Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Guidet cykeltur gennem Aalborg med Aalborg Tours

Guidet cykeltur gennem Aalborg med Aalborg Tours

Tag med på en guidet cykeltur & oplev byen på to hjul. Du kommer langt omkring på vejene & hører om de ukendte fortællinger fra byen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


I Fodsporene på Flammen & Citronen

I Fodsporene på Flammen & Citronen

2 timers byvandring i KBH hvor temaet er 2. Verdenskrig. En spændende oplevelse, der vil falde i god jord hos dem, der elsker historie. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 199 kr.

Se tilbudet


Kyst til Kyst på Puch Maxi med Maxitours

Kyst til Kyst på Puch Maxi med Maxitours

Kyst til kyst tur på de legendariske Puch Maxi i Vestjylland. En all inclusive dagsoplevelse med frokost på Bovbjerg Fyr og meget mere. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,095 kr.

Se tilbudet


Fisketur med Sea Hawk

Fisketur med Sea Hawk

Kunne du godt tænke dig at prøve at fiske på Det Gule Rev? Så er denne fisketur lige noget for dig. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,775 kr.

Se tilbudet


Street art tour med Aalborg Tours

Street art tour med Aalborg Tours

ag med på en kunstnerisk tur gennem Aalborgs street art og opdag, hvor smuk en kombination det er, når byliv og kunst bliver blandet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Hvad er guidet cykeltur gennem Aalborg med Aalborg Tours?

Der er mange måder at opleve Aalborg på, men hvis du vil navigere både kilometer og historie, skal du bruge to hjul og et sæt pedaler. En guidet cykeltur tager dig til hvert hjørne af Aalborg og fortæller byens skjulte, ufortalte byhistorier. Det handler ikke om bjergkørsel eller sprint, for det handler ikke om at komme først i mål, det handler om at lytte, stille spørgsmål og opleve Aalborg fra et helt nyt perspektiv. Aalborg Tours tilbyder daglige guidede ture rundt i Aalborg med udgangspunkt i en række forskellige steder. Alle guiderne kendte Aalborg godt og havde gode taleevner, da Aalborg Tours gerne ville vise Aalborgs charme i forhold til historie, mad og arkitektur.Hvad er i Fodsporene på Flammen & Citronen?

Da Fire and Lemons blev lavet til en film, var skærmen fyldt med krudt, kugler og spændinger. Men hvordan ser København ud, når virkelighedens flammer og citroner skifter fra modstandsmøder til handling? Gestapo-frygt hænger over hovedet på dem? Følg i fodsporene på modstandsmænd og kvinder tilbage til det besatte København, da filmen pludselig bliver til virkelighed. Copentell er drivkraften bag guidede ture rundt i København, hvor historien formidles i et levende og moderne sprog. Guider er uddannede journalister og historikere med hver deres specialitet, og ture er baseret på professionelle, gennemarbejdede forberedelser, tilpasset individuelle interesser. Underholdning og uddannelse går hånd i hånd i København. - Copentell er drivkraften bag guidede ture rundt i København, hvor fortiden taler i et levende, moderne sprog. Guider er uddannede journalister og historikere, og det daglige tema er, at rundvisninger er baseret på faglige, gennemarbejdede forberedelser, tilpasset den enkeltes interesser. Underholdning og uddannelse går hånd i hånd i København.Hvad er kyst til Kyst på Puch Maxi med Maxitours?

Tag på en ægte vestjysk roadtrip på Puch Maxi, og du suser gennem smukke og varierede landskaber. Rejs fra kyst til kyst Følg æ´ haw til Thyborøn, og når du når det ikoniske røde Bovbjerg fyr, vil din Maxi vandre gennem landets nyeste UONESCO certificerede 'Vestjyllands Geopark' - så jow jow, udsigten og landskabet er perfekt. Spis frokost på Bovbjerg Fyr, hvor "fyrejerens tallerken" altid rummer rigeligt med den berømte "Vestern Havost", hvorefter du kan gurgle med Høkerbejer. maxi Ankom til Thyborøn, og du vil måske opleve Danmarks tredjestørste fiskerby, ikke kun "griner af en lille fisk om morgenen", men byen har en rå, hjertelig, behagelig måde med masser af selvironiskhed. Lav selvfølgelig et pitstop ved "fjams og kugler", hvor der er fadøl eller store hjemmelavede ispinde til energibanken, så tag en stor drejning og tag sydpå til Lemvig. Siden 2015 har Hedevang Outdoor bragt danskere og turister til naturen i Vestjylland. De skabte også Maxitours som en sjov, anderledes oplevelse i Vestjylland. Alle deres oplevelser handler om at formidle Vestjylland, hvor kvalitet, kultur, natur og socialt samspil mødes. For stifter Jens Hedevang, der har over 20 års erfaring som naturvejleder, var det vigtigt at fremvise alle de muligheder, som Jyllands ”rygrad” har at byde på. Vestjylland er for alle.Hvad er fisketur med Sea Hawk?

Leder du efter torsk, torsk, lange og buttet, er Det Gule Rev et godt sted at starte din søgning. Her boltrer fiskene sig i strømmene og søpindsvin flokkes til de bedste pladser. Det siges, at det ikke er ualmindeligt at fange mere end 20 pund fisk, men hvis det er historien om lystfiskeren, skal man til havet for at undersøge... Sea Service Express understøtter fiske- og dykkerture på vestkysten. Kaptajn Mikael Jensen er uddannet cand.mag fra Marstal Navigationsskole og har mange års sejlererfaring i forskellige farvande, så han kender havet godt og kan garantere sikkerheden er i top. Sea Service Express vil skabe en fantastisk sejleroplevelse og være på forkant med en behagelig og afslappende atmosfære ombord.Hvad er street art tour med Aalborg Tours?

På denne street art-tur vil en kyndig guide føre dig gennem byens gader og introducere dig til nogle af de mest unikke og fantastiske kunstværker i Aalborgs gader. Street art er ikke kun graffiti tegnet mere eller mindre tilfældigt på busser og bygninger rundt omkring i byen. Faktisk er det en kunstform, som mange moderne kunstnere allerede har taget deres første skridt mod at blive anerkendte kunstnere. I 8 år er mere end 70 gavle og vægge over hele byen blevet dekoreret med gavlmalerier i stor skala af internationale kunstnere fra hele verden. Aalborg Tours tilbyder daglige guidede ture rundt i Aalborg med udgangspunkt i en række forskellige steder. Alle guiderne kendte Aalborg godt og havde gode taleevner, da Aalborg Tours gerne ville vise Aalborgs charme i forhold til historie, mad og arkitektur.