Hovedstaden

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt i Hovedstaden

Lav dit eget smykke hos SMYKBAR

Lav dit eget smykke hos SMYKBAR

Lav dit eget armbånd, halskæde, øreringe eller ankelkæde med frit valg mellem mere end 100 forskellige slags perler. Inklusiv en varm drik Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 249 kr.

Se tilbudet


Sex, synd & skandaler i København med Weirdwalks

Sex, synd & skandaler i København med Weirdwalks

WeirdWalks tager dig med på en anderledes gåtur gennem København. Hør fortællinger fra byen & oplev sider af KBH, du ikke kender endnu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 140 kr.

Se tilbudet


Oplev Københavns højdepunkter med OURWAY Tours

Oplev Københavns højdepunkter med OURWAY Tours

Se det eventyrlige Nyhavn og begiv dig ud på gåturen op mod landets magtcentrum, Christiansborg. Oplev borgen og få fortællinger om KBH. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 424 kr.

Se tilbudet


Dit eget fadølsanlæg hos Tribeca Beer & Pizza Lab

Dit eget fadølsanlæg hos Tribeca Beer & Pizza Lab

Tribeca Beer & Pizza Lab inviterer på en festlig aften, hvor du og vennerne kan drikke løs af jeres eget fadølsanlæg. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 500 kr.

Se tilbudet


Cocktails & Comedy på Citizen

Cocktails & Comedy på Citizen

Er du på udkig efter gode grin og sprøde cocktails? Citizen er stedet for dig. Her kombineres cocktails & comedy i København. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 60 kr.

Se tilbudet


Hvad er lav dit eget smykke hos SMYKBAR, Hovedstaden?

Skab dine egne enestående smykker fra bunden i komforten af ​​Café SMYKBAR. Du kan vælge at lave armbånd, halskæder, øreringe eller fodlænker. Du får et smykkesæt med over 100 forskellige perler, med mulighed for at købe yderligere ferskvandsperler, vedhæng og ædelsten. Dit smykkedesign og dekoration er kun begrænset af din fantasi. SMYKBAR blev etableret i 2020 og har siden åbnet smykkecaféer på både Fredericksburg og Østerbro i København. Her har alle mulighed for at være kreative med venner og familie i behagelige omgivelser. Der kan laves personlige og unikke smykker, hvilket betyder noget helt særligt.
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR


Hvad er sex, synd & skandaler i København med Weirdwalks, Hovedstaden?

Du kan måske ikke undgå røde ører, når du går gennem Københavns Love Road og Wild Road. Her flyder søde suk og salte tårer, og kærlighedsbreve, kongelige eskapader, hallfeer og mere bringes til solen. Tag en tur, hvor kærlighed og kilder ikke er alt, der er også plads til cheesy og luskede detaljer fra fortidens sengekant. I 7 år har Weirdwalks gået byvandringer gennem Københavns snoede gader. Professionelle guider har specialiseret sig i at fortælle historier baseret på historie, arkitektur og kultur. Weirdwalks er medlem af Københavns Byvandringsforening.
Sex, synd & skandaler i København med Weirdwalks


Hvad er oplev Københavns højdepunkter med OURWAY Tours, Hovedstaden?

København er fuld af interessante og populære attraktioner, men der er stadig nogle standouts. Farverige Newport er, hvor H. C. Andersen skrev sit første eventyr, og selvfølgelig er Christiansborg to af de uundgåelige højdepunkter, vores hovedstad har at byde på. Oplev rejsen fra Newports livlige vejkantscaféer til Christiansborg, den danske magts centrum. OURWAY tilbyder guidede ture i Stockholm, København og Oslo. Siden 2011 guider de både lokale og turister i byen og formidler den helt særlige atmosfære og steder, byen har at byde på. Vores guider hjælper dig også gerne med at finde hyggelige restauranter eller fortælle dig, hvor de lokale hænger ud, så du kan gå på opdagelse på egen hånd.
Oplev Københavns højdepunkter med OURWAY Tours


Hvad er dit eget fadølsanlæg hos Tribeca Beer & Pizza Lab, Hovedstaden?

Savner du et sted, hvor du kan tilbringe weekenden med dine venner eller gøre hverdagen mere interessant? Det er Tribeca Beer and Pizza Lab i København, hvor det sker. Her kan du og op til 15 venner drikke frit ved hjælp af dit eget fadølssystem. Tribeca står for good vibes, så det eneste du skal gøre er at samle et hold og komme afsted. Sprød brændefyret pizza kan bestemt købes, når man er sulten. Tribeca er en restaurant i København, der har indgået et samarbejde med Ugly Duck Brewing Co., så de er her for at prøve en spændende ny ølvariant. Værterne har et stort og varieret kendskab til øl, fra brygningsproces til smag, og de glæder sig til at dele det med dig.
Dit eget fadølsanlæg hos Tribeca Beer & Pizza Lab


Hvad er cocktails & Comedy på Citizen, Hovedstaden?

Kender du den blondine? Eller har du hørt om alle børnene? Du kender sikkert de fleste vittigheder i den skuffe, fordi den er blevet åbnet så mange gange gennem årene. Endda for mange gange, så er det ikke på tide at prøve noget nyt? Der er skarpe skud, friske jokes og gribende humor i den åbne mikrofon, serveret med en lækker fadøl eller en eksotisk forfriskende cocktail. Er du klar til en ny joke, øl eller cocktail, som du måske ikke har oplevet før? Citizen er en cocktailbar i hjertet af København. Der er lækre, eksotiske og udforskende cocktails, sjældne fadøl og grin, når der er stående åbne mikrofoner. Hyggelig afslappet atmosfære med vægt på smag og komfort.
Cocktails & Comedy på Citizen