Middelfart

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt i Middelfart

Lav selv smykker hos KREAVÆRK

Lav selv smykker hos KREAVÆRK

Besøg smykkecaféen på Fyn. Lav selv smykker med deres smykkepakke, som indeholder alle materialer for at designe et unikt smykke. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 210 kr.

Se tilbudet


Mal din egen keramik hos KREAVÆRK

Mal din egen keramik hos KREAVÆRK

Mal på keramik hos KREAVÆRK i Middelfart. Nyd en dag sammen i det kreative univers med hyggelige samtaler over bordet og maling på hænderne. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 229 kr.

Se tilbudet
1

Hvad er lav selv smykker hos KREAVÆRK, Middelfart?

Med hjælp fra KREAVÄRKs søde personale skaber du dine egne smykker. Mix og match farverige perler for at skabe smykker, der matcher din smag. Du kan vælge et par øreringe, halskæder, armbånd eller et smykkesæt, hvor to smykker kombineres. Sæt dig ved et bord i Smykkecafeen og tilbring et par kvalitetstimer med kreativ aktivitet, hvor kun din fantasi sætter grænser. KREAVÄRK er en sjov og livlig studiecafé, hvor du kan udtrykke din kreativitet i dens farverige verden af ​​perler, ler, smykker og maling. Bag KREAVÄRK står Signe og Line, som vil gøre det nemt og sjovt for alle at være kreative. Derfor har de skabt hyggelige cafeer i Middelfart, hvor store og små har mulighed for at starte et kreativt projekt over en god kop kaffe eller kold sodavand.
Lav selv smykker hos KREAVÆRK


Hvad er mal din egen keramik hos KREAVÆRK, Middelfart?

Hos KREAVÆRK i Middelfart skal du male fingrene. Vis din kreative side, når du begynder at male på keramik. KREAVÄRK giver en omfattende introduktion, før du forvandler grå og kedelig keramik til dine egne unikke stykker. Du kan vælge mellem alt fra skåle til vaser og tekander, så der er noget for enhver smag. KREAVÄRK er en sjov og livlig studiecafé, hvor du kan udtrykke din kreativitet i deres farverige verden af ​​perler, ler, smykker og maling. Bag KREAVÄRK står Signe og Line, som vil gøre det nemt og sjovt for alle at være kreative. Derfor har de skabt hyggelige cafeer i Middelfart, hvor store og små har mulighed for at starte et kreativt projekt over en god kop kaffe eller kold sodavand.
Mal din egen keramik hos KREAVÆRK