Hovedstaden

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt i Hovedstaden

Cocktails & Bingo på Citizen

Cocktails & Bingo på Citizen

Gør jeres torsdag lidt festligere med cocktails og bingo på Citizen. Tag sammen afsted og nyd en aften med godt selskab og fede præmier. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 60 kr.

Se tilbudet


Drabet ved Rundetårn med Solve a Mystery

Drabet ved Rundetårn med Solve a Mystery

Kom med på en spændende krimitur i København med udgangspunkt i Rundetårne. Følg ledetrådene, løs gåderne & find ud af, hvem morderen er. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 375 kr.

Se tilbudet


Fruentimmerturen - en byvandring i København

Fruentimmerturen - en byvandring i København

Hør spændende og stærke fortællinger om fortidens markante kvinder og kvindeforhold. Tag sammen afsted på byvandring i København. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 150 kr.

Se tilbudet


Guidet øltur i København med Cph:cool

Guidet øltur i København med Cph:cool

Tag med Cph:cool på en guidet øltur gennem Københavns charmerende middelalderby. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 400 kr.

Se tilbudet


Handel, hor & hurlumhej med Fruentimmerture

Handel, hor & hurlumhej med Fruentimmerture

Hør om Christian d. 4.’s vilde visioner og Minefeltets gamle beboere. Tag sammen afsted på en underholdende guidet tur i Københavns gader. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 150 kr.

Se tilbudet


Hvad er cocktails & Bingo på Citizen, Hovedstaden?

Gamle Oller, to tykke kvinder, vilde svaner, lange boller, frækt, et besværligt par, vi kan blive ved. Du kan garantere, at taleren ivrigt vil råbe sjove navne op, mens han blander "JA!" og "ryster poser" i rummet. Der er ikke noget mere behageligt end en god omgang bingo, endda sammen med en lækker cocktail eller kold øl. Gør torsdagen mere festlig og tag til Citizen for at opleve bingoens gode stemning. Citizen er en cocktailbar i hjertet af København. Der er lækre, eksotiske og udforskende cocktails, sjældne fadøl og gode grin, når der er åbne mikrofoner med stand-ups. Hyggelig afslappet atmosfære med vægt på smag og komfort.
Cocktails & Bingo på Citizen


Hvad er drabet ved Rundetårn med Solve a Mystery, Hovedstaden?

Kalenderåret er 1899, og du bliver indkaldt til at forsøge at finde begyndelsen og slutningen på det dyriske mord på inkassator Johan Meyer i Rundetårn i det centrale København. Som efterforsker skal du og dit team vove rundt i Rundetårn og opklare de mysterier, der dukker op, alt imens du oplever København på det tidspunkt. I sidste ende samler du så mange spor, at du håber at finde den skyldige blandt de mistænkte i dine hænder. Solve A Mystery tager dig med på en anderledes tur i København eller Aarhus, så du kan opleve berømte seværdigheder på en helt ny måde. Besøg historiske bygninger og særlige funktioner på en sjov måde, som alle kan være med.
Drabet ved Rundetårn med Solve a Mystery


Hvad er fruentimmerturen - en byvandring i København, Hovedstaden?

Gå i byen og oplev København fra et nyt perspektiv. Det er sikkert og er velkendt, at Danmarks historie er skrevet af mænd for mænd, og mest om mænd. Derfor har der i årenes løb været gemt mange kvindehistorier i Københavns smalle gader og stræder. I "Rejsen til Fruentimmer" kommer de ud af skjul. Hør fascinerende historier om stærke personligheder, og hvordan kvinder lever og styrer deres liv. Historier fra hårde gulve til dybe kældre - hårde kanter, humoristiske og funklende i øjnene. Fruentimmer Tours tilbyder sjove guidede ture rundt i Københavns mystiske gader og stræder. Her stikker historierne dybt, bag facaderne og dybt inde, krydret med gadeoplevelser og gårdsladder. Din guide er Dorte Persson, historiefortæller og kulturformidler, hvis passion for Københavns historie har skabt Fruentimmer-turen. Fruentimmerture er også medlem af Byvandrerluag Copenhagen.
Fruentimmerturen - en byvandring i København


Hvad er guidet øltur i København med Cph:cool, Hovedstaden?

Tag med Cph:cool på en guidet øltur gennem Københavns charmerende middelalderby. Undervejs vil din entusiastiske guide fortælle dig om de mange forandringer, byen har set gennem tiden. Derudover besøger du tre nøje udvalgte restauranter, en traditionel brun bistro og to danske mikroølforhandlere. Du kan smage tre forskellige typer øl: en traditionel og to overraskelser. Undervejs introduceres øltyper samt historier om ølproduktion, ølhistorie og historier om store og små bryggerier. hurra! Siden 2005 har Cph:cool samlet historier om arkitektur, design og madkultur med De nyeste trends og tiltag i byen. Guider er uddannet og har stort kendskab til København, og Cph:cool ser frem til at vise dig et nyt perspektiv på byen.
Guidet øltur i København med Cph:cool


Hvad er handel, hor & hurlumhej med Fruentimmerture, Hovedstaden?

Du kender sikkert København for dets smukke ydre, smukke Amalienborg, Tivoli, prisvindende restauranter og utallige butikker. Men hvor mange gange har du haft en chance for at røre ved overfladen og gå helt under den? Med næsen på vejen og djævelen i hælene er du på en guidet tur i Københavns vidunderlige historie. Turen begynder den 4. med Børsen og Christian, og fortsætter til Minefelt, hvor djævelen er på fri fod i Laksegade. Du lærer om slagterboder, det korrupte banksystem, prostitution på gaderne i København og mange andre interessante og virkelige indblik i Københavns oldtidshistorie. Fruentimmer Tours tilbyder sjove guidede ture rundt i Københavns mystiske gader og stræder. Her stikker historierne dybt, bag facaderne og dybt inde, krydret med gadeoplevelser og gårdsladder. Din guide er Dorte Persson, historiefortæller og kulturformidler, hvis passion for Københavns historie har skabt Fruentimmer-turen. Fruentimmerture er også medlem af Byvandrerluag Copenhagen.
Handel, hor & hurlumhej med Fruentimmerture