Aarhus

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt i Aarhus

Vin & Petanque i Aarhus

Vin & Petanque i Aarhus

Tag vennerne med til Vin & Petanque for at udfordre dem i det franske spil, mens I drikker et glas vin. Find vinbaren i hjertet af Aarhus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 398 kr.

Se tilbudet


Guidet tur med en hjemløs

Guidet tur med en hjemløs

Få et unikt indblik i, hvordan livet også kan være i en storby, når du kommer med en hjemløs eller misbruger rundt på guidet tur. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 130 kr.

Se tilbudet


Malekursus i Aarhus

Malekursus i Aarhus

Få styr på penselstrøgene og bliv inspireret af nye farver, former og metoder. Kurset er for alle, uanset om du er nybegynder eller erfaren Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 695 kr.

Se tilbudet


Det Store Diamantkup hos Escapist

Det Store Diamantkup hos Escapist

Escapist i Aarhus giver dig et hjernevridende Escape Room. Har du logisk sans, løser du måske det store diamantkup, før politiet når frem. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 995 kr.

Se tilbudet


Hvad er vin & Petanque i Aarhus, Aarhus?

Måske kan du ikke køre efter 2 drinks, men du kan spille petanque med lethed! Generationer af franskmænd, der har spillet petanque med et godt glas vin i hænderne i eftermiddagssolen, har vidst det – og det gør du nu også. Så grib pokalen, udvikle en god strategi for dit spil, og se om du har samme selvtillid i dit kast som en garvet franskmand. Vin & Petanque er en vinbutik og bar i centrum af Aarhus. Her kan du opdage en bred vifte af vine, og ejerne Martin og Simon er altid klar til at fortælle dig om vinens historie, når de modtager dem fra drueavlere. Hos Vin & Petanque er der 2 petanquebaner, hvor du kan lege med et glas vin i hånden.
Vin & Petanque i Aarhus


Hvad er guidet tur med en hjemløs, Aarhus?

Smilets By er mere end bare smil, shopping og vejcaféer, for bag facaderne gemmer der sig historier, der ikke skal grines. Her er hverdagen fyldt med misbrug, alkoholisme, stofbrug og uskrevne gaderegler, der skal følges. Livet på gaden var hårdt, men heldigvis lyste håb og humor, så smilene stadig kunne brede sig. Povertywalk er en forening designet til at kommunikere og informere om liv og rutiner for stofmisbrugere og hjemløse. Gennem Povertywalk får stofmisbrugere og hjemløse en stemme til at fortælle deres livs historier og give råd om løsninger til at forbedre deres liv. Guider trænes i fortælling og foredrag forud for den guidede tur.
Guidet tur med en hjemløs


Hvad er malekursus i Aarhus, Aarhus?

Står du i stå, eller skal du være kreativ bag dig? Stik brikkerne under armen, hop ind i fru Madsens studie og lad dig inspirere af nye farver, metoder og feedback på brikkerne. Undervejs vil Eva give tips og tricks til at hjælpe dig videre gennem maleprocessen, så du kan være med til at skabe et udgangspunkt for dit arbejde.
Malekursus i Aarhus


Hvad er det Store Diamantkup hos Escapist, Aarhus?

I den mørke nat sejlede et fragtskib fra Rusland ind i Aarhus havn. Pludselig blæste det, og et stille støvregn faldt på fragtbilen, der skulle fragte den uvurderlige blå diamant fra fragtskibet til Nationalmuseet i Aarhus. Du vil gerne selv opleve diamanten, men du ved også, at du bliver nødt til at vente, indtil den når museet, for på trods af de avancerede låsemekanismer og komplekse koder, er dette din chance. Hvis du holder hovedet koldt, kan diamanten blive din. Escapists escape room er håndlavet, og der er brugt meget tid på at designe en sammenhængende og udfordrende gameplay-oplevelse, der er velegnet til teambuilding og fødselsdage. Dette resulterede i 5 stjerner til deres escape room, så du har en spændende spiloplevelse uanset om du er i gruppe eller alene - valget er dit.
Det Store Diamantkup hos Escapist