Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Historisk rundvisning på Schackenborg Slot

Historisk rundvisning på Schackenborg Slot

Schackenborg Slot åbner dørene op til en magisk fortælling. Læs mere og book nu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 0 kr.

Se tilbudet


Mystery Hunt i Kongens Have

Mystery Hunt i Kongens Have

Tag på gådejagt med Mystery Makers i København. Oplev Danmarks ældste kongelige have, imens I løser spændende gåder og mysterier. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 250 kr.

Se tilbudet


Sabotage i Aarhus med Solve a Mystery

Sabotage i Aarhus med Solve a Mystery

Kom på en spændende rejse tilbage i tiden med Solve a Mystery i det centrale Aarhus Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 375 kr.

Se tilbudet


Natmandstur med Ghosttour

Natmandstur med Ghosttour

Denne historiske byvandring i Københavns gader handler om natmændene. Hør de spændende fortællinger, mens du går gennem indre by. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 60 kr.

Se tilbudet


Cocktails & Comedy på Citizen

Cocktails & Comedy på Citizen

Er du på udkig efter gode grin og sprøde cocktails? Citizen er stedet for dig. Her kombineres cocktails & comedy i København. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 60 kr.

Se tilbudet


Hvad er historisk rundvisning på Schackenborg Slot?

Du er måske bekendt med Schakenburg Slot og Slotspark, da det har været bolig for den kongelige familie gennem årene, især prins Joachim og hans familie. Kender du også historier, der går mange år tilbage, om magtfulde biskopper, konflikter med grev Holsten og nogle berømte guldhorn? Du vil vende tilbage til mange indflydelsespunkter i dansk kulturhistorie, så bind dine snørebånd og tag ørepropper på, da du vil opleve næsten tusind års spændende historie på lidt over en time. I slotsbyen Møgeltønder, kun få meter fra Schakenburg Slot, ligger Schakenburg Castle Inn, som kan dateres tilbage til 1687. Slotskroen genåbner i 2021 efter den største renovering i 400 år. Selvom kroen har fået et nyt udtryk, er historien og gamle traditioner bestemt stadig bevaret, af samme grund, at der ikke er installeret tv i lokalet. Holdet bag Schackenborg Slotskro og Restaurant står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse i kongelige rammer, med en menu med skønne sønderjyske specialiteter og lokale råvarer.Hvad er mystery Hunt i Kongens Have?

Hvis du elsker flugtrum, puslespil og tankevækkende puslespil, så skal du begive dig ud på en mystisk rejse med mysteriemageren! Saml det perfekte hold og gør dig klar til at udforske den kongelige families hemmeligheder. Se, om I kan løse åndssvage gåder og mysterier sammen, mens I går rundt i Kongens Have. Når toppen er testet, hvem vil du så have på dit hold? Siden 2010 har Mystery Makers udviklet unikke skurvogne og puslespilsrum, der inspirerer til nysgerrighed og udfordrer intellektet. Mystery Makers har base i København, hvor de tilbyder det nervepirrende escape room Mystery Room og deres smarte kulturskattejagt, Mystery Hunt. I 2018 blev Mystery Makers kåret som den bedste kulturoplevelse i København af Berlingske.Hvad er sabotage i Aarhus med Solve a Mystery?

Året var 1943, og Anden Verdenskrig var i sit sidste højintensive år. Du er en del af den aarhusianske modstandsbevægelse, udsendt for at udføre sabotage og lokalisere de stukkede. Missionen har fokus på området omkring Aarhus centrum og havnen. Du starter ved Bispetorvet og slutter ved Erhvervsmuseet. Held og lykke med at løse gåden! Solve A Mystery tager dig med på en anderledes tur i København eller Aarhus, så du kan opleve berømte seværdigheder på en helt ny måde. Besøg historiske bygninger og særlige funktioner på en sjov måde, som alle kan være med.Hvad er natmandstur med Ghosttour?

Natsange på gaderne i København har eksisteret i årevis, men på denne tour kom de til live på en sjov måde. Natteholdsarbejderne blev født på kontoret og var for 300 år siden i samfundets bund.Selv de fattige havde ikke noget imod at udføre disse job. Lær, hvordan de skulle partere de henrettede og leve i et parallelsamfund, hvor de udviklede deres eget sprog. Nu kommer du med på en spændende bytur, hvor du over en periode finder ud af, hvad de syntes om København dengang og lærer en af ​​deres sange. Ghosttour har siden 2004 fortalt historier om Københavns Gamle By. Holdet bag Ghosttour består af passionerede historiefortællere med stor erfaring på området. Disse guider formidler udelukkende historier baseret på historiske øjenvidneberetninger, hvilket skaber en unik oplevelse.Hvad er cocktails & Comedy på Citizen?

Kender du den blondine? Eller har du hørt om alle børnene? Du kender sikkert de fleste vittigheder i den skuffe, fordi den er blevet åbnet så mange gange gennem årene. Endda for mange gange, så er det ikke på tide at prøve noget nyt? Der er skarpe skud, friske jokes og gribende humor i den åbne mikrofon, serveret med en lækker fadøl eller en eksotisk forfriskende cocktail. Er du klar til en ny joke, øl eller cocktail, som du måske ikke har oplevet før? Citizen er en cocktailbar i hjertet af København. Der er lækre, eksotiske og udforskende cocktails, sjældne fadøl og grin, når der er stående åbne mikrofoner. Hyggelig afslappet atmosfære med vægt på smag og komfort.