Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Handel, hor & hurlumhej med Fruentimmerture

Handel, hor & hurlumhej med Fruentimmerture

Hør om Christian d. 4.’s vilde visioner og Minefeltets gamle beboere. Tag sammen afsted på en underholdende guidet tur i Københavns gader. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 150 kr.

Se tilbudet


Kanalrundfart i København med Stromma

Kanalrundfart i København med Stromma

Tag med på en guidet havnerundfart i København & oplev de kendte seværdigheder fra vandet. Hør spændende historier & tag billeder undervejs Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 109 kr.

Se tilbudet


Blod, bødler & bordeller i København med Weirdwalks

Blod, bødler & bordeller i København med Weirdwalks

Tag med på en spændende krimitur i Københavns gader. Hør de faktuelle historier, mens nu bevæger dig rundt i gaderne, hvor de fandt sted. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 140 kr.

Se tilbudet


Outbreak Escape Room hos Midgaard Event

Outbreak Escape Room hos Midgaard Event

Tilstanden er kaotisk, og der hersker en tilstand af uro i samfundet. Har I, det der skal til for at redde menneskeheden og vaccinen? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,295 kr.

Se tilbudet


Oplev historien i idylliske Møgeltønder

Oplev historien i idylliske Møgeltønder

Guidet rundvisning i slotsbyen Møgeltønder og på Schackenborg Slot. Pitstop på slotskroen med frokostanretning og eftermiddagskaffe. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 310 kr.

Se tilbudet


Hvad er handel, hor & hurlumhej med Fruentimmerture?

Du kender sikkert København for dets smukke ydre, smukke Amalienborg, Tivoli, prisvindende restauranter og utallige butikker. Men hvor mange gange har du haft en chance for at røre ved overfladen og gå helt under den? Med næsen på vejen og djævelen i hælene er du på en guidet tur i Københavns vidunderlige historie. Turen begynder den 4. med Børsen og Christian, og fortsætter til Minefelt, hvor djævelen er på fri fod i Laksegade. Du lærer om slagterboder, det korrupte banksystem, prostitution på gaderne i København og mange andre interessante og virkelige indblik i Københavns oldtidshistorie. Fruentimmer Tours tilbyder sjove guidede ture rundt i Københavns mystiske gader og stræder. Her stikker historierne dybt, bag facaderne og dybt inde, krydret med gadeoplevelser og gårdsladder. Din guide er Dorte Persson, historiefortæller og kulturformidler, hvis passion for Københavns historie har skabt Fruentimmer-turen. Fruentimmerture er også medlem af Byvandrerluag Copenhagen.Hvad er kanalrundfart i København med Stromma?

Newport bliver levende, da krydstogtskibe forlader kysten og sejler gennem Københavns kanaler, og tager dig med på en tur til de mest berømte seværdigheder. Hør historier om hovedstadens spir, tårne ​​og berømte bygninger, eller tag billeder af Den Lille Havfrue, når båden passerer Langone. Det er ikke svært at se, hvorfor mere end en halv million mennesker hvert år vælger at opleve Københavns historie fra vandet. Strömma er en af ​​de største oplevelsesvirksomheder i Nordeuropa og en del af Strömma Turism & Sjöfart AB. Vores mission er at give dig en oplevelse, der både er sjov og underholdende, og som giver dig viden og minder, som du vil huske i fremtiden. Strömma har været i Danmark siden 2011.Hvad er blod, bødler & bordeller i København med Weirdwalks?

Jack the Ripper-mysteriet forsvinder ikke bare fra Londons gader som fortidens tåger. For 100 år siden lurede truende mænd på Københavns kringlehjørner og terroriserede beboerne med barnemord og bedrageri. Så nu er vi ude på gaden, hvor gangstere, alkoholiserede skurke og andre gode fyre venter på at vågne op igen. Tør du følge med? I 7 år har Weirdwalks gået byvandringer gennem Københavns snoede gader. Professionelle guider har specialiseret sig i at fortælle historier baseret på historie, arkitektur og kultur. Weirdwalks er medlem af Københavns Byvandringsforening.Hvad er outbreak Escape Room hos Midgaard Event?

Du og dit team er midt i en global pandemi. Situationen er kaotisk, og social uro er uro. Din mission er at komme ind i laboratoriet, hvor ni nu døde forskere har arbejdet på en vaccine, der kan redde dig fra en smertefuld død. Har du det, der skal til for at redde mennesker og vacciner? Midgaard Event ligger i hjertet af København. Her står loyale værter klar til at byde dig velkommen og sætter de rigtige rammer for et godt arrangement. Der er indrettet flere spændende og mystiske escape rooms, specielt til firmaarrangementer, polterabend, fødselsdage eller sjove arrangementer med venner.Hvad er oplev historien i idylliske Møgeltønder?

Byen Møgeltønder er berømt for det historiske slot Schackenborg, bygget i 1664 og i dag prins Joachims og prinsesse Marys andet hjem. I løbet af dagens oplevelse skal du naturligvis opleve kulturhistoriske perler indefra, samt de smukke landsbygader, Slotsgade og andre spændende historiske seværdigheder gemt i byen. En erfaren guide fra Schackenborg vil give dig et dybdegående kig på kongefamilien, arkitektoniske stilarter, Det Gyldne Horn fundet i Gallehus, hvordan byen har fået sit navn og meget mere. I løbet af dagen vil der blive serveret frokost og eftermiddagskaffe på Schackenborg Slotskro, med hjemmelavede retter fra Sønderjylland. I slotsbyen Møgeltønder, kun få meter fra Schakenburg Slot, ligger Schakenburg Castle Inn, som kan dateres tilbage til 1687. Slotskroen genåbner i 2021 efter den største renovering i 400 år. Selvom kroen har fået et nyt udtryk, er historien og gamle traditioner bestemt stadig bevaret, af samme grund, at der ikke er installeret tv i lokalet. Holdet bag Schackenborg Slotskro og Restaurant står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse i kongelige rammer, med en menu med skønne sønderjyske specialiteter og lokale råvarer.