Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Læderworkshop med Simpelt Håndværk

Læderworkshop med Simpelt Håndværk

På læderworkshop hos Simpelt Håndværk får du alle teknikkerne til selv at komme i gang med at skabe lækre produkter i læder. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 575 kr.

Se tilbudet


I Fodsporene på de Dødes København

I Fodsporene på de Dødes København

Kom med på en historisk byvandring gennem København for at opleve den på en helt ny måde. Hør de spændende historier & få et ny blik på byen Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 199 kr.

Se tilbudet


Smykkeworkshop hos SMYKBAR

Smykkeworkshop hos SMYKBAR

Smykkeworkshop med dygtig instruktør. Design dit helt eget armbånd eller et par øreringe. Inklusiv en valgfri drik. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 449 kr.

Se tilbudet


Dit eget fadølsanlæg hos Tribeca Beer & Pizza Lab

Dit eget fadølsanlæg hos Tribeca Beer & Pizza Lab

Tribeca Beer & Pizza Lab inviterer på en festlig aften, hvor du og vennerne kan drikke løs af jeres eget fadølsanlæg. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 500 kr.

Se tilbudet


Wallmans Dinnerparty i København

Wallmans Dinnerparty i København

Oplev det medrivende show, når Wallmans Dinnerparty åbner dørene til en stor aften i Cirkusbygningen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 699 kr.

Se tilbudet


Hvad er læderworkshop med Simpelt Håndværk?

Tilbring en dejlig eftermiddag og aften på Simpelt Håndværk og gør hverdagen mere speciel. Her opstår kreativitet og komfort, samtidig med at du kan lave lækre produkter af læder. Til læderværksteder kan du vælge at lave din egen mulepose (45 x 40 cm) eller en computertaske i premium kernelæderkvalitet. Du forlader værkstedet med en masse ny viden om læder og hvordan du bruger det og giver det liv. Birgitte Kastrup står bag Simpelt Håndværk. Hun er uddannet håndarbejdslærer og har en brændende kreativitet. Hendes største passion er læder, et unikt materiale, der kan bruges til at skabe smukke og funktionelle produkter. Med Simpelt Håndværk vil hun vise, hvordan du kan begynde at skabe dine egne produkter med en enkel og overskuelig proces.Hvad er i Fodsporene på de Dødes København?

Hvorfor er djævelen på fri fod i Laksegade? Ved du, hvornår Det Gyldne Horn smeltede? Lade være med? Nå, så må du hellere tage tilbage til det mørke København for at finde ud af det. Her rejser turgrupper gennem gaderne for at møde nogle, der har levet gennem belejringen og bombardementet af den gamle by, hekseafbrændinger og sygdomsepidemier. Når du går tilbage til nutiden og din rejserygsæk er fuld af viden, bliver en rejse til København aldrig den samme igen. Copentell er drivkraften bag guidede ture rundt i København, hvor historien formidles i et levende og moderne sprog. Guider er uddannede journalister og historikere med hver deres specialitet, og ture er baseret på professionelle, gennemarbejdede forberedelser, tilpasset individuelle interesser. Underholdning og uddannelse går hånd i hånd i København. - Copentell er drivkraften bag guidede ture rundt i København, hvor fortiden taler i et levende, moderne sprog. Guider er uddannede journalister og historikere, og det daglige tema er, at rundvisninger er baseret på faglige, gennemarbejdede forberedelser, tilpasset den enkeltes interesser. Underholdning og uddannelse går hånd i hånd i København.Hvad er smykkeworkshop hos SMYKBAR?

Vil du lære noget nyt? Eller bare sidde sammen med andre mennesker, der også kan lide at lave smykker? På SMYKBARs værksted har du mulighed for at designe dit eget unikke smykke med ædelstene og perler og pakke det ind i sølv eller forgyldt sølvtråd. Du får alle de materialer, du har brug for, med mulighed for at købe ekstra ferskvandsperler, vedhæng og ædelsten. Du bestemmer selv, om du vil lave et armbånd eller et par øreringe. Erfarne instruktører vil guide dig igennem og inspirere dig med de mange muligheder indenfor smykkedesign. SMYKBAR blev etableret i 2020 og har siden åbnet smykkecaféer på både Fredericksburg og Østerbro i København. Her har alle mulighed for at være kreative med venner og familie i behagelige omgivelser. Der kan laves personlige og unikke smykker, hvilket betyder noget helt særligt.Hvad er dit eget fadølsanlæg hos Tribeca Beer & Pizza Lab?

Savner du et sted, hvor du kan tilbringe weekenden med dine venner eller gøre hverdagen mere interessant? Det er Tribeca Beer and Pizza Lab i København, hvor det sker. Her kan du og op til 15 venner drikke frit ved hjælp af dit eget fadølssystem. Tribeca står for good vibes, så det eneste du skal gøre er at samle et hold og komme afsted. Sprød brændefyret pizza kan bestemt købes, når man er sulten. Tribeca er en restaurant i København, der har indgået et samarbejde med Ugly Duck Brewing Co., så de er her for at prøve en spændende ny ølvariant. Værterne har et stort og varieret kendskab til øl, fra brygningsproces til smag, og de glæder sig til at dele det med dig.Hvad er wallmans Dinnerparty i København?

Når Wollman's Dinner er en kæmpe fest i Cirkusbygningen i København, er du ikke bare en tilskuer, du er selv en del af oplevelsen. Er du klar til at blive blæst bagover af et stjernespækket show, hvor dans, akrobatik, musik, komedie og spektakulære overraskelser ledsager middagen? Så sæt dig ind og oplev, hvordan cirkusbygningen satte deres store show i gang med musik af Queen og Eurythmics. Siden 2000 har Wallmans produceret skræddersyede shows, der kombinerer mad, musik, komedie, teater og meget mere. Showet siges at være et af de bedste i verden og kan ses i Stockholm, Oslo og København.