Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Teater Ad Libitum hos Teater Momentum

Teater Ad Libitum hos Teater Momentum

Med et årskort slipper du for at vælge, hvilke forestillinger på Teater Momentum du helst vil se. Du kan nemlig se dem alle. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 400 kr.

Se tilbudet


Cocktails & Comedy på Citizen

Cocktails & Comedy på Citizen

Er du på udkig efter gode grin og sprøde cocktails? Citizen er stedet for dig. Her kombineres cocktails & comedy i København. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 60 kr.

Se tilbudet


Slikkepindekursus for børn hos Sugar Pilots

Slikkepindekursus for børn hos Sugar Pilots

Sugar Pilots inviterer alle børn på slikkepindekursus. På et slikkepindekursus kan børn lave deres egne slikkepinde, som de får med hjem. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 249 kr.

Se tilbudet


Puzzle walk på Christiania

Puzzle walk på Christiania

Kom med på en anderledes byvandring på Christiania. Løs mysteriet med en spændende puzzle walk. Kan du knække koderne og finde svar? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 595 kr.

Se tilbudet


Oplev Københavns højdepunkter med OURWAY Tours

Oplev Københavns højdepunkter med OURWAY Tours

Se det eventyrlige Nyhavn og begiv dig ud på gåturen op mod landets magtcentrum, Christiansborg. Oplev borgen og få fortællinger om KBH. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 424 kr.

Se tilbudet


Hvad er teater Ad Libitum hos Teater Momentum?

De lyder alle spændende. Hvert show har sit eget specielle twist, hvilket betyder, at det kan være svært at vælge præcis, hvilken man skal reservere en plads til. Eller er det? For du kan også reservere pladser til alle de shows, du ønsker. Det kan man med et årskort, for her har vi ophævet restriktionerne, så man kan komme på lige så mange teatre, man vil. Teater Momentum ansætter hvert år en ny kunstnerisk leder, som har samlet et hold af skuespillere og kunstnere, der har til formål at udfordre scenekunsten gennem sæsonen. Derfor er det, der iscenesættes her, ikke en traditionel forestilling, men et nyt kunstnerisk eksperiment.



Hvad er cocktails & Comedy på Citizen?

Kender du den blondine? Eller har du hørt om alle børnene? Du kender sikkert de fleste vittigheder i den skuffe, fordi den er blevet åbnet så mange gange gennem årene. Endda for mange gange, så er det ikke på tide at prøve noget nyt? Der er skarpe skud, friske jokes og gribende humor i den åbne mikrofon, serveret med en lækker fadøl eller en eksotisk forfriskende cocktail. Er du klar til en ny joke, øl eller cocktail, som du måske ikke har oplevet før? Citizen er en cocktailbar i hjertet af København. Der er lækre, eksotiske og udforskende cocktails, sjældne fadøl og grin, når der er stående åbne mikrofoner. Hyggelig afslappet atmosfære med vægt på smag og komfort.



Hvad er slikkepindekursus for børn hos Sugar Pilots?

Alle børn elsker slikkepinde, så denne oplevelse er helt sikkert den mest spændende. I denne slikkepind kan børn lave deres egne slikkepinde. Et frirum uden voksne, hvor børn kan være kreative og lave nogle sjove slikkepinde, lige som de havde forestillet sig. Under slikketimen forklarer lærerne på Sugar Pilots de forskellige sukkertyper, som ungerne også kan smage. Sukkermageren står for at lave sukkeret, mens ungerne frit kan vælge mellem sjove forme, pinde, krymmel og sukkerpynt. Hos Sugar Pilots handler det mindre om slutresultatet end om processen og oplevelsen af ​​skabelsen. Her vil alle børn få en god oplevelse og tage afsted med deres egne slikkepinde, diplom og hæfte med nemme slikkepindeopskrifter. Sugar Pilots producerer håndlavede slikkepinde inspireret af smag fra hele verden. Hele deres produkt er 100% vegansk og fri for gluten, gelatine, nødder og skaldyr. Sugar Pilots søger at gentænke den måde, vi nyder sukker på, ved at udfordre smag, udseende, dekoration, brugsmuligheder og iscenesættelse.



Hvad er puzzle walk på Christiania?

Følg sporene for at løse gåderne i Gådevandringen i Christianias historie. Du vil opdage hemmelighederne og de skjulte historier om de pulserende samfund i byen i dag, fra den ulovlige etablering af det mere end 34 hektar store reservat etableret i 1971. Academy of Miracles har til formål at minde dig om, at magi er noget, der kan findes i hvert øjeblik af hver dag. Gennem spændende gåder tager du en rejse gennem en anden by med det mål at bremse dig for at lære om denne magi.



Hvad er oplev Københavns højdepunkter med OURWAY Tours?

København er fuld af interessante og populære attraktioner, men der er stadig nogle standouts. Farverige Newport er, hvor H. C. Andersen skrev sit første eventyr, og selvfølgelig er Christiansborg to af de uundgåelige højdepunkter, vores hovedstad har at byde på. Oplev rejsen fra Newports livlige vejkantscaféer til Christiansborg, den danske magts centrum. OURWAY tilbyder guidede ture i Stockholm, København og Oslo. Siden 2011 guider de både lokale og turister i byen og formidler den helt særlige atmosfære og steder, byen har at byde på. Vores guider hjælper dig også gerne med at finde hyggelige restauranter eller fortælle dig, hvor de lokale hænger ud, så du kan gå på opdagelse på egen hånd.



Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Kultur oplevelse? se de bedste... - Affiliate marketing - Smags oplevelse? se de bedste ...