Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Guidet øltur i København med Cph:cool

Guidet øltur i København med Cph:cool

Tag med Cph:cool på en guidet øltur gennem Københavns charmerende middelalderby. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 400 kr.

Se tilbudet


Citytur i København med Kayak Republic

Citytur i København med Kayak Republic

Er du til rundvisning med et twist, så er dette helt sikkert en oplevelse for dig. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 395 kr.

Se tilbudet


Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery

Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery

Kom med på en spændende krimitur i København, hvor du er efterforsker. Følg ledetrådene, løs gåderne & find ud af, hvem morderen er. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 375 kr.

Se tilbudet


Fanden er løs... i København med Weirdwalks

Fanden er løs... i København med Weirdwalks

Det at sælge sin sjæl til satan var populært, men det kunne gå grueligt galt, hvis man blev taget i det. Hør om Københavns mørke sider. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 140 kr.

Se tilbudet


Kanalrundfart i København med Stromma

Kanalrundfart i København med Stromma

Tag med på en guidet havnerundfart i København & oplev de kendte seværdigheder fra vandet. Hør spændende historier & tag billeder undervejs Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 109 kr.

Se tilbudet


Hvad er guidet øltur i København med Cph:cool?

Tag med Cph:cool på en guidet øltur gennem Københavns charmerende middelalderby. Undervejs vil din entusiastiske guide fortælle dig om de mange forandringer, byen har set gennem tiden. Derudover besøger du tre nøje udvalgte restauranter, en traditionel brun bistro og to danske mikroølforhandlere. Du kan smage tre forskellige typer øl: en traditionel og to overraskelser. Undervejs introduceres øltyper samt historier om ølproduktion, ølhistorie og historier om store og små bryggerier. hurra! Siden 2005 har Cph:cool samlet historier om arkitektur, design og madkultur med De nyeste trends og tiltag i byen. Guider er uddannet og har stort kendskab til København, og Cph:cool ser frem til at vise dig et nyt perspektiv på byen.Hvad er citytur i København med Kayak Republic?

København kan opleves på mange måder. Med denne kajakoplevelse kan du opleve Københavns hjerte på kajak, mens du padler gennem hovedstadens gamle, nye og specielle. Hvis du aldrig har sejlet i kajak før, kan du stadig gøre det, fordi hastigheden på denne tur er tilgængelig for alle, og den erfarne guide vil fortælle dig, hvad du skal opleve undervejs. Kayak Republic har næsten ti års erfaring med fokus på store oplevelser på vandet. Om det er kajakundervisning og privat udlejning, eller som firmaarrangement, er de meget dygtige. Hvis du er sulten eller vil have en god drink, har de en stor bar og restaurant lige ved molen. Desuden er de medlem af foreningen GreenKayak, hvor man gratis kan leje en kajak i 2 timer og rense kanalerne for affald, fordi miljøforbedringen af ​​Københavns havn er en særlig ting for dem.Hvad er drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery?

Kalenderåret er 1968 og du er netop blevet kaldt til Amalienborg Slotsplads. Et mord har fundet sted, og som efterforsker er din opgave at samle spor spredt rundt i Friedrichstadt. Du skal handle hurtigt, før sporene bliver kolde, så du kan samle beviser nok til at anklage den rigtige morder. Du har brug for al din erfaring for at skelne mellem mange mistænkte, men ville en erfaren efterforsker som dig ikke håndtere denne sag? Solve A Mystery tager dig med på en anderledes tur i København eller Aarhus, så du kan opleve berømte seværdigheder på en helt ny måde. Besøg historiske bygninger og særlige funktioner på en sjov måde, som alle kan være med.Hvad er fanden er løs... i København med Weirdwalks?

Djævelen er på fri fod, og du er for hans fødder. Når du går gennem København først på aftenen, hører du skræmmende historier om Fandens Sparekasse i Krystalgade, den sorte kat i Christian den 4 og den berømte Donner Slanter-Laust. Det kræver meget at høre, at dine ører falder, så tør du tage risikoen for at lytte, når Københavns mørke og mystiske historie bliver fortalt? I 7 år har Weirdwalks gået byvandringer gennem Københavns snoede gader. Professionelle guider har specialiseret sig i at fortælle historier baseret på historie, arkitektur og kultur. Weirdwalks er medlem af Københavns Byvandringsforening.Hvad er kanalrundfart i København med Stromma?

Newport bliver levende, da krydstogtskibe forlader kysten og sejler gennem Københavns kanaler, og tager dig med på en tur til de mest berømte seværdigheder. Hør historier om hovedstadens spir, tårne ​​og berømte bygninger, eller tag billeder af Den Lille Havfrue, når båden passerer Langone. Det er ikke svært at se, hvorfor mere end en halv million mennesker hvert år vælger at opleve Københavns historie fra vandet. Strömma er en af ​​de største oplevelsesvirksomheder i Nordeuropa og en del af Strömma Turism & Sjöfart AB. Vores mission er at give dig en oplevelse, der både er sjov og underholdende, og som giver dig viden og minder, som du vil huske i fremtiden. Strömma har været i Danmark siden 2011.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Kultur oplevelse? se de bedste... - Affiliate marketing - Smags oplevelse? se de bedste ...