Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Byvandring med Gadens Stemmer

Byvandring med Gadens Stemmer

Oplev Københavns skyggeside, når du sammen med Gadens Stemmer bliver vist rundt i vores hovedstad & hører om livet på gaden. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 149 kr.

Se tilbudet


Citytur i København med Kayak Republic

Citytur i København med Kayak Republic

Er du til rundvisning med et twist, så er dette helt sikkert en oplevelse for dig. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 395 kr.

Se tilbudet


Tilbage

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Hvad er byvandring med Gadens Stemmer?

Bag Københavns facade finder du stenbroens skyggeside, og nutidens guider ved mere om livet i udkanten end de fleste. Omklædningsrum, narkotikahandel, fængsler og uskrevne gaderegler er blevet hverdag her, og alle historierne er stærke og unikke på grund af det. Det bliver en helt speciel byvandring, med glade smil og salte tårer. Gadens Stemmer er en socialøkonomisk virksomhed med 6 års erfaring i at skabe forskellige byvandringer i København. Gadens Stemmer ønsker at give meningsfulde beskæftigelsesmuligheder for mennesker, der måske ikke passer godt ind på det generelle arbejdsmarked. Målet er samtidig at skabe et møde mellem mennesker på tværs af det sociale skel og fjerne eventuelle fordomme.Hvad er citytur i København med Kayak Republic?

København kan opleves på mange måder. Med denne kajakoplevelse kan du opleve Københavns hjerte på kajak, mens du padler gennem hovedstadens gamle, nye og specielle. Hvis du aldrig har sejlet i kajak før, kan du stadig gøre det, fordi hastigheden på denne tur er tilgængelig for alle, og den erfarne guide vil fortælle dig, hvad du skal opleve undervejs. Kayak Republic har næsten ti års erfaring med fokus på store oplevelser på vandet. Om det er kajakundervisning og privat udlejning, eller som firmaarrangement, er de meget dygtige. Hvis du er sulten eller vil have en god drink, har de en stor bar og restaurant lige ved molen. Desuden er de medlem af foreningen GreenKayak, hvor man gratis kan leje en kajak i 2 timer og rense kanalerne for affald, fordi miljøforbedringen af ​​Københavns havn er en særlig ting for dem.