Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Cocktails & Bingo på Citizen

Cocktails & Bingo på Citizen

Gør jeres torsdag lidt festligere med cocktails og bingo på Citizen. Tag sammen afsted og nyd en aften med godt selskab og fede præmier. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 60 kr.

Se tilbudet


Lav dit eget smykke hos SMYKBAR

Lav dit eget smykke hos SMYKBAR

Lav dit eget armbånd, halskæde, øreringe eller ankelkæde med frit valg mellem mere end 100 forskellige slags perler. Inklusiv en varm drik Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 249 kr.

Se tilbudet


Guidet tur med en hjemløs

Guidet tur med en hjemløs

Få et unikt indblik i, hvordan livet også kan være i en storby, når du kommer med en hjemløs eller misbruger rundt på guidet tur. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 130 kr.

Se tilbudet


Byen paa vrangen med Weirdwalks

Byen paa vrangen med Weirdwalks

Oplev København med en twist, når Weird Walks tager dig med på en anderledes byvandring i Københavns gader. Få et nyt syn på byen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 140 kr.

Se tilbudet


Zzzzov med hajerne

Zzzzov med hajerne

Oplev Kattegatcentret efter lukketid, få lov til at dissekere en 10-armet blæksprutte og se, hvordan dyrepasserne tilbereder mad til dyrene. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 545 kr.

Se tilbudet


Hvad er cocktails & Bingo på Citizen?

Gamle Oller, to tykke kvinder, vilde svaner, lange boller, frækt, et besværligt par, vi kan blive ved. Du kan garantere, at taleren ivrigt vil råbe sjove navne op, mens han blander "JA!" og "ryster poser" i rummet. Der er ikke noget mere behageligt end en god omgang bingo, endda sammen med en lækker cocktail eller kold øl. Gør torsdagen mere festlig og tag til Citizen for at opleve bingoens gode stemning. Citizen er en cocktailbar i hjertet af København. Der er lækre, eksotiske og udforskende cocktails, sjældne fadøl og gode grin, når der er åbne mikrofoner med stand-ups. Hyggelig afslappet atmosfære med vægt på smag og komfort.Hvad er lav dit eget smykke hos SMYKBAR?

Skab dine egne enestående smykker fra bunden i komforten af ​​Café SMYKBAR. Du kan vælge at lave armbånd, halskæder, øreringe eller fodlænker. Du får et smykkesæt med over 100 forskellige perler, med mulighed for at købe yderligere ferskvandsperler, vedhæng og ædelsten. Dit smykkedesign og dekoration er kun begrænset af din fantasi. SMYKBAR blev etableret i 2020 og har siden åbnet smykkecaféer på både Fredericksburg og Østerbro i København. Her har alle mulighed for at være kreative med venner og familie i behagelige omgivelser. Der kan laves personlige og unikke smykker, hvilket betyder noget helt særligt.Hvad er guidet tur med en hjemløs?

Smilets By er mere end bare smil, shopping og vejcaféer, for bag facaderne gemmer der sig historier, der ikke skal grines. Her er hverdagen fyldt med misbrug, alkoholisme, stofbrug og uskrevne gaderegler, der skal følges. Livet på gaden var hårdt, men heldigvis lyste håb og humor, så smilene stadig kunne brede sig. Povertywalk er en forening designet til at kommunikere og informere om liv og rutiner for stofmisbrugere og hjemløse. Gennem Povertywalk får stofmisbrugere og hjemløse en stemme til at fortælle deres livs historier og give råd om løsninger til at forbedre deres liv. Guider trænes i fortælling og foredrag forud for den guidede tur.Hvad er byen paa vrangen med Weirdwalks?

I ved det alle sammen. Vor Frue Kirke med sine store søjler, rundetårnets snegleskalsstigning og trylleformularen over Københavns by - ifølge loven skal man bygge grunden. Alt er som det plejer. Eller er det? Forstår du virkelig hele historien? Der er ufortalte aspekter af den velkendte historie, som nu bliver bragt frem i lyset. Kunne du tænke dig at være med, når Københavns historie bliver fortalt på en snoet måde? I 7 år har Weirdwalks gået byvandringer gennem Københavns snoede gader. Professionelle guider har specialiseret sig i at fortælle historier baseret på historie, arkitektur og kultur. Weirdwalks er medlem af Københavns Byvandringsforening.Hvad er zzzzov med hajerne?

Forestil dig den kæmpe sandtigerhaj, der glider mod dig i mørket og blotter alle sine krogede tænder med et sultent udtryk. Det lyder som et mareridt, men det er faktisk en rystende hyggelig aften bag kulisserne på Kategatcentret. Udstyret med en lommelygte kan du tage på eventyr i havdyrenes verden, derefter dykke ned i soveposen og sove med tropiske hajer som levende lofter. Kattegatcentret er et stort dansk akvarium med fisk og hajer. Kattegatcentret er en selvstændig fond, der driver non-profit og yder aktiv skoleservice og besøges af mere end 12.000 elever hvert år. Kattegatcentret er medlem af DAZA (Danish Zoo and Aquarium) og EAZA (European Association of Zoos and Aquariums), de største organisationer af zoologiske haver og akvarier i verden.