Frederiksberg

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt i Frederiksberg

Smykkeworkshop hos SMYKBAR

Smykkeworkshop hos SMYKBAR

Smykkeworkshop med dygtig instruktør. Design dit helt eget armbånd eller et par øreringe. Inklusiv en valgfri drik. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 449 kr.

Se tilbudet


Lav dit eget smykke hos SMYKBAR

Lav dit eget smykke hos SMYKBAR

Lav dit eget armbånd, halskæde, øreringe eller ankelkæde med frit valg mellem mere end 100 forskellige slags perler. Inklusiv en varm drik Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 249 kr.

Se tilbudet
1

Hvad er smykkeworkshop hos SMYKBAR, Frederiksberg?

Vil du lære noget nyt? Eller bare sidde sammen med andre mennesker, der også kan lide at lave smykker? På SMYKBARs værksted har du mulighed for at designe dit eget unikke smykke med ædelstene og perler og pakke det ind i sølv eller forgyldt sølvtråd. Du får alle de materialer, du har brug for, med mulighed for at købe ekstra ferskvandsperler, vedhæng og ædelsten. Du bestemmer selv, om du vil lave et armbånd eller et par øreringe. Erfarne instruktører vil guide dig igennem og inspirere dig med de mange muligheder indenfor smykkedesign. SMYKBAR blev etableret i 2020 og har siden åbnet smykkecaféer på både Fredericksburg og Østerbro i København. Her har alle mulighed for at være kreative med venner og familie i behagelige omgivelser. Der kan laves personlige og unikke smykker, hvilket betyder noget helt særligt.
Smykkeworkshop hos SMYKBAR


Hvad er lav dit eget smykke hos SMYKBAR, Frederiksberg?

Skab dine egne enestående smykker fra bunden i komforten af ​​Café SMYKBAR. Du kan vælge at lave armbånd, halskæder, øreringe eller fodlænker. Du får et smykkesæt med over 100 forskellige perler, med mulighed for at købe yderligere ferskvandsperler, vedhæng og ædelsten. Dit smykkedesign og dekoration er kun begrænset af din fantasi. SMYKBAR blev etableret i 2020 og har siden åbnet smykkecaféer på både Fredericksburg og Østerbro i København. Her har alle mulighed for at være kreative med venner og familie i behagelige omgivelser. Der kan laves personlige og unikke smykker, hvilket betyder noget helt særligt.
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR