Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Koncertoplevelser hos Teater Momentum

Koncertoplevelser hos Teater Momentum

Med et musikårskort får du fri adgang til mere end 20+ koncerter om året på Teater Momentum. Læs mere om rabatterne & køb her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 300 kr.

Se tilbudet


Teater & Vin hos Teater Momentum

Teater & Vin hos Teater Momentum

Sæt dig til rette i teatersalen og glæd dig til en spændende, kunstnerisk oplevelse. Teater Momentum i Odense udfordrer teaterkunsten. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 250 kr.

Se tilbudet


Beerwalk i København med People Like Us

Beerwalk i København med People Like Us

Tag med på en anderledes tur rundt igennem Københavns gader og få en smagsoplevelse med de lækre øl fra People Like Us. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 300 kr.

Se tilbudet


Det hjemsøgte København med Ghosttour

Det hjemsøgte København med Ghosttour

Kom med på en medrivende byvandring omkring nye og ældre spøgelseshistorier i København. Turen tager 1 1/2 time. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 60 kr.

Se tilbudet


Fanden er løs... i København med Weirdwalks

Fanden er løs... i København med Weirdwalks

Det at sælge sin sjæl til satan var populært, men det kunne gå grueligt galt, hvis man blev taget i det. Hør om Københavns mørke sider. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 140 kr.

Se tilbudet


Hvad er koncertoplevelser hos Teater Momentum?

Det suser ud af højtalerne, lyden stiger og falder i salen, falder ned i ørerne og går gennem kroppen. Lad dig slappe af. spænd sikkerhedsselen. Smil, græd eller grin. Musik inspirerer alle disse følelser – store som små – og på Teater Momentum kan du opleve hele spektret gang på gang. Her kan du opleve koncerter, du ikke finder andre steder i Odense, og du har chancen for at høre musik, du ikke vidste, du skulle høre. Teater Momentum ansætter hvert år en ny kunstnerisk leder, som har samlet et hold af skuespillere og kunstnere, der har til formål at udfordre scenekunsten gennem sæsonen. Derfor er det, der iscenesættes her, ikke en traditionel forestilling, men et nyt kunstnerisk eksperiment.Hvad er teater & Vin hos Teater Momentum?

Hver gang en skuespiller indtager scenen, sker der noget nyt. Ord og handlinger er de samme, men tonen, fagterne, energien, nerverne hos publikum – det skifter i ny og næ. Derfor bliver teaterforestillingen aldrig den samme, og det er på grund af denne præmis, at teatret er en kunstnerisk smeltedigel af følelser, følelse, fantasi, forudsigelighed og uforudsigelighed. Så sæt dig godt til rette og mærk fremdriften. Teater Momentum ansætter hvert år en ny kunstnerisk leder, som har samlet et hold af skuespillere og kunstnere, der har til formål at udfordre scenekunsten gennem sæsonen. Derfor er det, der iscenesættes her, ikke en traditionel forestilling, men et nyt kunstnerisk eksperiment.Hvad er beerwalk i København med People Like Us?

Smag dig igennem Københavns gader på en smagfuld guidet tur koordineret af ølgenier som os. Turen starter på Amager, går langs bymuren mod Christiania og Pusherstreet, til det idylliske hav Christianshavn, op gennem livlige Nyhavn, Kgs Nytorv og over Knippelsbro tilbage til Christianshavn tilbage til People Like Us hovedkvarter og Bottleshop. Undervejs kan du nyde korte stop til in-house smagninger og instruktionshistorier om din egen øl og generelt teknologi, brygning og historier og historier om en spændende og innovativ virksomhed People Like Us er et dansk bryggeri, der producerer premium øl og gør et godt stykke arbejde med at leve op til sit sociale ansvar. Medarbejderne her kommer fra meget forskellig baggrund, hvor 90 % af dem lider af en eller anden form for diagnose eller handicap. Når folk som os får medarbejdere til at gøre det, de er gode til, udnytter de det. resultat? Et mangfoldigt og kreativt bryggeri, der tilbyder øl i topklasse.Hvad er det hjemsøgte København med Ghosttour?

Hovedstaden er fuld af spøgelser og gode historier fra fortiden. Du går rundt i København med os under staldlysene, men denne byvandring finder sted efter mørkets frembrud, hvor du lærer om flere spøgelsesrelaterede steder. Disse fascinerende historier, nye som gamle, er hentet fra gamle arkiver og almindelige mennesker, der har oplevet det på egen hånd. Få et nærmere kig på sjælehistorien om Grønlands Hus og historien om en død 8-årig pige, og besøg byens ældste kirkegård. Ghosttour har siden 2004 fortalt historier om Københavns Gamle By. Holdet bag Ghosttour består af passionerede historiefortællere med stor erfaring på området. Disse guider formidler udelukkende historier baseret på historiske øjenvidneberetninger, hvilket skaber en unik oplevelse.Hvad er fanden er løs... i København med Weirdwalks?

Djævelen er på fri fod, og du er for hans fødder. Når du går gennem København først på aftenen, hører du skræmmende historier om Fandens Sparekasse i Krystalgade, den sorte kat i Christian den 4 og den berømte Donner Slanter-Laust. Det kræver meget at høre, at dine ører falder, så tør du tage risikoen for at lytte, når Københavns mørke og mystiske historie bliver fortalt? I 7 år har Weirdwalks gået byvandringer gennem Københavns snoede gader. Professionelle guider har specialiseret sig i at fortælle historier baseret på historie, arkitektur og kultur. Weirdwalks er medlem af Københavns Byvandringsforening.