Aalborg

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt i Aalborg

Street art tour med Aalborg Tours

Street art tour med Aalborg Tours

ag med på en kunstnerisk tur gennem Aalborgs street art og opdag, hvor smuk en kombination det er, når byliv og kunst bliver blandet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Guidet cykeltur gennem Aalborg med Aalborg Tours

Guidet cykeltur gennem Aalborg med Aalborg Tours

Tag med på en guidet cykeltur & oplev byen på to hjul. Du kommer langt omkring på vejene & hører om de ukendte fortællinger fra byen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Aalborg under besættelsen med Aalborg Tours

Aalborg under besættelsen med Aalborg Tours

Aalborg var under 2. Verdenskrig en strategisk vigtig by for Tyskland på grund af sine to lufthavne. Hør hele historien. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet
1

Hvad er street art tour med Aalborg Tours, Aalborg?

På denne street art-tur vil en kyndig guide føre dig gennem byens gader og introducere dig til nogle af de mest unikke og fantastiske kunstværker i Aalborgs gader. Street art er ikke kun graffiti tegnet mere eller mindre tilfældigt på busser og bygninger rundt omkring i byen. Faktisk er det en kunstform, som mange moderne kunstnere allerede har taget deres første skridt mod at blive anerkendte kunstnere. I 8 år er mere end 70 gavle og vægge over hele byen blevet dekoreret med gavlmalerier i stor skala af internationale kunstnere fra hele verden. Aalborg Tours tilbyder daglige guidede ture rundt i Aalborg med udgangspunkt i en række forskellige steder. Alle guiderne kendte Aalborg godt og havde gode taleevner, da Aalborg Tours gerne ville vise Aalborgs charme i forhold til historie, mad og arkitektur.
Street art tour med Aalborg Tours


Hvad er guidet cykeltur gennem Aalborg med Aalborg Tours, Aalborg?

Der er mange måder at opleve Aalborg på, men hvis du vil navigere både kilometer og historie, skal du bruge to hjul og et sæt pedaler. En guidet cykeltur tager dig til hvert hjørne af Aalborg og fortæller byens skjulte, ufortalte byhistorier. Det handler ikke om bjergkørsel eller sprint, for det handler ikke om at komme først i mål, det handler om at lytte, stille spørgsmål og opleve Aalborg fra et helt nyt perspektiv. Aalborg Tours tilbyder daglige guidede ture rundt i Aalborg med udgangspunkt i en række forskellige steder. Alle guiderne kendte Aalborg godt og havde gode taleevner, da Aalborg Tours gerne ville vise Aalborgs charme i forhold til historie, mad og arkitektur.
Guidet cykeltur gennem Aalborg med Aalborg Tours


Hvad er aalborg under besættelsen med Aalborg Tours, Aalborg?

Glem alle begreber om støvede bøger og lange, komplicerede historier. Grib i stedet din jakke, bind dine sko, og tag ud for at opleve historien, der udspiller sig under Anden Verdenskrig. Aalborg var en strategisk by for Tyskland, som ville erobre Norge, så byen spillede en særlig vigtig rolle i krigen. Du kan se tilbage, mens du står foran Gestapo-hovedkvarteret og oplever historien på første hånd, eller når historien om byens berømte modstandsgruppe pludselig kommer til live foran dig. Aalborg Tours tilbyder daglige guidede ture rundt i Aalborg med udgangspunkt i en række forskellige steder. Alle guiderne kendte Aalborg godt og havde gode mundtlige færdigheder, da Aalborg Tours gerne ville fremvise Aalborgs charme i forhold til historie, mad og arkitektur.
Aalborg under besættelsen med Aalborg Tours