Hjørring

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt i Hjørring

Fisketur med Sea Hawk

Fisketur med Sea Hawk

Kunne du godt tænke dig at prøve at fiske på Det Gule Rev? Så er denne fisketur lige noget for dig. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,775 kr.

Se tilbudet


Rundvisning på Bunkermuseet i Hirtshals

Rundvisning på Bunkermuseet i Hirtshals

Kom med på en oplevelse tilbage i tiden. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 0 kr.

Se tilbudet
1

Hvad er fisketur med Sea Hawk, Hjørring?

Leder du efter torsk, torsk, lange og buttet, er Det Gule Rev et godt sted at starte din søgning. Her boltrer fiskene sig i strømmene og søpindsvin flokkes til de bedste pladser. Det siges, at det ikke er ualmindeligt at fange mere end 20 pund fisk, men hvis det er historien om lystfiskeren, skal man til havet for at undersøge... Sea Service Express understøtter fiske- og dykkerture på vestkysten. Kaptajn Mikael Jensen er uddannet cand.mag fra Marstal Navigationsskole og har mange års sejlererfaring i forskellige farvande, så han kender havet godt og kan garantere sikkerheden er i top. Sea Service Express vil skabe en fantastisk sejleroplevelse og være på forkant med en behagelig og afslappende atmosfære ombord.
Fisketur med Sea Hawk


Hvad er rundvisning på Bunkermuseet i Hirtshals, Hjørring?

Hos Hirtshals ligger det tidligere tyske 10. batteri. Det betyder, at du kan opleve det eneste fuldt udgravede tyske forsvar fra Anden Verdenskrig i Danmark. På en guidet tur i Hirtshals Fyr kommer du ind i bunkere, hvoraf nogle endda er ombygget til deres oprindelige indretning og funktion. På den måde vil du opleve et vigtigt stykke kulturhistorie. Området rummer 3,5 km skyttegrave og 69 bunkere, og mens du er langt fra at se det hele, kan du få et indblik i Danmarks lokalhistorie fra et verdenshistorisk perspektiv. Wind Sissel Historiske Museum i Nordvestjylland dækker fem udstillingssteder med permanente og tidsbegrænsede særudstillinger. De sporer vores historie tilbage 30.000 år til i dag. Så uanset om du er til antikken, Anden Verdenskrig, Hirtshals som et handelscentrum med Norge eller et andet sted, har de mange udstillinger og ture, du kan fortsætte med.
Rundvisning på Bunkermuseet i Hirtshals