Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Fisketur med Sea Hawk

Fisketur med Sea Hawk

Kunne du godt tænke dig at prøve at fiske på Det Gule Rev? Så er denne fisketur lige noget for dig. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,775 kr.

Se tilbudet


Mal din egen keramik hos KREAVÆRK

Mal din egen keramik hos KREAVÆRK

Mal på keramik hos KREAVÆRK i Middelfart. Nyd en dag sammen i det kreative univers med hyggelige samtaler over bordet og maling på hænderne. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 229 kr.

Se tilbudet


Læderworkshop med Simpelt Håndværk

Læderworkshop med Simpelt Håndværk

På læderworkshop hos Simpelt Håndværk får du alle teknikkerne til selv at komme i gang med at skabe lækre produkter i læder. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 575 kr.

Se tilbudet


Guidet tur med en hjemløs

Guidet tur med en hjemløs

Få et unikt indblik i, hvordan livet også kan være i en storby, når du kommer med en hjemløs eller misbruger rundt på guidet tur. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 130 kr.

Se tilbudet


Aalborg under besættelsen med Aalborg Tours

Aalborg under besættelsen med Aalborg Tours

Aalborg var under 2. Verdenskrig en strategisk vigtig by for Tyskland på grund af sine to lufthavne. Hør hele historien. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Hvad er fisketur med Sea Hawk?

Leder du efter torsk, torsk, lange og buttet, er Det Gule Rev et godt sted at starte din søgning. Her boltrer fiskene sig i strømmene og søpindsvin flokkes til de bedste pladser. Det siges, at det ikke er ualmindeligt at fange mere end 20 pund fisk, men hvis det er historien om lystfiskeren, skal man til havet for at undersøge... Sea Service Express understøtter fiske- og dykkerture på vestkysten. Kaptajn Mikael Jensen er uddannet cand.mag fra Marstal Navigationsskole og har mange års sejlererfaring i forskellige farvande, så han kender havet godt og kan garantere sikkerheden er i top. Sea Service Express vil skabe en fantastisk sejleroplevelse og være på forkant med en behagelig og afslappende atmosfære ombord.Hvad er mal din egen keramik hos KREAVÆRK?

Hos KREAVÆRK i Middelfart skal du male fingrene. Vis din kreative side, når du begynder at male på keramik. KREAVÄRK giver en omfattende introduktion, før du forvandler grå og kedelig keramik til dine egne unikke stykker. Du kan vælge mellem alt fra skåle til vaser og tekander, så der er noget for enhver smag. KREAVÄRK er en sjov og livlig studiecafé, hvor du kan udtrykke din kreativitet i deres farverige verden af ​​perler, ler, smykker og maling. Bag KREAVÄRK står Signe og Line, som vil gøre det nemt og sjovt for alle at være kreative. Derfor har de skabt hyggelige cafeer i Middelfart, hvor store og små har mulighed for at starte et kreativt projekt over en god kop kaffe eller kold sodavand.Hvad er læderworkshop med Simpelt Håndværk?

Tilbring en dejlig eftermiddag og aften på Simpelt Håndværk og gør hverdagen mere speciel. Her opstår kreativitet og komfort, samtidig med at du kan lave lækre produkter af læder. Til læderværksteder kan du vælge at lave din egen mulepose (45 x 40 cm) eller en computertaske i premium kernelæderkvalitet. Du forlader værkstedet med en masse ny viden om læder og hvordan du bruger det og giver det liv. Birgitte Kastrup står bag Simpelt Håndværk. Hun er uddannet håndarbejdslærer og har en brændende kreativitet. Hendes største passion er læder, et unikt materiale, der kan bruges til at skabe smukke og funktionelle produkter. Med Simpelt Håndværk vil hun vise, hvordan du kan begynde at skabe dine egne produkter med en enkel og overskuelig proces.Hvad er guidet tur med en hjemløs?

Smilets By er mere end bare smil, shopping og vejcaféer, for bag facaderne gemmer der sig historier, der ikke skal grines. Her er hverdagen fyldt med misbrug, alkoholisme, stofbrug og uskrevne gaderegler, der skal følges. Livet på gaden var hårdt, men heldigvis lyste håb og humor, så smilene stadig kunne brede sig. Povertywalk er en forening designet til at kommunikere og informere om liv og rutiner for stofmisbrugere og hjemløse. Gennem Povertywalk får stofmisbrugere og hjemløse en stemme til at fortælle deres livs historier og give råd om løsninger til at forbedre deres liv. Guider trænes i fortælling og foredrag forud for den guidede tur.Hvad er aalborg under besættelsen med Aalborg Tours?

Glem alle begreber om støvede bøger og lange, komplicerede historier. Grib i stedet din jakke, bind dine sko, og tag ud for at opleve historien, der udspiller sig under Anden Verdenskrig. Aalborg var en strategisk by for Tyskland, som ville erobre Norge, så byen spillede en særlig vigtig rolle i krigen. Du kan se tilbage, mens du står foran Gestapo-hovedkvarteret og oplever historien på første hånd, eller når historien om byens berømte modstandsgruppe pludselig kommer til live foran dig. Aalborg Tours tilbyder daglige guidede ture rundt i Aalborg med udgangspunkt i en række forskellige steder. Alle guiderne kendte Aalborg godt og havde gode mundtlige færdigheder, da Aalborg Tours gerne ville fremvise Aalborgs charme i forhold til historie, mad og arkitektur.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Kultur oplevelse? se de bedste... - Affiliate marketing - Smags oplevelse? se de bedste ...