Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Kanalrundfart i København med Hey Captain

Kanalrundfart i København med Hey Captain

Kanalerne i København giver alverdens muligheder for at se byen fra vandsiden. Læn dig tilbage, nyd dit glas rosé og hør anekdoter om KBH. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 200 kr.

Se tilbudet


Kyst til Kyst på Puch Maxi med Maxitours

Kyst til Kyst på Puch Maxi med Maxitours

Kyst til kyst tur på de legendariske Puch Maxi i Vestjylland. En all inclusive dagsoplevelse med frokost på Bovbjerg Fyr og meget mere. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,095 kr.

Se tilbudet


Smykkeworkshop hos SMYKBAR

Smykkeworkshop hos SMYKBAR

Smykkeworkshop med dygtig instruktør. Design dit helt eget armbånd eller et par øreringe. Inklusiv en valgfri drik. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 449 kr.

Se tilbudet


Weekend malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj

Weekend malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj

Mangler du inspiration til, hvordan penslen skal svinges, og sker det, at penslen ikke vil male de billeder, du har i tankerne? - Så kig her Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,900 kr.

Se tilbudet


Helikoptertur over Roskilde med Copenhagen Helicopter

Helikoptertur over Roskilde med Copenhagen Helicopter

Oplev Roskilde fra luften på en helikoptertur fra Copenhagen Helicopter. Du kan blandt andet besøge Roskilde Fjord, Roskilde Domkrike og Risø. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.

Pris: 895 kr.

Se tilbudet


Hvad er kanalrundfart i København med Hey Captain?

Kaptajnen er klar til at tage dig med på en af ​​Københavns smukkeste kanalrundfarter, der tager dig gennem Amalienborg, Christiania, Papillone og alle andre københavnske attraktioner. Kaptajnen er fuld af fakta om byen, og da han elsker at chatte, mens han sejler, er du sikker på at lære mere om designeren af ​​cykelbroen, eller hvorfor Newport er byens maritime hjerte. Hæld et glas rosé, hej, kaptajn, lad os gå. Hey Captain byder på en hyggelig atmosfære og sjove anekdoter på en kanalrundfart i København. Kaptajnen har mange års sejlerfaring, sejler sikkert i Københavns Havn, så du kan få en sikker oplevelse på vandet. Disse både er designet til at navigere i kanalerne, og bådenes størrelse gør det muligt at udforske alle hjørner af havnen.Hvad er kyst til Kyst på Puch Maxi med Maxitours?

Tag på en ægte vestjysk roadtrip på Puch Maxi, og du suser gennem smukke og varierede landskaber. Rejs fra kyst til kyst Følg æ´ haw til Thyborøn, og når du når det ikoniske røde Bovbjerg fyr, vil din Maxi vandre gennem landets nyeste UONESCO certificerede 'Vestjyllands Geopark' - så jow jow, udsigten og landskabet er perfekt. Spis frokost på Bovbjerg Fyr, hvor "fyrejerens tallerken" altid rummer rigeligt med den berømte "Vestern Havost", hvorefter du kan gurgle med Høkerbejer. maxi Ankom til Thyborøn, og du vil måske opleve Danmarks tredjestørste fiskerby, ikke kun "griner af en lille fisk om morgenen", men byen har en rå, hjertelig, behagelig måde med masser af selvironiskhed. Lav selvfølgelig et pitstop ved "fjams og kugler", hvor der er fadøl eller store hjemmelavede ispinde til energibanken, så tag en stor drejning og tag sydpå til Lemvig. Siden 2015 har Hedevang Outdoor bragt danskere og turister til naturen i Vestjylland. De skabte også Maxitours som en sjov, anderledes oplevelse i Vestjylland. Alle deres oplevelser handler om at formidle Vestjylland, hvor kvalitet, kultur, natur og socialt samspil mødes. For stifter Jens Hedevang, der har over 20 års erfaring som naturvejleder, var det vigtigt at fremvise alle de muligheder, som Jyllands ”rygrad” har at byde på. Vestjylland er for alle.Hvad er smykkeworkshop hos SMYKBAR?

Vil du lære noget nyt? Eller bare sidde sammen med andre mennesker, der også kan lide at lave smykker? På SMYKBARs værksted har du mulighed for at designe dit eget unikke smykke med ædelstene og perler og pakke det ind i sølv eller forgyldt sølvtråd. Du får alle de materialer, du har brug for, med mulighed for at købe ekstra ferskvandsperler, vedhæng og ædelsten. Du bestemmer selv, om du vil lave et armbånd eller et par øreringe. Erfarne instruktører vil guide dig igennem og inspirere dig med de mange muligheder indenfor smykkedesign. SMYKBAR blev etableret i 2020 og har siden åbnet smykkecaféer på både Fredericksburg og Østerbro i København. Her har alle mulighed for at være kreative med venner og familie i behagelige omgivelser. Der kan laves personlige og unikke smykker, hvilket betyder noget helt særligt.Hvad er weekend malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj?

Mangler du ny inspiration, kommer du aldrig rigtig i gang, og er der ofte situationer, hvor penslen ikke vil male de ideer og billeder, du har i tankerne? Så tag din pensel, staffeli og malerværktøj med og efterlign de store malere under weekendtimerne på Kunstakademiet i København. Uanset om du er nybegynder, erfaren eller allerede sælger dine malerier, så lad dig inspirere af nye farver, mønstre, metoder og få lærerig feedback på dit arbejde. Hvis du ikke allerede har malerudstyr, kan du leje en "kunstpakke", der indeholder de lektioner, du har brug for. Du kan også købe en "startpakke", som du kan bruge under kurset, hvor du kan tage det hele med hjem. Gershøj Kunstskole drives af Bjarne Schjølin, som også underviser på kurset. Bjarne Schjølin har malet siden 2005 og har udstillet i flere gallerier. Oprindeligt uddannet som gymnasie- og universitetslærer lagde han vægt på at skræddersy lektioner til det individuelle niveau, så alle kunne få nye teknologier med hjem – og store malerier, der indeholder alt, hvad du har lært.Hvad er helikoptertur over Roskilde med Copenhagen Helicopter?

Når en helikopter letter langsomt fra jordens overflade, oplever de fleste mennesker en jetstrøm over deres kroppe. Så stille som du kommer højere og højere, folder den vidunderlige udsigt sig ud her. Her kan du finde dig tilpas og nyde udsigten over Roskilde og det omkringliggende landskab. Du vil blandt andet opleve Roskilde Domkirke, Roskilde Fjord, Rise og Vikingeskibsmuseet. Hvem ønsker en uforglemmelig oplevelse? Copenhagen Helicopter bygger på årtiers erfaring og erfaring inden for helikopterflyvning, med højtuddannede og sikre piloter, betjent af Copenhagen AirTaxi med over 60 års luftfartserfaring, så din og andres sikkerhed er i højsædet. Med Copenhagen Helicopter kan I flyve sammen, selvom I kun bestiller to af de tre sæder, samt booker, afbestiller og ombooker 24 timer i forvejen.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Kultur oplevelse? se de bedste... - Affiliate marketing - Smags oplevelse? se de bedste ...