Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Menneskeskæbner med Ghosttour

Menneskeskæbner med Ghosttour

Kom med på en tur gennem gaderne i København, hvor vandrehistorier og anekdoter bliver levende undervejs. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 60 kr.

Se tilbudet


Wallmans Dinnerparty i København

Wallmans Dinnerparty i København

Oplev det medrivende show, når Wallmans Dinnerparty åbner dørene til en stor aften i Cirkusbygningen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 699 kr.

Se tilbudet


Helikoptertur over København med Copenhagen Helicopter

Helikoptertur over København med Copenhagen Helicopter

Oplev København fra luften på en helikoptertur med Copenhagen Helicopter. Se blandt andet Kastellet, Tivoli, Amalienborg Slot og Operaen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,895 kr.

Se tilbudet


Aarhus Culture Walk

Aarhus Culture Walk

Hvor meget ved du egentlig om Aarhus? Test din viden med denne populære byvandring arrangeret af Aarhus Culture Walk. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 120 kr.

Se tilbudet


Dødens vandring med Ghost Tour

Dødens vandring med Ghost Tour

Uhyggelig vandring gennem Københavns historie med fokus på dissektioner af mennesker, de store epidemier som kolera og den sorte død. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 60 kr.

Se tilbudet


Hvad er menneskeskæbner med Ghosttour?

Er der virkelig en grund til, at Granberg ikke nåede det, djævelen er på fri fod ved Laksegade? Vores sprog er fyldt med skæve sætninger og vittige udtryk, men har du nogensinde undret dig over, hvor de kommer fra? De kom jo ikke ud af ingenting. Nej, de er baseret på virkelige begivenheder, der sker på de gader, du går igennem. Så tag en tur gennem Københavns gader, fuld af vandrehistorier og anekdoter undervejs. Ghosttour har siden 2004 fortalt historier om Københavns Gamle By. Holdet bag Ghosttour består af passionerede historiefortællere med stor erfaring på området. Disse guider formidler udelukkende historier baseret på historiske øjenvidneberetninger, hvilket skaber en unik oplevelse.Hvad er wallmans Dinnerparty i København?

Når Wollman's Dinner er en kæmpe fest i Cirkusbygningen i København, er du ikke bare en tilskuer, du er selv en del af oplevelsen. Er du klar til at blive blæst bagover af et stjernespækket show, hvor dans, akrobatik, musik, komedie og spektakulære overraskelser ledsager middagen? Så sæt dig ind og oplev, hvordan cirkusbygningen satte deres store show i gang med musik af Queen og Eurythmics. Siden 2000 har Wallmans produceret skræddersyede shows, der kombinerer mad, musik, komedie, teater og meget mere. Showet siges at være et af de bedste i verden og kan ses i Stockholm, Oslo og København.Hvad er helikoptertur over København med Copenhagen Helicopter?

Du flyver direkte til København fra Roskilde Lufthavn, hvor du kan runde byens centrum og se de fleste af Københavns attraktioner. Du kender måske mange seværdigheder fra land, men at se det hele fra oven er meget specielt. Alle passagerer har et vinduessæde, så alle har en vidunderlig udsigt. Undervejs vil piloten vise dig de seværdigheder, du har fløjet. Copenhagen Helicopter bygger på årtiers erfaring og erfaring med helikopterflyvning, med højtuddannede og sikre piloter, betjent af Copenhagen AirTaxi med over 60 års luftfartserfaring, så din og andres sikkerhed er i højsædet. Med Copenhagen Helicopter kan I flyve sammen, selvom I kun bestiller to af de tre sæder, samt booke, afbestille og ombooke op til 24 timer i forvejen.Hvad er aarhus Culture Walk?

Aarhus er en by med en rig historie, der går tilbage til vikingerne på Aros. Aarhus Kulturvandring tager dig med på en rundtur i byens historiske centrum og vil med garanti fortælle dig en ting eller to om Jyllands hovedstad, som du ikke kendte. Siden 2015 har Aarhus Kulturrejser fortalt historien om Aarhus til indenlandske og udenlandske gæster. Alle guider har en kulturel, historisk eller oplevelsesøkonomisk baggrund og erfaring med at fortælle om Aarhus' fortid, nutid og fremtid, og holder hele familien – også unge mennesker – underholdt.Hvad er dødens vandring med Ghost Tour?

Rejs tilbage i tiden og følg Københavns blodige historie. Under rejsen fortælles om den første menneskelige anatomi og store epidemier som kolera og Den Sorte Død. Grusomme historier fortæller om alternative former for helbredelse og mirakelkure dengang. Tør du følge med? Ghosttour har siden 2004 fortalt historier om Københavns Gamle By. Teamet bag Ghosttour består af passionerede historiefortællere med stor erfaring på området. Disse guider formidler udelukkende historier baseret på historiske øjenvidneberetninger, hvilket skaber en unik oplevelse.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Kultur oplevelse? se de bedste... - Affiliate marketing - Smags oplevelse? se de bedste ...