Ballerup

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt i Ballerup

Weekend malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj

Weekend malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj

Mangler du inspiration til, hvordan penslen skal svinges, og sker det, at penslen ikke vil male de billeder, du har i tankerne? - Så kig her Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,900 kr.

Se tilbudet


Malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj

Malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj

Få en unik mulighed for at blive en bedre billedkunstner med dette 7 timers malekursus Det er i Måløv, København og er inkl. morgenbuffet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 985 kr.

Se tilbudet
1

Hvad er weekend malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj, Ballerup?

Mangler du ny inspiration, kommer du aldrig rigtig i gang, og er der ofte situationer, hvor penslen ikke vil male de ideer og billeder, du har i tankerne? Så tag din pensel, staffeli og malerværktøj med og efterlign de store malere under weekendtimerne på Kunstakademiet i København. Uanset om du er nybegynder, erfaren eller allerede sælger dine malerier, så lad dig inspirere af nye farver, mønstre, metoder og få lærerig feedback på dit arbejde. Hvis du ikke allerede har malerudstyr, kan du leje en "kunstpakke", der indeholder de lektioner, du har brug for. Du kan også købe en "startpakke", som du kan bruge under kurset, hvor du kan tage det hele med hjem. Gershøj Kunstskole drives af Bjarne Schjølin, som også underviser på kurset. Bjarne Schjølin har malet siden 2005 og har udstillet i flere gallerier. Oprindeligt uddannet som gymnasie- og universitetslærer lagde han vægt på at skræddersy lektioner til det individuelle niveau, så alle kunne få nye teknologier med hjem – og store malerier, der indeholder alt, hvad du har lært.
Weekend malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj


Hvad er malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj, Ballerup?

Mangler du ny inspiration, kommer du aldrig rigtig i gang, har du ofte situationer, hvor penslen ikke vil tegne ideerne og billederne i dit hjerte? Så tag din pensel, staffeli og maleværktøj med og efterlign de store malere på maletimerne på Kunstakademiet i København. Uanset om du er nybegynder, erfaren eller allerede sælger dine malerier, så lad dig inspirere af nye farver, mønstre, metoder og få lærerig feedback på dit arbejde. Du kan vælge at forlænge kurset med en dag for at skifte til et weekendkursus. Du kan finde den på vores hjemmeside under navnet "Weekend Tegneundervisning" Gershøj Kunstskole drives af Bjarne Schjølin, som også underviser på kurset. Bjarne Schjølin har malet siden 2005 og har udstillet i flere gallerier. Oprindeligt uddannet som gymnasie- og højskolelærer lægger han vægt på at tilpasse læseplanen til det individuelle niveau, så alle kan få ny teknologi med hjem – og et stort billede, der omfatter alt, hvad du har lært.
Malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj