Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Lav selv smykker hos KREAVÆRK

Lav selv smykker hos KREAVÆRK

Besøg smykkecaféen på Fyn. Lav selv smykker med deres smykkepakke, som indeholder alle materialer for at designe et unikt smykke. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 210 kr.

Se tilbudet


Dødens vandring med Ghost Tour

Dødens vandring med Ghost Tour

Uhyggelig vandring gennem Københavns historie med fokus på dissektioner af mennesker, de store epidemier som kolera og den sorte død. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 60 kr.

Se tilbudet


Fruentimmerturen - en byvandring i København

Fruentimmerturen - en byvandring i København

Hør spændende og stærke fortællinger om fortidens markante kvinder og kvindeforhold. Tag sammen afsted på byvandring i København. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 150 kr.

Se tilbudet


Jeres kærlighedshistorie af Forlaget Fortæl

Jeres kærlighedshistorie af Forlaget Fortæl

Forevig jeres kærlighedshistorie i en smuk bog udgivet af Forlaget Fortæl. Den perfekte gave til det nygifte par eller din udkårne. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 7,750 kr.

Se tilbudet


Puch Maxi Ø-hop i Limfjorden med Maxitours

Puch Maxi Ø-hop i Limfjorden med Maxitours

Ø-hop på de legendariske Puch Maxi i Vestjylland. En all inclusive dagsoplevelse med frokost på Venø Kro og meget mere. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,195 kr.

Se tilbudet


Hvad er lav selv smykker hos KREAVÆRK?

Med hjælp fra KREAVÄRKs søde personale skaber du dine egne smykker. Mix og match farverige perler for at skabe smykker, der matcher din smag. Du kan vælge et par øreringe, halskæder, armbånd eller et smykkesæt, hvor to smykker kombineres. Sæt dig ved et bord i Smykkecafeen og tilbring et par kvalitetstimer med kreativ aktivitet, hvor kun din fantasi sætter grænser. KREAVÄRK er en sjov og livlig studiecafé, hvor du kan udtrykke din kreativitet i dens farverige verden af ​​perler, ler, smykker og maling. Bag KREAVÄRK står Signe og Line, som vil gøre det nemt og sjovt for alle at være kreative. Derfor har de skabt hyggelige cafeer i Middelfart, hvor store og små har mulighed for at starte et kreativt projekt over en god kop kaffe eller kold sodavand.Hvad er dødens vandring med Ghost Tour?

Rejs tilbage i tiden og følg Københavns blodige historie. Under rejsen fortælles om den første menneskelige anatomi og store epidemier som kolera og Den Sorte Død. Grusomme historier fortæller om alternative former for helbredelse og mirakelkure dengang. Tør du følge med? Ghosttour har siden 2004 fortalt historier om Københavns Gamle By. Teamet bag Ghosttour består af passionerede historiefortællere med stor erfaring på området. Disse guider formidler udelukkende historier baseret på historiske øjenvidneberetninger, hvilket skaber en unik oplevelse.Hvad er fruentimmerturen - en byvandring i København?

Gå i byen og oplev København fra et nyt perspektiv. Det er sikkert og er velkendt, at Danmarks historie er skrevet af mænd for mænd, og mest om mænd. Derfor har der i årenes løb været gemt mange kvindehistorier i Københavns smalle gader og stræder. I "Rejsen til Fruentimmer" kommer de ud af skjul. Hør fascinerende historier om stærke personligheder, og hvordan kvinder lever og styrer deres liv. Historier fra hårde gulve til dybe kældre - hårde kanter, humoristiske og funklende i øjnene. Fruentimmer Tours tilbyder sjove guidede ture rundt i Københavns mystiske gader og stræder. Her stikker historierne dybt, bag facaderne og dybt inde, krydret med gadeoplevelser og gårdsladder. Din guide er Dorte Persson, historiefortæller og kulturformidler, hvis passion for Københavns historie har skabt Fruentimmer-turen. Fruentimmerture er også medlem af Byvandrerluag Copenhagen.Hvad er jeres kærlighedshistorie af Forlaget Fortæl?

Forevig din kærlighedshistorie i en smuk bog udgivet af Forlaget Fortæl. At skrive din kærlighedshistorie kan enten være den perfekte gave til et nygift par med deres kærlighedsrejse præsenteret på skrift, eller som en mulighed for et sølv- eller guldbrudepar til at mindes deres kærlighed. Du kan også bruge kærlighedshistorier til at fortælle din elskede sort på hvidt, hvorfor din kærlighed er så speciel. En oplevelse, der bringer de minder frem, som I alle har gennemgået sammen. Forlaget Tell blev skabt for at fortælle historien om dit liv. Livet ændrer sig hurtigt, og vi risikerer at blive glemt, indtil vi ser tilbage. Verlaget Vertæl værner om kunsten at formidle livets øjeblikke store og små, som du siger. De levendegør de fortællinger, der betyder mest, med enkle rammer og intuitive spørgsmål, der inviterer dig til at sætte ord på imponerende historier og relationer. Historier, der skaber minder og minder os om, hvem vi er. En unik oplevelse for dig selv og dine kære, der kan gå i arv fra generation til generation.Hvad er puch Maxi Ø-hop i Limfjorden med Maxitours?

Tag på en ø-tur i Limfjorden i Puch Maxi. Denne tur er ca. 80 km lang, byder på himmel, hav, vildmark, frokost og forfriskninger. Denne tur går til Venø, hvor du tager den korteste færge i landet, og du vil næsten holde vejret fra at sejle til Venø. Undervejs kommer du forbi Danmarks mindste kirke, ikke større end et redskabsskur på landet. Næste stop bliver Venø Kro, hvor du kan smage den udsøgte egnsret 'Venø steaks' og selvfølgelig drikke en øl for at dulme halsen. Tag derefter til Humlum Camping, der er berømt for Danmarks største is. Efter at have spist isen kan du fortsætte med at rulle i den seneste UONESCO certificerede "Vestjyske Geopark", landskabet og kulissen er helt perfekt. . hav en god tur! Siden 2015 har Hedevang Outdoor bragt danskere og turister til naturen i Vestjylland. De skabte også Maxitours som en sjov, anderledes oplevelse i Vestjylland. Alle deres oplevelser handler om at formidle Vestjylland, hvor kvalitet, kultur, natur og socialt samspil mødes. For stifter Jens Hedevang, der har over 20 års erfaring som naturvejleder, var det vigtigt at fremvise alle de muligheder, som Jyllands ”rygrad” har at byde på. Vestjylland er for alle.