhus, og du får praktisk erfaring med at lave din egen keramik. Den kendte kunstner Anabel Nájera-López vil guide dig gennem processen fra ler til mesterværk. Hver keramikklasse har sit eget tema, så du behøver ikke bekymre dig om, hvad du skal lave. Om fredagen er der fokus på praktisk keramik, såsom kopper eller tallerkener, og om lørdagen på ornamenter, såsom menneskeskulpturer eller fantasidyr. Et par dage efter din keramiktime tager du din keramik med hjem, tørrer og brænder den først. Er du klar til at opdage din kreative side? BARRO er et keramikstudie i Aarhus C. BARRO blev skabt af den mexicansk-amerikanske kunstner Anabel Nájera-López. Gennem årene har Annabels kunst modtaget adskillige priser og stipendier. Hendes arbejde har været udstillet i USA og internationalt, herunder soloudstillinger på El Paso Museum of Art i USA, Kunstmuseum Leipzig i Tyskland og senest på ARoS i Aarhus, hvor hun nu bor og underviser i keramikkurser kl. BARRO. Hun taler engelsk i timerne, men sørg for, at alle forstår.
Keramikkursus hos Barro


Hvad er mordet ved Aarhus Å med Solve a Mystery, Midtjylland?

Året er 1934, og I er nogle meget dygtige efterforskere, der har til opgave at afdække det brutale drab på Merete Hermansen. Der er 6 mulige mistænkte, men hvem tror du er morderen, og hvad er dit grundlag for at vælge? Når du rejser gennem Aarhus for at løse et mordgåde, er det din opgave at finde ud af det. Den opklarende mordgåde vil tage dig fra St. Clemensbro, forbi ikoniske steder i Aarhus og ender i Mølleparken. Husk, at internettet ikke blev opfundet i 1934, så læg din telefon væk, når du skal løse et mystisk mordgåde. Solve A Mystery tager dig med på en anderledes tur i København eller Aarhus, så du kan opleve berømte seværdigheder på en helt ny måde. Besøg historiske bygninger og særlige funktioner på en sjov måde, som alle kan være med.
Mordet ved Aarhus Å med Solve a Mystery


Hvad er vandretur i Mols Bjerge på Den Italienske Sti med Aros Adventure, Midtjylland?

Den danske natur er noget for sig selv. Den er klar med åbne arme, så vi kan komme ud og nyde den. Tag med Aros Adventure på en 10 km vandretur i Mols Bjerge, en af ​​de smukkeste nationalparker i Danmark. Aros Adventure er ekspert i at formidle dansk natur. Så rundvisningen involverer også en masse gode historier og historier om naturområdet. Turen går forbi Den Italienske Sti, inden den når Agri Bavnehøj, som med sine 137 meter er det højeste punkt på Mols Bjerge. Tempoet på vandreturen giver alle mulighed for at være med og nyde en god oplevelse sammen i den danske natur. Aros Adventure formidler en autentisk oplevelse i Aarhus og Østjylland. De har kernekompetencer inden for friluftsoplevelse, natur og kulturudveksling. Danskerne er i stigende grad interesserede i at lære om deres historiske ophav og opleve de mange muligheder landet har at byde på. Med Aros Adventures' mange års erfaring inden for natur og historie, er de i stand til at yde deres service, når de viser forskellige sider af Danmark.
Vandretur i Mols Bjerge på Den Italienske Sti med Aros Adventure


Hvad er crepepapirsworkshop med Gabriella Holm, Midtjylland?

Har du nogensinde arbejdet med crepepapir? Italiensk papir er fantastisk til at lave smukke blomster og nipsgenstande i en række forskellige farver. Lad din kreativitet løbe løbsk, mens du forvandler papir med fingrene. På workshoppen lærer du alle teknikkerne, så du kan fortsætte dit kreative arbejde derhjemme - måske til sidst samle din egen tidløse buket til at dekorere dit hjem. Gabriella Holm er kreativ ekspert i Go' morgen Danmark på TV 2, hvor hun opfordrer det danske folk til at påtage sig kreative gør-det-selv-projekter. Du kan også finde hendes kreative hemmeligheder på Instagram, hvor hun har næsten 20.000 følgere. Fælles for Gabriellas ideer er, at de er sæsonbetonede, og det bliver disse crepepapir-workshops. Gabriella er også forfatter til bogen Cretide.
Crepepapirsworkshop med Gabriella Holm