Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Lav dit eget smykke hos SMYKBAR

Lav dit eget smykke hos SMYKBAR

Lav dit eget armbånd, halskæde, øreringe eller ankelkæde med frit valg mellem mere end 100 forskellige slags perler. Inklusiv en varm drik Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 249 kr.

Se tilbudet


Outbreak Escape Room hos Midgaard Event

Outbreak Escape Room hos Midgaard Event

Tilstanden er kaotisk, og der hersker en tilstand af uro i samfundet. Har I, det der skal til for at redde menneskeheden og vaccinen? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,295 kr.

Se tilbudet


Vin & Petanque i Aarhus

Vin & Petanque i Aarhus

Tag vennerne med til Vin & Petanque for at udfordre dem i det franske spil, mens I drikker et glas vin. Find vinbaren i hjertet af Aarhus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 398 kr.

Se tilbudet


Crepepapirsworkshop med Gabriella Holm

Crepepapirsworkshop med Gabriella Holm

Tag med til crepepapirsworkshop med Gabriella Holm. Her lærer du alle teknikkerne for at kunne arbejde med det farverige italienske papir. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 449 kr.

Se tilbudet


Aften City Tur i København med Kayak Republic

Aften City Tur i København med Kayak Republic

Du har sikkert set København om aften, men har du nogensinde set det fra vandet? Hvis ikke, så læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 465 kr.

Se tilbudet


Hvad er lav dit eget smykke hos SMYKBAR?

Skab dine egne enestående smykker fra bunden i komforten af ​​Café SMYKBAR. Du kan vælge at lave armbånd, halskæder, øreringe eller fodlænker. Du får et smykkesæt med over 100 forskellige perler, med mulighed for at købe yderligere ferskvandsperler, vedhæng og ædelsten. Dit smykkedesign og dekoration er kun begrænset af din fantasi. SMYKBAR blev etableret i 2020 og har siden åbnet smykkecaféer på både Fredericksburg og Østerbro i København. Her har alle mulighed for at være kreative med venner og familie i behagelige omgivelser. Der kan laves personlige og unikke smykker, hvilket betyder noget helt særligt.Hvad er outbreak Escape Room hos Midgaard Event?

Du og dit team er midt i en global pandemi. Situationen er kaotisk, og social uro er uro. Din mission er at komme ind i laboratoriet, hvor ni nu døde forskere har arbejdet på en vaccine, der kan redde dig fra en smertefuld død. Har du det, der skal til for at redde mennesker og vacciner? Midgaard Event ligger i hjertet af København. Her står loyale værter klar til at byde dig velkommen og sætter de rigtige rammer for et godt arrangement. Der er indrettet flere spændende og mystiske escape rooms, specielt til firmaarrangementer, polterabend, fødselsdage eller sjove arrangementer med venner.Hvad er vin & Petanque i Aarhus?

Måske kan du ikke køre efter 2 drinks, men du kan spille petanque med lethed! Generationer af franskmænd, der har spillet petanque med et godt glas vin i hænderne i eftermiddagssolen, har vidst det – og det gør du nu også. Så grib pokalen, udvikle en god strategi for dit spil, og se om du har samme selvtillid i dit kast som en garvet franskmand. Vin & Petanque er en vinbutik og bar i centrum af Aarhus. Her kan du opdage en bred vifte af vine, og ejerne Martin og Simon er altid klar til at fortælle dig om vinens historie, når de modtager dem fra drueavlere. Hos Vin & Petanque er der 2 petanquebaner, hvor du kan lege med et glas vin i hånden.Hvad er crepepapirsworkshop med Gabriella Holm?

Har du nogensinde arbejdet med crepepapir? Italiensk papir er fantastisk til at lave smukke blomster og nipsgenstande i en række forskellige farver. Lad din kreativitet løbe løbsk, mens du forvandler papir med fingrene. På workshoppen lærer du alle teknikkerne, så du kan fortsætte dit kreative arbejde derhjemme - måske til sidst samle din egen tidløse buket til at dekorere dit hjem. Gabriella Holm er kreativ ekspert i Go' morgen Danmark på TV 2, hvor hun opfordrer det danske folk til at påtage sig kreative gør-det-selv-projekter. Du kan også finde hendes kreative hemmeligheder på Instagram, hvor hun har næsten 20.000 følgere. Fælles for Gabriellas ideer er, at de er sæsonbetonede, og det bliver disse crepepapir-workshops. Gabriella er også forfatter til bogen Cretide.Hvad er aften City Tur i København med Kayak Republic?

Solens stråler eksploderede i orange, gult og rødt, spredte sig over himlen og lyste op i vandet i Københavns kanal. Tag med på en anderledes kajaktur gennem Københavns kanaler og oplev København fra vandet. I løbet af din rejse kommer du forbi mange caféer, restauranter og pulserende byliv, som alt sammen er med til at skabe en helt unik atmosfære om aftenen. Undervejs på rejsen vil der være mulighed for at hvile og få en kop bobler. Kayak Republic har næsten ti års erfaring med fokus på store oplevelser på vandet. Hvad enten det er til kajakundervisning og privat udlejning, eller som firmaarrangement, er de meget dygtige. Hvis du er sulten eller vil have en god drink, har de en stor bar og restaurant lige ved molen. Desuden er de medlem af foreningen GreenKayak, hvor man gratis kan leje en kajak i 2 timer og rense kanalerne for affald, fordi miljøforbedringen af ​​Københavns havn er en særlig ting for dem.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Kultur oplevelse? se de bedste... - Affiliate marketing - Smags oplevelse? se de bedste ...