København

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt i København

Byvandring med Gadens Stemmer

Byvandring med Gadens Stemmer

Oplev Københavns skyggeside, når du sammen med Gadens Stemmer bliver vist rundt i vores hovedstad & hører om livet på gaden. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 149 kr.

Se tilbudet


Da Vinci Escape Room hos Midgaard Event

Da Vinci Escape Room hos Midgaard Event

I ved ikke andet end at hele verdens skæbne ligger i jeres hænder. Har I det der skal til for at løse mysteriet og bevogte Den Hellige Gral? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,295 kr.

Se tilbudet


I Fodsporene på Flammen & Citronen

I Fodsporene på Flammen & Citronen

2 timers byvandring i KBH hvor temaet er 2. Verdenskrig. En spændende oplevelse, der vil falde i god jord hos dem, der elsker historie. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 199 kr.

Se tilbudet


Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery

Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery

Kom med på en spændende krimitur i København, hvor du er efterforsker. Følg ledetrådene, løs gåderne & find ud af, hvem morderen er. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 375 kr.

Se tilbudet


Dødens vandring med Ghost Tour

Dødens vandring med Ghost Tour

Uhyggelig vandring gennem Københavns historie med fokus på dissektioner af mennesker, de store epidemier som kolera og den sorte død. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 60 kr.

Se tilbudet


Hvad er byvandring med Gadens Stemmer, København?

Bag Københavns facade finder du stenbroens skyggeside, og nutidens guider ved mere om livet i udkanten end de fleste. Omklædningsrum, narkotikahandel, fængsler og uskrevne gaderegler er blevet hverdag her, og alle historierne er stærke og unikke på grund af det. Det bliver en helt speciel byvandring, med glade smil og salte tårer. Gadens Stemmer er en socialøkonomisk virksomhed med 6 års erfaring i at skabe forskellige byvandringer i København. Gadens Stemmer ønsker at give meningsfulde beskæftigelsesmuligheder for mennesker, der måske ikke passer godt ind på det generelle arbejdsmarked. Målet er samtidig at skabe et møde mellem mennesker på tværs af det sociale skel og fjerne eventuelle fordomme.
Byvandring med Gadens Stemmer


Hvad er da Vinci Escape Room hos Midgaard Event, København?

Du har netop modtaget et mystisk og kortfattet brev fra professor Johannes Klosterberg. Han har brug for din hjælp. Alt du ved er, at hele verdens skæbne kan være i dine hænder. Har du det, der skal til for at løse mysteriet og vogte den hellige gral? Midgaard Event holder til i det centrale København. Her står dedikerede værter klar til at tage imod dig og sætter de rigtige rammer for et godt arrangement. Der er flere spændende og mystiske escape rooms, perfekt til firmaarrangementer, polterabend, fødselsdage eller sjove arrangementer med venner.
Da Vinci Escape Room hos Midgaard Event


Hvad er i Fodsporene på Flammen & Citronen, København?

Da Fire and Lemons blev lavet til en film, var skærmen fyldt med krudt, kugler og spændinger. Men hvordan ser København ud, når virkelighedens flammer og citroner skifter fra modstandsmøder til handling? Gestapo-frygt hænger over hovedet på dem? Følg i fodsporene på modstandsmænd og kvinder tilbage til det besatte København, da filmen pludselig bliver til virkelighed. Copentell er drivkraften bag guidede ture rundt i København, hvor historien formidles i et levende og moderne sprog. Guider er uddannede journalister og historikere med hver deres specialitet, og ture er baseret på professionelle, gennemarbejdede forberedelser, tilpasset individuelle interesser. Underholdning og uddannelse går hånd i hånd i København. - Copentell er drivkraften bag guidede ture rundt i København, hvor fortiden taler i et levende, moderne sprog. Guider er uddannede journalister og historikere, og det daglige tema er, at rundvisninger er baseret på faglige, gennemarbejdede forberedelser, tilpasset den enkeltes interesser. Underholdning og uddannelse går hånd i hånd i København.
I Fodsporene på Flammen & Citronen


Hvad er drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery, København?

Kalenderåret er 1968 og du er netop blevet kaldt til Amalienborg Slotsplads. Et mord har fundet sted, og som efterforsker er din opgave at samle spor spredt rundt i Friedrichstadt. Du skal handle hurtigt, før sporene bliver kolde, så du kan samle beviser nok til at anklage den rigtige morder. Du har brug for al din erfaring for at skelne mellem mange mistænkte, men ville en erfaren efterforsker som dig ikke håndtere denne sag? Solve A Mystery tager dig med på en anderledes tur i København eller Aarhus, så du kan opleve berømte seværdigheder på en helt ny måde. Besøg historiske bygninger og særlige funktioner på en sjov måde, som alle kan være med.
Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery


Hvad er dødens vandring med Ghost Tour, København?

Rejs tilbage i tiden og følg Københavns blodige historie. Under rejsen fortælles om den første menneskelige anatomi og store epidemier som kolera og Den Sorte Død. Grusomme historier fortæller om alternative former for helbredelse og mirakelkure dengang. Tør du følge med? Ghosttour har siden 2004 fortalt historier om Københavns Gamle By. Teamet bag Ghosttour består af passionerede historiefortællere med stor erfaring på området. Disse guider formidler udelukkende historier baseret på historiske øjenvidneberetninger, hvilket skaber en unik oplevelse.
Dødens vandring med Ghost Tour