Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Puzzle walk på Christiania

Puzzle walk på Christiania

Kom med på en anderledes byvandring på Christiania. Løs mysteriet med en spændende puzzle walk. Kan du knække koderne og finde svar? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 595 kr.

Se tilbudet


Forbryderjagt i Nyhavn med Solve a Mystery

Forbryderjagt i Nyhavn med Solve a Mystery

Det er begået af den samme tyv, som har raseret i området de sidste seks år. Kan du fange den snedige tyv? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 375 kr.

Se tilbudet


Slikkepindekursus for børn hos Sugar Pilots

Slikkepindekursus for børn hos Sugar Pilots

Sugar Pilots inviterer alle børn på slikkepindekursus. På et slikkepindekursus kan børn lave deres egne slikkepinde, som de får med hjem. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 249 kr.

Se tilbudet


Oplev Københavns højdepunkter med OURWAY Tours

Oplev Københavns højdepunkter med OURWAY Tours

Se det eventyrlige Nyhavn og begiv dig ud på gåturen op mod landets magtcentrum, Christiansborg. Oplev borgen og få fortællinger om KBH. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 424 kr.

Se tilbudet


Mystery Hunt på Christiansborg Slot

Mystery Hunt på Christiansborg Slot

Tag på gådejagt med Mystery Makers i København. Oplev hjemstedet for Folketinget og Statsministeriet, imens I løser gåder og mysterier. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 250 kr.

Se tilbudet


Hvad er puzzle walk på Christiania?

Følg sporene for at løse gåderne i Gådevandringen i Christianias historie. Du vil opdage hemmelighederne og de skjulte historier om de pulserende samfund i byen i dag, fra den ulovlige etablering af det mere end 34 hektar store reservat etableret i 1971. Academy of Miracles har til formål at minde dig om, at magi er noget, der kan findes i hvert øjeblik af hver dag. Gennem spændende gåder tager du en rejse gennem en anden by med det mål at bremse dig for at lære om denne magi.Hvad er forbryderjagt i Nyhavn med Solve a Mystery?

Du leder efter en berygtet tyv i Newport. Året er 1931, Danmark er økonomisk ustabilt og politisk ambitiøst - hvad morgendagen bringer, vil først morgendagen vide. I løbet af natten skete endnu et indbrud i sidegaderne i Newport. Det blev udført af de samme tyve, som har hærget området i de sidste seks år. Kan du fange den snedige tyv? Solve A Mystery tager dig med på en anderledes tur i København eller Aarhus, så du kan opleve berømte seværdigheder på en helt ny måde. Besøg historiske bygninger og særlige funktioner på en sjov måde, som alle kan være med.Hvad er slikkepindekursus for børn hos Sugar Pilots?

Alle børn elsker slikkepinde, så denne oplevelse er helt sikkert den mest spændende. I denne slikkepind kan børn lave deres egne slikkepinde. Et frirum uden voksne, hvor børn kan være kreative og lave nogle sjove slikkepinde, lige som de havde forestillet sig. Under slikketimen forklarer lærerne på Sugar Pilots de forskellige sukkertyper, som ungerne også kan smage. Sukkermageren står for at lave sukkeret, mens ungerne frit kan vælge mellem sjove forme, pinde, krymmel og sukkerpynt. Hos Sugar Pilots handler det mindre om slutresultatet end om processen og oplevelsen af ​​skabelsen. Her vil alle børn få en god oplevelse og tage afsted med deres egne slikkepinde, diplom og hæfte med nemme slikkepindeopskrifter. Sugar Pilots producerer håndlavede slikkepinde inspireret af smag fra hele verden. Hele deres produkt er 100% vegansk og fri for gluten, gelatine, nødder og skaldyr. Sugar Pilots søger at gentænke den måde, vi nyder sukker på, ved at udfordre smag, udseende, dekoration, brugsmuligheder og iscenesættelse.Hvad er oplev Københavns højdepunkter med OURWAY Tours?

København er fuld af interessante og populære attraktioner, men der er stadig nogle standouts. Farverige Newport er, hvor H. C. Andersen skrev sit første eventyr, og selvfølgelig er Christiansborg to af de uundgåelige højdepunkter, vores hovedstad har at byde på. Oplev rejsen fra Newports livlige vejkantscaféer til Christiansborg, den danske magts centrum. OURWAY tilbyder guidede ture i Stockholm, København og Oslo. Siden 2011 guider de både lokale og turister i byen og formidler den helt særlige atmosfære og steder, byen har at byde på. Vores guider hjælper dig også gerne med at finde hyggelige restauranter eller fortælle dig, hvor de lokale hænger ud, så du kan gå på opdagelse på egen hånd.Hvad er mystery Hunt på Christiansborg Slot?

Hvis du elsker flugtrum, puslespil og tankevækkende puslespil, så skal du begive dig ud på en mystisk rejse med mysteriemageren! Saml det perfekte hold og gør dig klar til at gå på opdagelse bag Christiansborgs tykke mure. Oplev store haller og kraftfulde rum, mens du selv kæmper om magten og løser åndssvage gåder. Test dine samarbejdsevner, og find ud af, om du er en holdspiller, når det virkelig betyder noget. Siden 2010 har Mystery Makers udviklet unikke skurvogne og puslespilsrum, der inspirerer til nysgerrighed og udfordrer intellektet. Mystery Makers har base i København, hvor de tilbyder det nervepirrende escape room Mystery Room og deres smarte kulturskattejagt, Mystery Hunt. I 2018 blev Mystery Makers kåret som den bedste kulturoplevelse i København af Berlingske.