Hovedstaden

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt i Hovedstaden

Citytur i København med Kayak Republic

Citytur i København med Kayak Republic

Er du til rundvisning med et twist, så er dette helt sikkert en oplevelse for dig. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 395 kr.

Se tilbudet


Smykkeworkshop hos SMYKBAR

Smykkeworkshop hos SMYKBAR

Smykkeworkshop med dygtig instruktør. Design dit helt eget armbånd eller et par øreringe. Inklusiv en valgfri drik. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 449 kr.

Se tilbudet


Det hjemsøgte København med Ghosttour

Det hjemsøgte København med Ghosttour

Kom med på en medrivende byvandring omkring nye og ældre spøgelseshistorier i København. Turen tager 1 1/2 time. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 60 kr.

Se tilbudet


Kanalrundfart i København med Stromma

Kanalrundfart i København med Stromma

Tag med på en guidet havnerundfart i København & oplev de kendte seværdigheder fra vandet. Hør spændende historier & tag billeder undervejs Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 109 kr.

Se tilbudet


Læderworkshop med Simpelt Håndværk

Læderworkshop med Simpelt Håndværk

På læderworkshop hos Simpelt Håndværk får du alle teknikkerne til selv at komme i gang med at skabe lækre produkter i læder. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 575 kr.

Se tilbudet


Hvad er citytur i København med Kayak Republic, Hovedstaden?

København kan opleves på mange måder. Med denne kajakoplevelse kan du opleve Københavns hjerte på kajak, mens du padler gennem hovedstadens gamle, nye og specielle. Hvis du aldrig har sejlet i kajak før, kan du stadig gøre det, fordi hastigheden på denne tur er tilgængelig for alle, og den erfarne guide vil fortælle dig, hvad du skal opleve undervejs. Kayak Republic har næsten ti års erfaring med fokus på store oplevelser på vandet. Om det er kajakundervisning og privat udlejning, eller som firmaarrangement, er de meget dygtige. Hvis du er sulten eller vil have en god drink, har de en stor bar og restaurant lige ved molen. Desuden er de medlem af foreningen GreenKayak, hvor man gratis kan leje en kajak i 2 timer og rense kanalerne for affald, fordi miljøforbedringen af ​​Københavns havn er en særlig ting for dem.
Citytur i København med Kayak Republic


Hvad er smykkeworkshop hos SMYKBAR, Hovedstaden?

Vil du lære noget nyt? Eller bare sidde sammen med andre mennesker, der også kan lide at lave smykker? På SMYKBARs værksted har du mulighed for at designe dit eget unikke smykke med ædelstene og perler og pakke det ind i sølv eller forgyldt sølvtråd. Du får alle de materialer, du har brug for, med mulighed for at købe ekstra ferskvandsperler, vedhæng og ædelsten. Du bestemmer selv, om du vil lave et armbånd eller et par øreringe. Erfarne instruktører vil guide dig igennem og inspirere dig med de mange muligheder indenfor smykkedesign. SMYKBAR blev etableret i 2020 og har siden åbnet smykkecaféer på både Fredericksburg og Østerbro i København. Her har alle mulighed for at være kreative med venner og familie i behagelige omgivelser. Der kan laves personlige og unikke smykker, hvilket betyder noget helt særligt.
Smykkeworkshop hos SMYKBAR


Hvad er det hjemsøgte København med Ghosttour, Hovedstaden?

Hovedstaden er fuld af spøgelser og gode historier fra fortiden. Du går rundt i København med os under staldlysene, men denne byvandring finder sted efter mørkets frembrud, hvor du lærer om flere spøgelsesrelaterede steder. Disse fascinerende historier, nye som gamle, er hentet fra gamle arkiver og almindelige mennesker, der har oplevet det på egen hånd. Få et nærmere kig på sjælehistorien om Grønlands Hus og historien om en død 8-årig pige, og besøg byens ældste kirkegård. Ghosttour har siden 2004 fortalt historier om Københavns Gamle By. Holdet bag Ghosttour består af passionerede historiefortællere med stor erfaring på området. Disse guider formidler udelukkende historier baseret på historiske øjenvidneberetninger, hvilket skaber en unik oplevelse.
Det hjemsøgte København med Ghosttour


Hvad er kanalrundfart i København med Stromma, Hovedstaden?

Newport bliver levende, da krydstogtskibe forlader kysten og sejler gennem Københavns kanaler, og tager dig med på en tur til de mest berømte seværdigheder. Hør historier om hovedstadens spir, tårne ​​og berømte bygninger, eller tag billeder af Den Lille Havfrue, når båden passerer Langone. Det er ikke svært at se, hvorfor mere end en halv million mennesker hvert år vælger at opleve Københavns historie fra vandet. Strömma er en af ​​de største oplevelsesvirksomheder i Nordeuropa og en del af Strömma Turism & Sjöfart AB. Vores mission er at give dig en oplevelse, der både er sjov og underholdende, og som giver dig viden og minder, som du vil huske i fremtiden. Strömma har været i Danmark siden 2011.
Kanalrundfart i København med Stromma


Hvad er læderworkshop med Simpelt Håndværk, Hovedstaden?

Tilbring en dejlig eftermiddag og aften på Simpelt Håndværk og gør hverdagen mere speciel. Her opstår kreativitet og komfort, samtidig med at du kan lave lækre produkter af læder. Til læderværksteder kan du vælge at lave din egen mulepose (45 x 40 cm) eller en computertaske i premium kernelæderkvalitet. Du forlader værkstedet med en masse ny viden om læder og hvordan du bruger det og giver det liv. Birgitte Kastrup står bag Simpelt Håndværk. Hun er uddannet håndarbejdslærer og har en brændende kreativitet. Hendes største passion er læder, et unikt materiale, der kan bruges til at skabe smukke og funktionelle produkter. Med Simpelt Håndværk vil hun vise, hvordan du kan begynde at skabe dine egne produkter med en enkel og overskuelig proces.
Læderworkshop med Simpelt Håndværk