Hovedstaden

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt i Hovedstaden

Byen paa vrangen med Weirdwalks

Byen paa vrangen med Weirdwalks

Oplev København med en twist, når Weird Walks tager dig med på en anderledes byvandring i Københavns gader. Få et nyt syn på byen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 140 kr.

Se tilbudet


Aften City Tur i København med Kayak Republic

Aften City Tur i København med Kayak Republic

Du har sikkert set København om aften, men har du nogensinde set det fra vandet? Hvis ikke, så læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 465 kr.

Se tilbudet


Kanalrundfart i København med Hey Captain

Kanalrundfart i København med Hey Captain

Kanalerne i København giver alverdens muligheder for at se byen fra vandsiden. Læn dig tilbage, nyd dit glas rosé og hør anekdoter om KBH. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 200 kr.

Se tilbudet


Menneskeskæbner med Ghosttour

Menneskeskæbner med Ghosttour

Kom med på en tur gennem gaderne i København, hvor vandrehistorier og anekdoter bliver levende undervejs. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 60 kr.

Se tilbudet


Sherlock Holmes Escape Room hos Midgaard Event

Sherlock Holmes Escape Room hos Midgaard Event

Jeres hold deles i to, og arbejder som Holmes og Watso på tværs af to huset. Det kræver ekstraordinært teamwork, har I det, som skal til? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,990 kr.

Se tilbudet


Hvad er byen paa vrangen med Weirdwalks, Hovedstaden?

I ved det alle sammen. Vor Frue Kirke med sine store søjler, rundetårnets snegleskalsstigning og trylleformularen over Københavns by - ifølge loven skal man bygge grunden. Alt er som det plejer. Eller er det? Forstår du virkelig hele historien? Der er ufortalte aspekter af den velkendte historie, som nu bliver bragt frem i lyset. Kunne du tænke dig at være med, når Københavns historie bliver fortalt på en snoet måde? I 7 år har Weirdwalks gået byvandringer gennem Københavns snoede gader. Professionelle guider har specialiseret sig i at fortælle historier baseret på historie, arkitektur og kultur. Weirdwalks er medlem af Københavns Byvandringsforening.
Byen paa vrangen med Weirdwalks


Hvad er aften City Tur i København med Kayak Republic, Hovedstaden?

Solens stråler eksploderede i orange, gult og rødt, spredte sig over himlen og lyste op i vandet i Københavns kanal. Tag med på en anderledes kajaktur gennem Københavns kanaler og oplev København fra vandet. I løbet af din rejse kommer du forbi mange caféer, restauranter og pulserende byliv, som alt sammen er med til at skabe en helt unik atmosfære om aftenen. Undervejs på rejsen vil der være mulighed for at hvile og få en kop bobler. Kayak Republic har næsten ti års erfaring med fokus på store oplevelser på vandet. Hvad enten det er til kajakundervisning og privat udlejning, eller som firmaarrangement, er de meget dygtige. Hvis du er sulten eller vil have en god drink, har de en stor bar og restaurant lige ved molen. Desuden er de medlem af foreningen GreenKayak, hvor man gratis kan leje en kajak i 2 timer og rense kanalerne for affald, fordi miljøforbedringen af ​​Københavns havn er en særlig ting for dem.
Aften City Tur i København med Kayak Republic


Hvad er kanalrundfart i København med Hey Captain, Hovedstaden?

Kaptajnen er klar til at tage dig med på en af ​​Københavns smukkeste kanalrundfarter, der tager dig gennem Amalienborg, Christiania, Papillone og alle andre københavnske attraktioner. Kaptajnen er fuld af fakta om byen, og da han elsker at chatte, mens han sejler, er du sikker på at lære mere om designeren af ​​cykelbroen, eller hvorfor Newport er byens maritime hjerte. Hæld et glas rosé, hej, kaptajn, lad os gå. Hey Captain byder på en hyggelig atmosfære og sjove anekdoter på en kanalrundfart i København. Kaptajnen har mange års sejlerfaring, sejler sikkert i Københavns Havn, så du kan få en sikker oplevelse på vandet. Disse både er designet til at navigere i kanalerne, og bådenes størrelse gør det muligt at udforske alle hjørner af havnen.
Kanalrundfart i København med Hey Captain


Hvad er menneskeskæbner med Ghosttour, Hovedstaden?

Er der virkelig en grund til, at Granberg ikke nåede det, djævelen er på fri fod ved Laksegade? Vores sprog er fyldt med skæve sætninger og vittige udtryk, men har du nogensinde undret dig over, hvor de kommer fra? De kom jo ikke ud af ingenting. Nej, de er baseret på virkelige begivenheder, der sker på de gader, du går igennem. Så tag en tur gennem Københavns gader, fuld af vandrehistorier og anekdoter undervejs. Ghosttour har siden 2004 fortalt historier om Københavns Gamle By. Holdet bag Ghosttour består af passionerede historiefortællere med stor erfaring på området. Disse guider formidler udelukkende historier baseret på historiske øjenvidneberetninger, hvilket skaber en unik oplevelse.
Menneskeskæbner med Ghosttour


Hvad er sherlock Holmes Escape Room hos Midgaard Event, Hovedstaden?

Du har rejst mere end 100 år tilbage. For at være mere præcis er året 1902, hvor Edward d. 6, kronprins af England, bliver kronet som konge. Men den danske oberst Holtenberg havde til hensigt at sabotere planen. Din mission er at bryde ind i oberstens hus i bedste Sherlock-stil og finde billeder af prinsen og hans elskerinde, før de bliver løsladt, da det vil få katastrofale konsekvenser for den kommende konge. Scenedesignet og gåderne er gennemtænkte, og en udfordrende og sjov oplevelse venter på dig. Sherlock Holmes escape room svarer til 2 escape rooms, hvilket betyder, at der er dobbelt så mange gåder, og du har to gange tid til at løse dem (120 minutter). Du kan også vælge at spille Sherlock som 2 hold, som skal arbejde sammen i 2 escape rooms. Det kræver ekstraordinært teamwork, hvad har du brug for? Midgaard Event ligger i hjertet af København. Her står loyale værter klar til at byde dig velkommen og sætter de rigtige rammer for et godt arrangement. Der er indrettet flere spændende og mystiske escape rooms, specielt velegnede til firmaarrangementer, polterabend, fødselsdage eller sjove arrangementer med venner.
Sherlock Holmes Escape Room hos Midgaard Event