Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

I Fodsporene på de Dødes København

I Fodsporene på de Dødes København

Kom med på en historisk byvandring gennem København for at opleve den på en helt ny måde. Hør de spændende historier & få et ny blik på byen Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 199 kr.

Se tilbudet


Street art tour med Aalborg Tours

Street art tour med Aalborg Tours

ag med på en kunstnerisk tur gennem Aalborgs street art og opdag, hvor smuk en kombination det er, når byliv og kunst bliver blandet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Handel, hor & hurlumhej med Fruentimmerture

Handel, hor & hurlumhej med Fruentimmerture

Hør om Christian d. 4.’s vilde visioner og Minefeltets gamle beboere. Tag sammen afsted på en underholdende guidet tur i Københavns gader. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 150 kr.

Se tilbudet


Rundvisning på Bunkermuseet i Hirtshals

Rundvisning på Bunkermuseet i Hirtshals

Kom med på en oplevelse tilbage i tiden. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 0 kr.

Se tilbudet


Forbryderjagt i Nyhavn med Solve a Mystery

Forbryderjagt i Nyhavn med Solve a Mystery

Det er begået af den samme tyv, som har raseret i området de sidste seks år. Kan du fange den snedige tyv? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 375 kr.

Se tilbudet


Hvad er i Fodsporene på de Dødes København?

Hvorfor er djævelen på fri fod i Laksegade? Ved du, hvornår Det Gyldne Horn smeltede? Lade være med? Nå, så må du hellere tage tilbage til det mørke København for at finde ud af det. Her rejser turgrupper gennem gaderne for at møde nogle, der har levet gennem belejringen og bombardementet af den gamle by, hekseafbrændinger og sygdomsepidemier. Når du går tilbage til nutiden og din rejserygsæk er fuld af viden, bliver en rejse til København aldrig den samme igen. Copentell er drivkraften bag guidede ture rundt i København, hvor historien formidles i et levende og moderne sprog. Guider er uddannede journalister og historikere med hver deres specialitet, og ture er baseret på professionelle, gennemarbejdede forberedelser, tilpasset individuelle interesser. Underholdning og uddannelse går hånd i hånd i København. - Copentell er drivkraften bag guidede ture rundt i København, hvor fortiden taler i et levende, moderne sprog. Guider er uddannede journalister og historikere, og det daglige tema er, at rundvisninger er baseret på faglige, gennemarbejdede forberedelser, tilpasset den enkeltes interesser. Underholdning og uddannelse går hånd i hånd i København.Hvad er street art tour med Aalborg Tours?

På denne street art-tur vil en kyndig guide føre dig gennem byens gader og introducere dig til nogle af de mest unikke og fantastiske kunstværker i Aalborgs gader. Street art er ikke kun graffiti tegnet mere eller mindre tilfældigt på busser og bygninger rundt omkring i byen. Faktisk er det en kunstform, som mange moderne kunstnere allerede har taget deres første skridt mod at blive anerkendte kunstnere. I 8 år er mere end 70 gavle og vægge over hele byen blevet dekoreret med gavlmalerier i stor skala af internationale kunstnere fra hele verden. Aalborg Tours tilbyder daglige guidede ture rundt i Aalborg med udgangspunkt i en række forskellige steder. Alle guiderne kendte Aalborg godt og havde gode taleevner, da Aalborg Tours gerne ville vise Aalborgs charme i forhold til historie, mad og arkitektur.Hvad er handel, hor & hurlumhej med Fruentimmerture?

Du kender sikkert København for dets smukke ydre, smukke Amalienborg, Tivoli, prisvindende restauranter og utallige butikker. Men hvor mange gange har du haft en chance for at røre ved overfladen og gå helt under den? Med næsen på vejen og djævelen i hælene er du på en guidet tur i Københavns vidunderlige historie. Turen begynder den 4. med Børsen og Christian, og fortsætter til Minefelt, hvor djævelen er på fri fod i Laksegade. Du lærer om slagterboder, det korrupte banksystem, prostitution på gaderne i København og mange andre interessante og virkelige indblik i Københavns oldtidshistorie. Fruentimmer Tours tilbyder sjove guidede ture rundt i Københavns mystiske gader og stræder. Her stikker historierne dybt, bag facaderne og dybt inde, krydret med gadeoplevelser og gårdsladder. Din guide er Dorte Persson, historiefortæller og kulturformidler, hvis passion for Københavns historie har skabt Fruentimmer-turen. Fruentimmerture er også medlem af Byvandrerluag Copenhagen.Hvad er rundvisning på Bunkermuseet i Hirtshals?

Hos Hirtshals ligger det tidligere tyske 10. batteri. Det betyder, at du kan opleve det eneste fuldt udgravede tyske forsvar fra Anden Verdenskrig i Danmark. På en guidet tur i Hirtshals Fyr kommer du ind i bunkere, hvoraf nogle endda er ombygget til deres oprindelige indretning og funktion. På den måde vil du opleve et vigtigt stykke kulturhistorie. Området rummer 3,5 km skyttegrave og 69 bunkere, og mens du er langt fra at se det hele, kan du få et indblik i Danmarks lokalhistorie fra et verdenshistorisk perspektiv. Wind Sissel Historiske Museum i Nordvestjylland dækker fem udstillingssteder med permanente og tidsbegrænsede særudstillinger. De sporer vores historie tilbage 30.000 år til i dag. Så uanset om du er til antikken, Anden Verdenskrig, Hirtshals som et handelscentrum med Norge eller et andet sted, har de mange udstillinger og ture, du kan fortsætte med.Hvad er forbryderjagt i Nyhavn med Solve a Mystery?

Du leder efter en berygtet tyv i Newport. Året er 1931, Danmark er økonomisk ustabilt og politisk ambitiøst - hvad morgendagen bringer, vil først morgendagen vide. I løbet af natten skete endnu et indbrud i sidegaderne i Newport. Det blev udført af de samme tyve, som har hærget området i de sidste seks år. Kan du fange den snedige tyv? Solve A Mystery tager dig med på en anderledes tur i København eller Aarhus, så du kan opleve berømte seværdigheder på en helt ny måde. Besøg historiske bygninger og særlige funktioner på en sjov måde, som alle kan være med.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Kultur oplevelse? se de bedste... - Affiliate marketing - Smags oplevelse? se de bedste ...