Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Lav selv smykker hos KREAVÆRK

Lav selv smykker hos KREAVÆRK

Besøg smykkecaféen på Fyn. Lav selv smykker med deres smykkepakke, som indeholder alle materialer for at designe et unikt smykke. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 210 kr.

Se tilbudet


USS Triton hos Escapist

USS Triton hos Escapist

Escape Room i Aarhus inviterer dig på teambuilding & hjerneaktiviteter. Kan du løse gåderne på tid? Prøv Escape Room med vennerne. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 995 kr.

Se tilbudet


Byen paa vrangen med Weirdwalks

Byen paa vrangen med Weirdwalks

Oplev København med en twist, når Weird Walks tager dig med på en anderledes byvandring i Københavns gader. Få et nyt syn på byen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 140 kr.

Se tilbudet


Jeres kærlighedshistorie af Forlaget Fortæl

Jeres kærlighedshistorie af Forlaget Fortæl

Forevig jeres kærlighedshistorie i en smuk bog udgivet af Forlaget Fortæl. Den perfekte gave til det nygifte par eller din udkårne. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 7,750 kr.

Se tilbudet


Malekursus i Aarhus

Malekursus i Aarhus

Få styr på penselstrøgene og bliv inspireret af nye farver, former og metoder. Kurset er for alle, uanset om du er nybegynder eller erfaren Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 695 kr.

Se tilbudet


Hvad er lav selv smykker hos KREAVÆRK?

Med hjælp fra KREAVÄRKs søde personale skaber du dine egne smykker. Mix og match farverige perler for at skabe smykker, der matcher din smag. Du kan vælge et par øreringe, halskæder, armbånd eller et smykkesæt, hvor to smykker kombineres. Sæt dig ved et bord i Smykkecafeen og tilbring et par kvalitetstimer med kreativ aktivitet, hvor kun din fantasi sætter grænser. KREAVÄRK er en sjov og livlig studiecafé, hvor du kan udtrykke din kreativitet i dens farverige verden af ​​perler, ler, smykker og maling. Bag KREAVÄRK står Signe og Line, som vil gøre det nemt og sjovt for alle at være kreative. Derfor har de skabt hyggelige cafeer i Middelfart, hvor store og små har mulighed for at starte et kreativt projekt over en god kop kaffe eller kold sodavand.Hvad er uSS Triton hos Escapist?

Den Kolde Krig var på et kritisk stadium, og forholdet mellem USA og Sovjet blev understøttet af glimt af spændinger mellem nationerne. Omverdenen holdt vejret; ville der være en atomkrig? Bølgerne er så høje, at du kan mærke det under vandet, mens de kæmper for at bevare roen midt i bombardementet af koder, vrangforestillinger og sabotage ombord på USS Triton. Kan du modstå presset, eller vil du starte en atomkrig? Det er helt op til dig og dit team. Escapists escape room er håndlavet, og der er brugt meget tid på at designe en sammenhængende og udfordrende gameplay-oplevelse, der er velegnet til teambuilding og fødselsdage. Dette resulterede i 5 stjerner til deres escape room, så du har en spændende spiloplevelse uanset om du er i gruppe eller alene - valget er dit.Hvad er byen paa vrangen med Weirdwalks?

I ved det alle sammen. Vor Frue Kirke med sine store søjler, rundetårnets snegleskalsstigning og trylleformularen over Københavns by - ifølge loven skal man bygge grunden. Alt er som det plejer. Eller er det? Forstår du virkelig hele historien? Der er ufortalte aspekter af den velkendte historie, som nu bliver bragt frem i lyset. Kunne du tænke dig at være med, når Københavns historie bliver fortalt på en snoet måde? I 7 år har Weirdwalks gået byvandringer gennem Københavns snoede gader. Professionelle guider har specialiseret sig i at fortælle historier baseret på historie, arkitektur og kultur. Weirdwalks er medlem af Københavns Byvandringsforening.Hvad er jeres kærlighedshistorie af Forlaget Fortæl?

Forevig din kærlighedshistorie i en smuk bog udgivet af Forlaget Fortæl. At skrive din kærlighedshistorie kan enten være den perfekte gave til et nygift par med deres kærlighedsrejse præsenteret på skrift, eller som en mulighed for et sølv- eller guldbrudepar til at mindes deres kærlighed. Du kan også bruge kærlighedshistorier til at fortælle din elskede sort på hvidt, hvorfor din kærlighed er så speciel. En oplevelse, der bringer de minder frem, som I alle har gennemgået sammen. Forlaget Tell blev skabt for at fortælle historien om dit liv. Livet ændrer sig hurtigt, og vi risikerer at blive glemt, indtil vi ser tilbage. Verlaget Vertæl værner om kunsten at formidle livets øjeblikke store og små, som du siger. De levendegør de fortællinger, der betyder mest, med enkle rammer og intuitive spørgsmål, der inviterer dig til at sætte ord på imponerende historier og relationer. Historier, der skaber minder og minder os om, hvem vi er. En unik oplevelse for dig selv og dine kære, der kan gå i arv fra generation til generation.Hvad er malekursus i Aarhus?

Står du i stå, eller skal du være kreativ bag dig? Stik brikkerne under armen, hop ind i fru Madsens studie og lad dig inspirere af nye farver, metoder og feedback på brikkerne. Undervejs vil Eva give tips og tricks til at hjælpe dig videre gennem maleprocessen, så du kan være med til at skabe et udgangspunkt for dit arbejde.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Kultur oplevelse? se de bedste... - Affiliate marketing - Smags oplevelse? se de bedste ...