Hovedstaden

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt i Hovedstaden

Byvandring med Gadens Stemmer

Byvandring med Gadens Stemmer

Oplev Københavns skyggeside, når du sammen med Gadens Stemmer bliver vist rundt i vores hovedstad & hører om livet på gaden. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 149 kr.

Se tilbudet


Da Vinci Escape Room hos Midgaard Event

Da Vinci Escape Room hos Midgaard Event

I ved ikke andet end at hele verdens skæbne ligger i jeres hænder. Har I det der skal til for at løse mysteriet og bevogte Den Hellige Gral? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,295 kr.

Se tilbudet


I Fodsporene på Flammen & Citronen

I Fodsporene på Flammen & Citronen

2 timers byvandring i KBH hvor temaet er 2. Verdenskrig. En spændende oplevelse, der vil falde i god jord hos dem, der elsker historie. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 199 kr.

Se tilbudet


Weekend malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj

Weekend malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj

Mangler du inspiration til, hvordan penslen skal svinges, og sker det, at penslen ikke vil male de billeder, du har i tankerne? - Så kig her Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,900 kr.

Se tilbudet


Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery

Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery

Kom med på en spændende krimitur i København, hvor du er efterforsker. Følg ledetrådene, løs gåderne & find ud af, hvem morderen er. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 375 kr.

Se tilbudet


Hvad er byvandring med Gadens Stemmer, Hovedstaden?

Bag Københavns facade finder du stenbroens skyggeside, og nutidens guider ved mere om livet i udkanten end de fleste. Omklædningsrum, narkotikahandel, fængsler og uskrevne gaderegler er blevet hverdag her, og alle historierne er stærke og unikke på grund af det. Det bliver en helt speciel byvandring, med glade smil og salte tårer. Gadens Stemmer er en socialøkonomisk virksomhed med 6 års erfaring i at skabe forskellige byvandringer i København. Gadens Stemmer ønsker at give meningsfulde beskæftigelsesmuligheder for mennesker, der måske ikke passer godt ind på det generelle arbejdsmarked. Målet er samtidig at skabe et møde mellem mennesker på tværs af det sociale skel og fjerne eventuelle fordomme.
Byvandring med Gadens Stemmer


Hvad er da Vinci Escape Room hos Midgaard Event, Hovedstaden?

Du har netop modtaget et mystisk og kortfattet brev fra professor Johannes Klosterberg. Han har brug for din hjælp. Alt du ved er, at hele verdens skæbne kan være i dine hænder. Har du det, der skal til for at løse mysteriet og vogte den hellige gral? Midgaard Event holder til i det centrale København. Her står dedikerede værter klar til at tage imod dig og sætter de rigtige rammer for et godt arrangement. Der er flere spændende og mystiske escape rooms, perfekt til firmaarrangementer, polterabend, fødselsdage eller sjove arrangementer med venner.
Da Vinci Escape Room hos Midgaard Event


Hvad er i Fodsporene på Flammen & Citronen, Hovedstaden?

Da Fire and Lemons blev lavet til en film, var skærmen fyldt med krudt, kugler og spændinger. Men hvordan ser København ud, når virkelighedens flammer og citroner skifter fra modstandsmøder til handling? Gestapo-frygt hænger over hovedet på dem? Følg i fodsporene på modstandsmænd og kvinder tilbage til det besatte København, da filmen pludselig bliver til virkelighed. Copentell er drivkraften bag guidede ture rundt i København, hvor historien formidles i et levende og moderne sprog. Guider er uddannede journalister og historikere med hver deres specialitet, og ture er baseret på professionelle, gennemarbejdede forberedelser, tilpasset individuelle interesser. Underholdning og uddannelse går hånd i hånd i København. - Copentell er drivkraften bag guidede ture rundt i København, hvor fortiden taler i et levende, moderne sprog. Guider er uddannede journalister og historikere, og det daglige tema er, at rundvisninger er baseret på faglige, gennemarbejdede forberedelser, tilpasset den enkeltes interesser. Underholdning og uddannelse går hånd i hånd i København.
I Fodsporene på Flammen & Citronen


Hvad er weekend malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj, Hovedstaden?

Mangler du ny inspiration, kommer du aldrig rigtig i gang, og er der ofte situationer, hvor penslen ikke vil male de ideer og billeder, du har i tankerne? Så tag din pensel, staffeli og malerværktøj med og efterlign de store malere under weekendtimerne på Kunstakademiet i København. Uanset om du er nybegynder, erfaren eller allerede sælger dine malerier, så lad dig inspirere af nye farver, mønstre, metoder og få lærerig feedback på dit arbejde. Hvis du ikke allerede har malerudstyr, kan du leje en "kunstpakke", der indeholder de lektioner, du har brug for. Du kan også købe en "startpakke", som du kan bruge under kurset, hvor du kan tage det hele med hjem. Gershøj Kunstskole drives af Bjarne Schjølin, som også underviser på kurset. Bjarne Schjølin har malet siden 2005 og har udstillet i flere gallerier. Oprindeligt uddannet som gymnasie- og universitetslærer lagde han vægt på at skræddersy lektioner til det individuelle niveau, så alle kunne få nye teknologier med hjem – og store malerier, der indeholder alt, hvad du har lært.
Weekend malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj


Hvad er drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery, Hovedstaden?

Kalenderåret er 1968 og du er netop blevet kaldt til Amalienborg Slotsplads. Et mord har fundet sted, og som efterforsker er din opgave at samle spor spredt rundt i Friedrichstadt. Du skal handle hurtigt, før sporene bliver kolde, så du kan samle beviser nok til at anklage den rigtige morder. Du har brug for al din erfaring for at skelne mellem mange mistænkte, men ville en erfaren efterforsker som dig ikke håndtere denne sag? Solve A Mystery tager dig med på en anderledes tur i København eller Aarhus, så du kan opleve berømte seværdigheder på en helt ny måde. Besøg historiske bygninger og særlige funktioner på en sjov måde, som alle kan være med.
Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery