Hovedstaden

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt i Hovedstaden

Dødens vandring med Ghost Tour

Dødens vandring med Ghost Tour

Uhyggelig vandring gennem Københavns historie med fokus på dissektioner af mennesker, de store epidemier som kolera og den sorte død. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 60 kr.

Se tilbudet


Malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj

Malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj

Få en unik mulighed for at blive en bedre billedkunstner med dette 7 timers malekursus Det er i Måløv, København og er inkl. morgenbuffet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 985 kr.

Se tilbudet


Blod, bødler & bordeller i København med Weirdwalks

Blod, bødler & bordeller i København med Weirdwalks

Tag med på en spændende krimitur i Københavns gader. Hør de faktuelle historier, mens nu bevæger dig rundt i gaderne, hvor de fandt sted. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 140 kr.

Se tilbudet


Outbreak Escape Room hos Midgaard Event

Outbreak Escape Room hos Midgaard Event

Tilstanden er kaotisk, og der hersker en tilstand af uro i samfundet. Har I, det der skal til for at redde menneskeheden og vaccinen? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,295 kr.

Se tilbudet


Puzzle walk på Christiania

Puzzle walk på Christiania

Kom med på en anderledes byvandring på Christiania. Løs mysteriet med en spændende puzzle walk. Kan du knække koderne og finde svar? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 595 kr.

Se tilbudet


Hvad er dødens vandring med Ghost Tour, Hovedstaden?

Rejs tilbage i tiden og følg Københavns blodige historie. Under rejsen fortælles om den første menneskelige anatomi og store epidemier som kolera og Den Sorte Død. Grusomme historier fortæller om alternative former for helbredelse og mirakelkure dengang. Tør du følge med? Ghosttour har siden 2004 fortalt historier om Københavns Gamle By. Teamet bag Ghosttour består af passionerede historiefortællere med stor erfaring på området. Disse guider formidler udelukkende historier baseret på historiske øjenvidneberetninger, hvilket skaber en unik oplevelse.
Dødens vandring med Ghost Tour


Hvad er malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj, Hovedstaden?

Mangler du ny inspiration, kommer du aldrig rigtig i gang, har du ofte situationer, hvor penslen ikke vil tegne ideerne og billederne i dit hjerte? Så tag din pensel, staffeli og maleværktøj med og efterlign de store malere på maletimerne på Kunstakademiet i København. Uanset om du er nybegynder, erfaren eller allerede sælger dine malerier, så lad dig inspirere af nye farver, mønstre, metoder og få lærerig feedback på dit arbejde. Du kan vælge at forlænge kurset med en dag for at skifte til et weekendkursus. Du kan finde den på vores hjemmeside under navnet "Weekend Tegneundervisning" Gershøj Kunstskole drives af Bjarne Schjølin, som også underviser på kurset. Bjarne Schjølin har malet siden 2005 og har udstillet i flere gallerier. Oprindeligt uddannet som gymnasie- og højskolelærer lægger han vægt på at tilpasse læseplanen til det individuelle niveau, så alle kan få ny teknologi med hjem – og et stort billede, der omfatter alt, hvad du har lært.
Malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj


Hvad er blod, bødler & bordeller i København med Weirdwalks, Hovedstaden?

Jack the Ripper-mysteriet forsvinder ikke bare fra Londons gader som fortidens tåger. For 100 år siden lurede truende mænd på Københavns kringlehjørner og terroriserede beboerne med barnemord og bedrageri. Så nu er vi ude på gaden, hvor gangstere, alkoholiserede skurke og andre gode fyre venter på at vågne op igen. Tør du følge med? I 7 år har Weirdwalks gået byvandringer gennem Københavns snoede gader. Professionelle guider har specialiseret sig i at fortælle historier baseret på historie, arkitektur og kultur. Weirdwalks er medlem af Københavns Byvandringsforening.
Blod, bødler & bordeller i København med Weirdwalks


Hvad er outbreak Escape Room hos Midgaard Event, Hovedstaden?

Du og dit team er midt i en global pandemi. Situationen er kaotisk, og social uro er uro. Din mission er at komme ind i laboratoriet, hvor ni nu døde forskere har arbejdet på en vaccine, der kan redde dig fra en smertefuld død. Har du det, der skal til for at redde mennesker og vacciner? Midgaard Event ligger i hjertet af København. Her står loyale værter klar til at byde dig velkommen og sætter de rigtige rammer for et godt arrangement. Der er indrettet flere spændende og mystiske escape rooms, specielt til firmaarrangementer, polterabend, fødselsdage eller sjove arrangementer med venner.
Outbreak Escape Room hos Midgaard Event


Hvad er puzzle walk på Christiania, Hovedstaden?

Følg sporene for at løse gåderne i Gådevandringen i Christianias historie. Du vil opdage hemmelighederne og de skjulte historier om de pulserende samfund i byen i dag, fra den ulovlige etablering af det mere end 34 hektar store reservat etableret i 1971. Academy of Miracles har til formål at minde dig om, at magi er noget, der kan findes i hvert øjeblik af hver dag. Gennem spændende gåder tager du en rejse gennem en anden by med det mål at bremse dig for at lære om denne magi.
Puzzle walk på Christiania