Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Drabet ved Rundetårn med Solve a Mystery

Drabet ved Rundetårn med Solve a Mystery

Kom med på en spændende krimitur i København med udgangspunkt i Rundetårne. Følg ledetrådene, løs gåderne & find ud af, hvem morderen er. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 375 kr.

Se tilbudet


Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Kom med på en anderledes sejltur på Odense Å. Et Gin & Tonic Cruise sejler dig op ad åen, mens du sipper til en kølig drink. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Tilbage

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Hvad er drabet ved Rundetårn med Solve a Mystery?

Kalenderåret er 1899, og du bliver indkaldt til at forsøge at finde begyndelsen og slutningen på det dyriske mord på inkassator Johan Meyer i Rundetårn i det centrale København. Som efterforsker skal du og dit team vove rundt i Rundetårn og opklare de mysterier, der dukker op, alt imens du oplever København på det tidspunkt. I sidste ende samler du så mange spor, at du håber at finde den skyldige blandt de mistænkte i dine hænder. Solve A Mystery tager dig med på en anderledes tur i København eller Aarhus, så du kan opleve berømte seværdigheder på en helt ny måde. Besøg historiske bygninger og særlige funktioner på en sjov måde, som alle kan være med.Hvad er gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart?

Et vindstød blæste gennem Monkemos og sendte bølgerne forsigtigt frem og tilbage. Det raslede i trætoppene, lyset flimrede mellem bladene og landede så i den lille båd og gled lydløst hen over vandet. Slap af på en af ​​bådens bænke og nyd en kølig Gin & Tonic, mens du beundrer den grønne natur. Der findes næppe en bedre måde at opleve Odense Å på. Siden 1882 har Odense Aafart været vært for folk, der vil rejse op og ned ad Odense Å. Erfarne kaptajner har mange års erfaring til søs, så du kan være sikker på, at sikkerhed er førsteprioritet. Så du kan forvente en stille tur i smukke omgivelser.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Kultur oplevelse? se de bedste... - Affiliate marketing - Smags oplevelse? se de bedste ...