København

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt i København

Natmandstur med Ghosttour

Natmandstur med Ghosttour

Denne historiske byvandring i Københavns gader handler om natmændene. Hør de spændende fortællinger, mens du går gennem indre by. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 60 kr.

Se tilbudet


I Fodsporene på de Dødes København

I Fodsporene på de Dødes København

Kom med på en historisk byvandring gennem København for at opleve den på en helt ny måde. Hør de spændende historier & få et ny blik på byen Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 199 kr.

Se tilbudet


Forbryderjagt i Nyhavn med Solve a Mystery

Forbryderjagt i Nyhavn med Solve a Mystery

Det er begået af den samme tyv, som har raseret i området de sidste seks år. Kan du fange den snedige tyv? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 375 kr.

Se tilbudet


Fanden er løs... i København med Weirdwalks

Fanden er løs... i København med Weirdwalks

Det at sælge sin sjæl til satan var populært, men det kunne gå grueligt galt, hvis man blev taget i det. Hør om Københavns mørke sider. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 140 kr.

Se tilbudet


Tilbage

1 2 3 4 5 6 7 8

Hvad er natmandstur med Ghosttour, København?

Natsange på gaderne i København har eksisteret i årevis, men på denne tour kom de til live på en sjov måde. Natteholdsarbejderne blev født på kontoret og var for 300 år siden i samfundets bund.Selv de fattige havde ikke noget imod at udføre disse job. Lær, hvordan de skulle partere de henrettede og leve i et parallelsamfund, hvor de udviklede deres eget sprog. Nu kommer du med på en spændende bytur, hvor du over en periode finder ud af, hvad de syntes om København dengang og lærer en af ​​deres sange. Ghosttour har siden 2004 fortalt historier om Københavns Gamle By. Holdet bag Ghosttour består af passionerede historiefortællere med stor erfaring på området. Disse guider formidler udelukkende historier baseret på historiske øjenvidneberetninger, hvilket skaber en unik oplevelse.
Natmandstur med Ghosttour


Hvad er i Fodsporene på de Dødes København, København?

Hvorfor er djævelen på fri fod i Laksegade? Ved du, hvornår Det Gyldne Horn smeltede? Lade være med? Nå, så må du hellere tage tilbage til det mørke København for at finde ud af det. Her rejser turgrupper gennem gaderne for at møde nogle, der har levet gennem belejringen og bombardementet af den gamle by, hekseafbrændinger og sygdomsepidemier. Når du går tilbage til nutiden og din rejserygsæk er fuld af viden, bliver en rejse til København aldrig den samme igen. Copentell er drivkraften bag guidede ture rundt i København, hvor historien formidles i et levende og moderne sprog. Guider er uddannede journalister og historikere med hver deres specialitet, og ture er baseret på professionelle, gennemarbejdede forberedelser, tilpasset individuelle interesser. Underholdning og uddannelse går hånd i hånd i København. - Copentell er drivkraften bag guidede ture rundt i København, hvor fortiden taler i et levende, moderne sprog. Guider er uddannede journalister og historikere, og det daglige tema er, at rundvisninger er baseret på faglige, gennemarbejdede forberedelser, tilpasset den enkeltes interesser. Underholdning og uddannelse går hånd i hånd i København.
I Fodsporene på de Dødes København


Hvad er forbryderjagt i Nyhavn med Solve a Mystery, København?

Du leder efter en berygtet tyv i Newport. Året er 1931, Danmark er økonomisk ustabilt og politisk ambitiøst - hvad morgendagen bringer, vil først morgendagen vide. I løbet af natten skete endnu et indbrud i sidegaderne i Newport. Det blev udført af de samme tyve, som har hærget området i de sidste seks år. Kan du fange den snedige tyv? Solve A Mystery tager dig med på en anderledes tur i København eller Aarhus, så du kan opleve berømte seværdigheder på en helt ny måde. Besøg historiske bygninger og særlige funktioner på en sjov måde, som alle kan være med.
Forbryderjagt i Nyhavn med Solve a Mystery


Hvad er fanden er løs... i København med Weirdwalks, København?

Djævelen er på fri fod, og du er for hans fødder. Når du går gennem København først på aftenen, hører du skræmmende historier om Fandens Sparekasse i Krystalgade, den sorte kat i Christian den 4 og den berømte Donner Slanter-Laust. Det kræver meget at høre, at dine ører falder, så tør du tage risikoen for at lytte, når Københavns mørke og mystiske historie bliver fortalt? I 7 år har Weirdwalks gået byvandringer gennem Københavns snoede gader. Professionelle guider har specialiseret sig i at fortælle historier baseret på historie, arkitektur og kultur. Weirdwalks er medlem af Københavns Byvandringsforening.
Fanden er løs... i København med Weirdwalks