København

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt i København

Blod, bødler & bordeller i København med Weirdwalks

Blod, bødler & bordeller i København med Weirdwalks

Tag med på en spændende krimitur i Københavns gader. Hør de faktuelle historier, mens nu bevæger dig rundt i gaderne, hvor de fandt sted. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 140 kr.

Se tilbudet


Outbreak Escape Room hos Midgaard Event

Outbreak Escape Room hos Midgaard Event

Tilstanden er kaotisk, og der hersker en tilstand af uro i samfundet. Har I, det der skal til for at redde menneskeheden og vaccinen? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,295 kr.

Se tilbudet


Puzzle walk på Christiania

Puzzle walk på Christiania

Kom med på en anderledes byvandring på Christiania. Løs mysteriet med en spændende puzzle walk. Kan du knække koderne og finde svar? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 595 kr.

Se tilbudet


Beerwalk i København med People Like Us

Beerwalk i København med People Like Us

Tag med på en anderledes tur rundt igennem Københavns gader og få en smagsoplevelse med de lækre øl fra People Like Us. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 300 kr.

Se tilbudet


Wallmans Dinnerparty i København

Wallmans Dinnerparty i København

Oplev det medrivende show, når Wallmans Dinnerparty åbner dørene til en stor aften i Cirkusbygningen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 699 kr.

Se tilbudet


Hvad er blod, bødler & bordeller i København med Weirdwalks, København?

Jack the Ripper-mysteriet forsvinder ikke bare fra Londons gader som fortidens tåger. For 100 år siden lurede truende mænd på Københavns kringlehjørner og terroriserede beboerne med barnemord og bedrageri. Så nu er vi ude på gaden, hvor gangstere, alkoholiserede skurke og andre gode fyre venter på at vågne op igen. Tør du følge med? I 7 år har Weirdwalks gået byvandringer gennem Københavns snoede gader. Professionelle guider har specialiseret sig i at fortælle historier baseret på historie, arkitektur og kultur. Weirdwalks er medlem af Københavns Byvandringsforening.
Blod, bødler & bordeller i København med Weirdwalks


Hvad er outbreak Escape Room hos Midgaard Event, København?

Du og dit team er midt i en global pandemi. Situationen er kaotisk, og social uro er uro. Din mission er at komme ind i laboratoriet, hvor ni nu døde forskere har arbejdet på en vaccine, der kan redde dig fra en smertefuld død. Har du det, der skal til for at redde mennesker og vacciner? Midgaard Event ligger i hjertet af København. Her står loyale værter klar til at byde dig velkommen og sætter de rigtige rammer for et godt arrangement. Der er indrettet flere spændende og mystiske escape rooms, specielt til firmaarrangementer, polterabend, fødselsdage eller sjove arrangementer med venner.
Outbreak Escape Room hos Midgaard Event


Hvad er puzzle walk på Christiania, København?

Følg sporene for at løse gåderne i Gådevandringen i Christianias historie. Du vil opdage hemmelighederne og de skjulte historier om de pulserende samfund i byen i dag, fra den ulovlige etablering af det mere end 34 hektar store reservat etableret i 1971. Academy of Miracles har til formål at minde dig om, at magi er noget, der kan findes i hvert øjeblik af hver dag. Gennem spændende gåder tager du en rejse gennem en anden by med det mål at bremse dig for at lære om denne magi.
Puzzle walk på Christiania


Hvad er beerwalk i København med People Like Us, København?

Smag dig igennem Københavns gader på en smagfuld guidet tur koordineret af ølgenier som os. Turen starter på Amager, går langs bymuren mod Christiania og Pusherstreet, til det idylliske hav Christianshavn, op gennem livlige Nyhavn, Kgs Nytorv og over Knippelsbro tilbage til Christianshavn tilbage til People Like Us hovedkvarter og Bottleshop. Undervejs kan du nyde korte stop til in-house smagninger og instruktionshistorier om din egen øl og generelt teknologi, brygning og historier og historier om en spændende og innovativ virksomhed People Like Us er et dansk bryggeri, der producerer premium øl og gør et godt stykke arbejde med at leve op til sit sociale ansvar. Medarbejderne her kommer fra meget forskellig baggrund, hvor 90 % af dem lider af en eller anden form for diagnose eller handicap. Når folk som os får medarbejdere til at gøre det, de er gode til, udnytter de det. resultat? Et mangfoldigt og kreativt bryggeri, der tilbyder øl i topklasse.
Beerwalk i København med People Like Us


Hvad er wallmans Dinnerparty i København, København?

Når Wollman's Dinner er en kæmpe fest i Cirkusbygningen i København, er du ikke bare en tilskuer, du er selv en del af oplevelsen. Er du klar til at blive blæst bagover af et stjernespækket show, hvor dans, akrobatik, musik, komedie og spektakulære overraskelser ledsager middagen? Så sæt dig ind og oplev, hvordan cirkusbygningen satte deres store show i gang med musik af Queen og Eurythmics. Siden 2000 har Wallmans produceret skræddersyede shows, der kombinerer mad, musik, komedie, teater og meget mere. Showet siges at være et af de bedste i verden og kan ses i Stockholm, Oslo og København.
Wallmans Dinnerparty i København