Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Helikoptertur over Roskilde med Copenhagen Helicopter

Helikoptertur over Roskilde med Copenhagen Helicopter

Oplev Roskilde fra luften på en helikoptertur fra Copenhagen Helicopter. Du kan blandt andet besøge Roskilde Fjord, Roskilde Domkrike og Risø. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.

Pris: 895 kr.

Se tilbudet


Aften City Tur i København med Kayak Republic

Aften City Tur i København med Kayak Republic

Du har sikkert set København om aften, men har du nogensinde set det fra vandet? Hvis ikke, så læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 465 kr.

Se tilbudet


Guidet øltur i København med Cph:cool

Guidet øltur i København med Cph:cool

Tag med Cph:cool på en guidet øltur gennem Københavns charmerende middelalderby. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 400 kr.

Se tilbudet


Menneskeskæbner med Ghosttour

Menneskeskæbner med Ghosttour

Kom med på en tur gennem gaderne i København, hvor vandrehistorier og anekdoter bliver levende undervejs. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 60 kr.

Se tilbudet


Mal din egen keramik hos KREAVÆRK

Mal din egen keramik hos KREAVÆRK

Mal på keramik hos KREAVÆRK i Middelfart. Nyd en dag sammen i det kreative univers med hyggelige samtaler over bordet og maling på hænderne. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 229 kr.

Se tilbudet


Hvad er helikoptertur over Roskilde med Copenhagen Helicopter?

Når en helikopter letter langsomt fra jordens overflade, oplever de fleste mennesker en jetstrøm over deres kroppe. Så stille som du kommer højere og højere, folder den vidunderlige udsigt sig ud her. Her kan du finde dig tilpas og nyde udsigten over Roskilde og det omkringliggende landskab. Du vil blandt andet opleve Roskilde Domkirke, Roskilde Fjord, Rise og Vikingeskibsmuseet. Hvem ønsker en uforglemmelig oplevelse? Copenhagen Helicopter bygger på årtiers erfaring og erfaring inden for helikopterflyvning, med højtuddannede og sikre piloter, betjent af Copenhagen AirTaxi med over 60 års luftfartserfaring, så din og andres sikkerhed er i højsædet. Med Copenhagen Helicopter kan I flyve sammen, selvom I kun bestiller to af de tre sæder, samt booker, afbestiller og ombooker 24 timer i forvejen.Hvad er aften City Tur i København med Kayak Republic?

Solens stråler eksploderede i orange, gult og rødt, spredte sig over himlen og lyste op i vandet i Københavns kanal. Tag med på en anderledes kajaktur gennem Københavns kanaler og oplev København fra vandet. I løbet af din rejse kommer du forbi mange caféer, restauranter og pulserende byliv, som alt sammen er med til at skabe en helt unik atmosfære om aftenen. Undervejs på rejsen vil der være mulighed for at hvile og få en kop bobler. Kayak Republic har næsten ti års erfaring med fokus på store oplevelser på vandet. Hvad enten det er til kajakundervisning og privat udlejning, eller som firmaarrangement, er de meget dygtige. Hvis du er sulten eller vil have en god drink, har de en stor bar og restaurant lige ved molen. Desuden er de medlem af foreningen GreenKayak, hvor man gratis kan leje en kajak i 2 timer og rense kanalerne for affald, fordi miljøforbedringen af ​​Københavns havn er en særlig ting for dem.Hvad er guidet øltur i København med Cph:cool?

Tag med Cph:cool på en guidet øltur gennem Københavns charmerende middelalderby. Undervejs vil din entusiastiske guide fortælle dig om de mange forandringer, byen har set gennem tiden. Derudover besøger du tre nøje udvalgte restauranter, en traditionel brun bistro og to danske mikroølforhandlere. Du kan smage tre forskellige typer øl: en traditionel og to overraskelser. Undervejs introduceres øltyper samt historier om ølproduktion, ølhistorie og historier om store og små bryggerier. hurra! Siden 2005 har Cph:cool samlet historier om arkitektur, design og madkultur med De nyeste trends og tiltag i byen. Guider er uddannet og har stort kendskab til København, og Cph:cool ser frem til at vise dig et nyt perspektiv på byen.Hvad er menneskeskæbner med Ghosttour?

Er der virkelig en grund til, at Granberg ikke nåede det, djævelen er på fri fod ved Laksegade? Vores sprog er fyldt med skæve sætninger og vittige udtryk, men har du nogensinde undret dig over, hvor de kommer fra? De kom jo ikke ud af ingenting. Nej, de er baseret på virkelige begivenheder, der sker på de gader, du går igennem. Så tag en tur gennem Københavns gader, fuld af vandrehistorier og anekdoter undervejs. Ghosttour har siden 2004 fortalt historier om Københavns Gamle By. Holdet bag Ghosttour består af passionerede historiefortællere med stor erfaring på området. Disse guider formidler udelukkende historier baseret på historiske øjenvidneberetninger, hvilket skaber en unik oplevelse.Hvad er mal din egen keramik hos KREAVÆRK?

Hos KREAVÆRK i Middelfart skal du male fingrene. Vis din kreative side, når du begynder at male på keramik. KREAVÄRK giver en omfattende introduktion, før du forvandler grå og kedelig keramik til dine egne unikke stykker. Du kan vælge mellem alt fra skåle til vaser og tekander, så der er noget for enhver smag. KREAVÄRK er en sjov og livlig studiecafé, hvor du kan udtrykke din kreativitet i deres farverige verden af ​​perler, ler, smykker og maling. Bag KREAVÄRK står Signe og Line, som vil gøre det nemt og sjovt for alle at være kreative. Derfor har de skabt hyggelige cafeer i Middelfart, hvor store og små har mulighed for at starte et kreativt projekt over en god kop kaffe eller kold sodavand.