Hovedstaden

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt i Hovedstaden

Beerwalk i København med People Like Us

Beerwalk i København med People Like Us

Tag med på en anderledes tur rundt igennem Københavns gader og få en smagsoplevelse med de lækre øl fra People Like Us. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 300 kr.

Se tilbudet


Wallmans Dinnerparty i København

Wallmans Dinnerparty i København

Oplev det medrivende show, når Wallmans Dinnerparty åbner dørene til en stor aften i Cirkusbygningen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 699 kr.

Se tilbudet


Natmandstur med Ghosttour

Natmandstur med Ghosttour

Denne historiske byvandring i Københavns gader handler om natmændene. Hør de spændende fortællinger, mens du går gennem indre by. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 60 kr.

Se tilbudet


I Fodsporene på de Dødes København

I Fodsporene på de Dødes København

Kom med på en historisk byvandring gennem København for at opleve den på en helt ny måde. Hør de spændende historier & få et ny blik på byen Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 199 kr.

Se tilbudet


Forbryderjagt i Nyhavn med Solve a Mystery

Forbryderjagt i Nyhavn med Solve a Mystery

Det er begået af den samme tyv, som har raseret i området de sidste seks år. Kan du fange den snedige tyv? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 375 kr.

Se tilbudet


Hvad er beerwalk i København med People Like Us, Hovedstaden?

Smag dig igennem Københavns gader på en smagfuld guidet tur koordineret af ølgenier som os. Turen starter på Amager, går langs bymuren mod Christiania og Pusherstreet, til det idylliske hav Christianshavn, op gennem livlige Nyhavn, Kgs Nytorv og over Knippelsbro tilbage til Christianshavn tilbage til People Like Us hovedkvarter og Bottleshop. Undervejs kan du nyde korte stop til in-house smagninger og instruktionshistorier om din egen øl og generelt teknologi, brygning og historier og historier om en spændende og innovativ virksomhed People Like Us er et dansk bryggeri, der producerer premium øl og gør et godt stykke arbejde med at leve op til sit sociale ansvar. Medarbejderne her kommer fra meget forskellig baggrund, hvor 90 % af dem lider af en eller anden form for diagnose eller handicap. Når folk som os får medarbejdere til at gøre det, de er gode til, udnytter de det. resultat? Et mangfoldigt og kreativt bryggeri, der tilbyder øl i topklasse.
Beerwalk i København med People Like Us


Hvad er wallmans Dinnerparty i København, Hovedstaden?

Når Wollman's Dinner er en kæmpe fest i Cirkusbygningen i København, er du ikke bare en tilskuer, du er selv en del af oplevelsen. Er du klar til at blive blæst bagover af et stjernespækket show, hvor dans, akrobatik, musik, komedie og spektakulære overraskelser ledsager middagen? Så sæt dig ind og oplev, hvordan cirkusbygningen satte deres store show i gang med musik af Queen og Eurythmics. Siden 2000 har Wallmans produceret skræddersyede shows, der kombinerer mad, musik, komedie, teater og meget mere. Showet siges at være et af de bedste i verden og kan ses i Stockholm, Oslo og København.
Wallmans Dinnerparty i København


Hvad er natmandstur med Ghosttour, Hovedstaden?

Natsange på gaderne i København har eksisteret i årevis, men på denne tour kom de til live på en sjov måde. Natteholdsarbejderne blev født på kontoret og var for 300 år siden i samfundets bund.Selv de fattige havde ikke noget imod at udføre disse job. Lær, hvordan de skulle partere de henrettede og leve i et parallelsamfund, hvor de udviklede deres eget sprog. Nu kommer du med på en spændende bytur, hvor du over en periode finder ud af, hvad de syntes om København dengang og lærer en af ​​deres sange. Ghosttour har siden 2004 fortalt historier om Københavns Gamle By. Holdet bag Ghosttour består af passionerede historiefortællere med stor erfaring på området. Disse guider formidler udelukkende historier baseret på historiske øjenvidneberetninger, hvilket skaber en unik oplevelse.
Natmandstur med Ghosttour


Hvad er i Fodsporene på de Dødes København, Hovedstaden?

Hvorfor er djævelen på fri fod i Laksegade? Ved du, hvornår Det Gyldne Horn smeltede? Lade være med? Nå, så må du hellere tage tilbage til det mørke København for at finde ud af det. Her rejser turgrupper gennem gaderne for at møde nogle, der har levet gennem belejringen og bombardementet af den gamle by, hekseafbrændinger og sygdomsepidemier. Når du går tilbage til nutiden og din rejserygsæk er fuld af viden, bliver en rejse til København aldrig den samme igen. Copentell er drivkraften bag guidede ture rundt i København, hvor historien formidles i et levende og moderne sprog. Guider er uddannede journalister og historikere med hver deres specialitet, og ture er baseret på professionelle, gennemarbejdede forberedelser, tilpasset individuelle interesser. Underholdning og uddannelse går hånd i hånd i København. - Copentell er drivkraften bag guidede ture rundt i København, hvor fortiden taler i et levende, moderne sprog. Guider er uddannede journalister og historikere, og det daglige tema er, at rundvisninger er baseret på faglige, gennemarbejdede forberedelser, tilpasset den enkeltes interesser. Underholdning og uddannelse går hånd i hånd i København.
I Fodsporene på de Dødes København


Hvad er forbryderjagt i Nyhavn med Solve a Mystery, Hovedstaden?

Du leder efter en berygtet tyv i Newport. Året er 1931, Danmark er økonomisk ustabilt og politisk ambitiøst - hvad morgendagen bringer, vil først morgendagen vide. I løbet af natten skete endnu et indbrud i sidegaderne i Newport. Det blev udført af de samme tyve, som har hærget området i de sidste seks år. Kan du fange den snedige tyv? Solve A Mystery tager dig med på en anderledes tur i København eller Aarhus, så du kan opleve berømte seværdigheder på en helt ny måde. Besøg historiske bygninger og særlige funktioner på en sjov måde, som alle kan være med.
Forbryderjagt i Nyhavn med Solve a Mystery