Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery

Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery

Kom med på en spændende krimitur i København, hvor du er efterforsker. Følg ledetrådene, løs gåderne & find ud af, hvem morderen er. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 375 kr.

Se tilbudet


Keramikkursus hos Barro

Keramikkursus hos Barro

Kom med på et endagskursus, hvor du kan få praktisk erfaring med keramik. Skab din egen kreation ud fra dagens tema. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 650 520 kr.

Se tilbudet


Crepepapirsworkshop med Gabriella Holm

Crepepapirsworkshop med Gabriella Holm

Tag med til crepepapirsworkshop med Gabriella Holm. Her lærer du alle teknikkerne for at kunne arbejde med det farverige italienske papir. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 449 kr.

Se tilbudet


Malekursus i Aarhus

Malekursus i Aarhus

Få styr på penselstrøgene og bliv inspireret af nye farver, former og metoder. Kurset er for alle, uanset om du er nybegynder eller erfaren Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 695 kr.

Se tilbudet


USS Triton hos Escapist

USS Triton hos Escapist

Escape Room i Aarhus inviterer dig på teambuilding & hjerneaktiviteter. Kan du løse gåderne på tid? Prøv Escape Room med vennerne. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 995 kr.

Se tilbudet


Hvad er drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery?

Kalenderåret er 1968 og du er netop blevet kaldt til Amalienborg Slotsplads. Et mord har fundet sted, og som efterforsker er din opgave at samle spor spredt rundt i Friedrichstadt. Du skal handle hurtigt, før sporene bliver kolde, så du kan samle beviser nok til at anklage den rigtige morder. Du har brug for al din erfaring for at skelne mellem mange mistænkte, men ville en erfaren efterforsker som dig ikke håndtere denne sag? Solve A Mystery tager dig med på en anderledes tur i København eller Aarhus, så du kan opleve berømte seværdigheder på en helt ny måde. Besøg historiske bygninger og særlige funktioner på en sjov måde, som alle kan være med.Hvad er keramikkursus hos Barro?

Tag et keramikkursus i Aarhus, og du får praktisk erfaring med at lave din egen keramik. Den kendte kunstner Anabel Nájera-López vil guide dig gennem processen fra ler til mesterværk. Hver keramikklasse har sit eget tema, så du behøver ikke bekymre dig om, hvad du skal lave. Om fredagen er der fokus på praktisk keramik, såsom kopper eller tallerkener, og om lørdagen på ornamenter, såsom menneskeskulpturer eller fantasidyr. Et par dage efter din keramiktime tager du din keramik med hjem, tørrer og brænder den først. Er du klar til at opdage din kreative side? BARRO er et keramikstudie i Aarhus C. BARRO blev skabt af den mexicansk-amerikanske kunstner Anabel Nájera-López. Gennem årene har Annabels kunst modtaget adskillige priser og stipendier. Hendes arbejde har været udstillet i USA og internationalt, herunder soloudstillinger på El Paso Museum of Art i USA, Kunstmuseum Leipzig i Tyskland og senest på ARoS i Aarhus, hvor hun nu bor og underviser i keramikkurser kl. BARRO. Hun taler engelsk i timerne, men sørg for, at alle forstår.Hvad er crepepapirsworkshop med Gabriella Holm?

Har du nogensinde arbejdet med crepepapir? Italiensk papir er fantastisk til at lave smukke blomster og nipsgenstande i en række forskellige farver. Lad din kreativitet løbe løbsk, mens du forvandler papir med fingrene. På workshoppen lærer du alle teknikkerne, så du kan fortsætte dit kreative arbejde derhjemme - måske til sidst samle din egen tidløse buket til at dekorere dit hjem. Gabriella Holm er kreativ ekspert i Go' morgen Danmark på TV 2, hvor hun opfordrer det danske folk til at påtage sig kreative gør-det-selv-projekter. Du kan også finde hendes kreative hemmeligheder på Instagram, hvor hun har næsten 20.000 følgere. Fælles for Gabriellas ideer er, at de er sæsonbetonede, og det bliver disse crepepapir-workshops. Gabriella er også forfatter til bogen Cretide.Hvad er malekursus i Aarhus?

Står du i stå, eller skal du være kreativ bag dig? Stik brikkerne under armen, hop ind i fru Madsens studie og lad dig inspirere af nye farver, metoder og feedback på brikkerne. Undervejs vil Eva give tips og tricks til at hjælpe dig videre gennem maleprocessen, så du kan være med til at skabe et udgangspunkt for dit arbejde.Hvad er uSS Triton hos Escapist?

Den Kolde Krig var på et kritisk stadium, og forholdet mellem USA og Sovjet blev understøttet af glimt af spændinger mellem nationerne. Omverdenen holdt vejret; ville der være en atomkrig? Bølgerne er så høje, at du kan mærke det under vandet, mens de kæmper for at bevare roen midt i bombardementet af koder, vrangforestillinger og sabotage ombord på USS Triton. Kan du modstå presset, eller vil du starte en atomkrig? Det er helt op til dig og dit team. Escapists escape room er håndlavet, og der er brugt meget tid på at designe en sammenhængende og udfordrende gameplay-oplevelse, der er velegnet til teambuilding og fødselsdage. Dette resulterede i 5 stjerner til deres escape room, så du har en spændende spiloplevelse uanset om du er i gruppe eller alene - valget er dit.