Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj

Malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj

Få en unik mulighed for at blive en bedre billedkunstner med dette 7 timers malekursus Det er i Måløv, København og er inkl. morgenbuffet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 985 kr.

Se tilbudet


Mystery Hunt på Christiansborg Slot

Mystery Hunt på Christiansborg Slot

Tag på gådejagt med Mystery Makers i København. Oplev hjemstedet for Folketinget og Statsministeriet, imens I løser gåder og mysterier. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 250 kr.

Se tilbudet


Oplev historien i idylliske Møgeltønder

Oplev historien i idylliske Møgeltønder

Guidet rundvisning i slotsbyen Møgeltønder og på Schackenborg Slot. Pitstop på slotskroen med frokostanretning og eftermiddagskaffe. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 310 kr.

Se tilbudet


Da Vinci Escape Room hos Midgaard Event

Da Vinci Escape Room hos Midgaard Event

I ved ikke andet end at hele verdens skæbne ligger i jeres hænder. Har I det der skal til for at løse mysteriet og bevogte Den Hellige Gral? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,295 kr.

Se tilbudet


Blod, bødler & bordeller i København med Weirdwalks

Blod, bødler & bordeller i København med Weirdwalks

Tag med på en spændende krimitur i Københavns gader. Hør de faktuelle historier, mens nu bevæger dig rundt i gaderne, hvor de fandt sted. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 140 kr.

Se tilbudet


Hvad er malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj?

Mangler du ny inspiration, kommer du aldrig rigtig i gang, har du ofte situationer, hvor penslen ikke vil tegne ideerne og billederne i dit hjerte? Så tag din pensel, staffeli og maleværktøj med og efterlign de store malere på maletimerne på Kunstakademiet i København. Uanset om du er nybegynder, erfaren eller allerede sælger dine malerier, så lad dig inspirere af nye farver, mønstre, metoder og få lærerig feedback på dit arbejde. Du kan vælge at forlænge kurset med en dag for at skifte til et weekendkursus. Du kan finde den på vores hjemmeside under navnet "Weekend Tegneundervisning" Gershøj Kunstskole drives af Bjarne Schjølin, som også underviser på kurset. Bjarne Schjølin har malet siden 2005 og har udstillet i flere gallerier. Oprindeligt uddannet som gymnasie- og højskolelærer lægger han vægt på at tilpasse læseplanen til det individuelle niveau, så alle kan få ny teknologi med hjem – og et stort billede, der omfatter alt, hvad du har lært.Hvad er mystery Hunt på Christiansborg Slot?

Hvis du elsker flugtrum, puslespil og tankevækkende puslespil, så skal du begive dig ud på en mystisk rejse med mysteriemageren! Saml det perfekte hold og gør dig klar til at gå på opdagelse bag Christiansborgs tykke mure. Oplev store haller og kraftfulde rum, mens du selv kæmper om magten og løser åndssvage gåder. Test dine samarbejdsevner, og find ud af, om du er en holdspiller, når det virkelig betyder noget. Siden 2010 har Mystery Makers udviklet unikke skurvogne og puslespilsrum, der inspirerer til nysgerrighed og udfordrer intellektet. Mystery Makers har base i København, hvor de tilbyder det nervepirrende escape room Mystery Room og deres smarte kulturskattejagt, Mystery Hunt. I 2018 blev Mystery Makers kåret som den bedste kulturoplevelse i København af Berlingske.Hvad er oplev historien i idylliske Møgeltønder?

Byen Møgeltønder er berømt for det historiske slot Schackenborg, bygget i 1664 og i dag prins Joachims og prinsesse Marys andet hjem. I løbet af dagens oplevelse skal du naturligvis opleve kulturhistoriske perler indefra, samt de smukke landsbygader, Slotsgade og andre spændende historiske seværdigheder gemt i byen. En erfaren guide fra Schackenborg vil give dig et dybdegående kig på kongefamilien, arkitektoniske stilarter, Det Gyldne Horn fundet i Gallehus, hvordan byen har fået sit navn og meget mere. I løbet af dagen vil der blive serveret frokost og eftermiddagskaffe på Schackenborg Slotskro, med hjemmelavede retter fra Sønderjylland. I slotsbyen Møgeltønder, kun få meter fra Schakenburg Slot, ligger Schakenburg Castle Inn, som kan dateres tilbage til 1687. Slotskroen genåbner i 2021 efter den største renovering i 400 år. Selvom kroen har fået et nyt udtryk, er historien og gamle traditioner bestemt stadig bevaret, af samme grund, at der ikke er installeret tv i lokalet. Holdet bag Schackenborg Slotskro og Restaurant står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse i kongelige rammer, med en menu med skønne sønderjyske specialiteter og lokale råvarer.Hvad er da Vinci Escape Room hos Midgaard Event?

Du har netop modtaget et mystisk og kortfattet brev fra professor Johannes Klosterberg. Han har brug for din hjælp. Alt du ved er, at hele verdens skæbne kan være i dine hænder. Har du det, der skal til for at løse mysteriet og vogte den hellige gral? Midgaard Event holder til i det centrale København. Her står dedikerede værter klar til at tage imod dig og sætter de rigtige rammer for et godt arrangement. Der er flere spændende og mystiske escape rooms, perfekt til firmaarrangementer, polterabend, fødselsdage eller sjove arrangementer med venner.Hvad er blod, bødler & bordeller i København med Weirdwalks?

Jack the Ripper-mysteriet forsvinder ikke bare fra Londons gader som fortidens tåger. For 100 år siden lurede truende mænd på Københavns kringlehjørner og terroriserede beboerne med barnemord og bedrageri. Så nu er vi ude på gaden, hvor gangstere, alkoholiserede skurke og andre gode fyre venter på at vågne op igen. Tør du følge med? I 7 år har Weirdwalks gået byvandringer gennem Københavns snoede gader. Professionelle guider har specialiseret sig i at fortælle historier baseret på historie, arkitektur og kultur. Weirdwalks er medlem af Københavns Byvandringsforening.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Kultur oplevelse? se de bedste... - Affiliate marketing - Smags oplevelse? se de bedste ...