Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Mystery Hunt i Kongens Have

Mystery Hunt i Kongens Have

Tag på gådejagt med Mystery Makers i København. Oplev Danmarks ældste kongelige have, imens I løser spændende gåder og mysterier. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 250 kr.

Se tilbudet


Sex, synd & skandaler i København med Weirdwalks

Sex, synd & skandaler i København med Weirdwalks

WeirdWalks tager dig med på en anderledes gåtur gennem København. Hør fortællinger fra byen & oplev sider af KBH, du ikke kender endnu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 140 kr.

Se tilbudet


Fruentimmerturen - en byvandring i København

Fruentimmerturen - en byvandring i København

Hør spændende og stærke fortællinger om fortidens markante kvinder og kvindeforhold. Tag sammen afsted på byvandring i København. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 150 kr.

Se tilbudet


Slikkepindekursus for unge & teenagere hos Sugar Pilots

Slikkepindekursus for unge & teenagere hos Sugar Pilots

Hyg dig med at koge smukke slikkepinde sammen med dine venner hos Sugar Pilots! Lav dine egne slikkepinde på et slikkepindekursus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 349 kr.

Se tilbudet


Guidet cykeltur gennem Aalborg med Aalborg Tours

Guidet cykeltur gennem Aalborg med Aalborg Tours

Tag med på en guidet cykeltur & oplev byen på to hjul. Du kommer langt omkring på vejene & hører om de ukendte fortællinger fra byen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Hvad er mystery Hunt i Kongens Have?

Hvis du elsker flugtrum, puslespil og tankevækkende puslespil, så skal du begive dig ud på en mystisk rejse med mysteriemageren! Saml det perfekte hold og gør dig klar til at udforske den kongelige families hemmeligheder. Se, om I kan løse åndssvage gåder og mysterier sammen, mens I går rundt i Kongens Have. Når toppen er testet, hvem vil du så have på dit hold? Siden 2010 har Mystery Makers udviklet unikke skurvogne og puslespilsrum, der inspirerer til nysgerrighed og udfordrer intellektet. Mystery Makers har base i København, hvor de tilbyder det nervepirrende escape room Mystery Room og deres smarte kulturskattejagt, Mystery Hunt. I 2018 blev Mystery Makers kåret som den bedste kulturoplevelse i København af Berlingske.



Hvad er sex, synd & skandaler i København med Weirdwalks?

Du kan måske ikke undgå røde ører, når du går gennem Københavns Love Road og Wild Road. Her flyder søde suk og salte tårer, og kærlighedsbreve, kongelige eskapader, hallfeer og mere bringes til solen. Tag en tur, hvor kærlighed og kilder ikke er alt, der er også plads til cheesy og luskede detaljer fra fortidens sengekant. I 7 år har Weirdwalks gået byvandringer gennem Københavns snoede gader. Professionelle guider har specialiseret sig i at fortælle historier baseret på historie, arkitektur og kultur. Weirdwalks er medlem af Københavns Byvandringsforening.



Hvad er fruentimmerturen - en byvandring i København?

Gå i byen og oplev København fra et nyt perspektiv. Det er sikkert og er velkendt, at Danmarks historie er skrevet af mænd for mænd, og mest om mænd. Derfor har der i årenes løb været gemt mange kvindehistorier i Københavns smalle gader og stræder. I "Rejsen til Fruentimmer" kommer de ud af skjul. Hør fascinerende historier om stærke personligheder, og hvordan kvinder lever og styrer deres liv. Historier fra hårde gulve til dybe kældre - hårde kanter, humoristiske og funklende i øjnene. Fruentimmer Tours tilbyder sjove guidede ture rundt i Københavns mystiske gader og stræder. Her stikker historierne dybt, bag facaderne og dybt inde, krydret med gadeoplevelser og gårdsladder. Din guide er Dorte Persson, historiefortæller og kulturformidler, hvis passion for Københavns historie har skabt Fruentimmer-turen. Fruentimmerture er også medlem af Byvandrerluag Copenhagen.



Hvad er slikkepindekursus for unge & teenagere hos Sugar Pilots?

Slut dig til dine venner i Sugar Pilots komfort og nyd det sjove ved at tilberede gode slikkepinde. Sugar Pilots hjælper dig gennem hele processen, så du kan lære at tilberede dine egne slikkepinde. Sammen med andre unge kan du være kreativ og lave nogle sjove slikkepinde efter din smag. Tag undervisning med dine venner eller alene og få nye venner. Du kan vælge smag, farve og form slikkepinden skal have. Luft den med en smuk krumme og sukkerpynt. Som afslutning på kurset modtager du unikke slikkepinde og et opskriftshæfte. Sugar Pilots producerer håndlavede slikkepinde inspireret af smag fra hele verden. Hele deres produkt er 100% vegansk og fri for gluten, gelatine, nødder og skaldyr. Sugar Pilots søger at gentænke den måde, vi nyder sukker på, ved at udfordre smag, udseende, dekoration, brugsmuligheder og iscenesættelse.



Hvad er guidet cykeltur gennem Aalborg med Aalborg Tours?

Der er mange måder at opleve Aalborg på, men hvis du vil navigere både kilometer og historie, skal du bruge to hjul og et sæt pedaler. En guidet cykeltur tager dig til hvert hjørne af Aalborg og fortæller byens skjulte, ufortalte byhistorier. Det handler ikke om bjergkørsel eller sprint, for det handler ikke om at komme først i mål, det handler om at lytte, stille spørgsmål og opleve Aalborg fra et helt nyt perspektiv. Aalborg Tours tilbyder daglige guidede ture rundt i Aalborg med udgangspunkt i en række forskellige steder. Alle guiderne kendte Aalborg godt og havde gode taleevner, da Aalborg Tours gerne ville vise Aalborgs charme i forhold til historie, mad og arkitektur.



Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Kultur oplevelse? se de bedste... - Affiliate marketing - Smags oplevelse? se de bedste ...