Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Sherlock Holmes Escape Room hos Midgaard Event

Sherlock Holmes Escape Room hos Midgaard Event

Jeres hold deles i to, og arbejder som Holmes og Watso på tværs af to huset. Det kræver ekstraordinært teamwork, har I det, som skal til? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,990 kr.

Se tilbudet


Kanalrundfart i København med Hey Captain

Kanalrundfart i København med Hey Captain

Kanalerne i København giver alverdens muligheder for at se byen fra vandsiden. Læn dig tilbage, nyd dit glas rosé og hør anekdoter om KBH. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 200 kr.

Se tilbudet


Slikkepindekursus for unge & teenagere hos Sugar Pilots

Slikkepindekursus for unge & teenagere hos Sugar Pilots

Hyg dig med at koge smukke slikkepinde sammen med dine venner hos Sugar Pilots! Lav dine egne slikkepinde på et slikkepindekursus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 349 kr.

Se tilbudet


Vin & Petanque i Aarhus

Vin & Petanque i Aarhus

Tag vennerne med til Vin & Petanque for at udfordre dem i det franske spil, mens I drikker et glas vin. Find vinbaren i hjertet af Aarhus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 398 kr.

Se tilbudet


Sex, synd & skandaler i København med Weirdwalks

Sex, synd & skandaler i København med Weirdwalks

WeirdWalks tager dig med på en anderledes gåtur gennem København. Hør fortællinger fra byen & oplev sider af KBH, du ikke kender endnu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 140 kr.

Se tilbudet


Hvad er sherlock Holmes Escape Room hos Midgaard Event?

Du har rejst mere end 100 år tilbage. For at være mere præcis er året 1902, hvor Edward d. 6, kronprins af England, bliver kronet som konge. Men den danske oberst Holtenberg havde til hensigt at sabotere planen. Din mission er at bryde ind i oberstens hus i bedste Sherlock-stil og finde billeder af prinsen og hans elskerinde, før de bliver løsladt, da det vil få katastrofale konsekvenser for den kommende konge. Scenedesignet og gåderne er gennemtænkte, og en udfordrende og sjov oplevelse venter på dig. Sherlock Holmes escape room svarer til 2 escape rooms, hvilket betyder, at der er dobbelt så mange gåder, og du har to gange tid til at løse dem (120 minutter). Du kan også vælge at spille Sherlock som 2 hold, som skal arbejde sammen i 2 escape rooms. Det kræver ekstraordinært teamwork, hvad har du brug for? Midgaard Event ligger i hjertet af København. Her står loyale værter klar til at byde dig velkommen og sætter de rigtige rammer for et godt arrangement. Der er indrettet flere spændende og mystiske escape rooms, specielt velegnede til firmaarrangementer, polterabend, fødselsdage eller sjove arrangementer med venner.Hvad er kanalrundfart i København med Hey Captain?

Kaptajnen er klar til at tage dig med på en af ​​Københavns smukkeste kanalrundfarter, der tager dig gennem Amalienborg, Christiania, Papillone og alle andre københavnske attraktioner. Kaptajnen er fuld af fakta om byen, og da han elsker at chatte, mens han sejler, er du sikker på at lære mere om designeren af ​​cykelbroen, eller hvorfor Newport er byens maritime hjerte. Hæld et glas rosé, hej, kaptajn, lad os gå. Hey Captain byder på en hyggelig atmosfære og sjove anekdoter på en kanalrundfart i København. Kaptajnen har mange års sejlerfaring, sejler sikkert i Københavns Havn, så du kan få en sikker oplevelse på vandet. Disse både er designet til at navigere i kanalerne, og bådenes størrelse gør det muligt at udforske alle hjørner af havnen.Hvad er slikkepindekursus for unge & teenagere hos Sugar Pilots?

Slut dig til dine venner i Sugar Pilots komfort og nyd det sjove ved at tilberede gode slikkepinde. Sugar Pilots hjælper dig gennem hele processen, så du kan lære at tilberede dine egne slikkepinde. Sammen med andre unge kan du være kreativ og lave nogle sjove slikkepinde efter din smag. Tag undervisning med dine venner eller alene og få nye venner. Du kan vælge smag, farve og form slikkepinden skal have. Luft den med en smuk krumme og sukkerpynt. Som afslutning på kurset modtager du unikke slikkepinde og et opskriftshæfte. Sugar Pilots producerer håndlavede slikkepinde inspireret af smag fra hele verden. Hele deres produkt er 100% vegansk og fri for gluten, gelatine, nødder og skaldyr. Sugar Pilots søger at gentænke den måde, vi nyder sukker på, ved at udfordre smag, udseende, dekoration, brugsmuligheder og iscenesættelse.Hvad er vin & Petanque i Aarhus?

Måske kan du ikke køre efter 2 drinks, men du kan spille petanque med lethed! Generationer af franskmænd, der har spillet petanque med et godt glas vin i hænderne i eftermiddagssolen, har vidst det – og det gør du nu også. Så grib pokalen, udvikle en god strategi for dit spil, og se om du har samme selvtillid i dit kast som en garvet franskmand. Vin & Petanque er en vinbutik og bar i centrum af Aarhus. Her kan du opdage en bred vifte af vine, og ejerne Martin og Simon er altid klar til at fortælle dig om vinens historie, når de modtager dem fra drueavlere. Hos Vin & Petanque er der 2 petanquebaner, hvor du kan lege med et glas vin i hånden.Hvad er sex, synd & skandaler i København med Weirdwalks?

Du kan måske ikke undgå røde ører, når du går gennem Københavns Love Road og Wild Road. Her flyder søde suk og salte tårer, og kærlighedsbreve, kongelige eskapader, hallfeer og mere bringes til solen. Tag en tur, hvor kærlighed og kilder ikke er alt, der er også plads til cheesy og luskede detaljer fra fortidens sengekant. I 7 år har Weirdwalks gået byvandringer gennem Københavns snoede gader. Professionelle guider har specialiseret sig i at fortælle historier baseret på historie, arkitektur og kultur. Weirdwalks er medlem af Københavns Byvandringsforening.