Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Zzzzov med hajerne

Zzzzov med hajerne

Oplev Kattegatcentret efter lukketid, få lov til at dissekere en 10-armet blæksprutte og se, hvordan dyrepasserne tilbereder mad til dyrene. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 545 kr.

Se tilbudet


Keramikkursus hos Barro

Keramikkursus hos Barro

Kom med på et endagskursus, hvor du kan få praktisk erfaring med keramik. Skab din egen kreation ud fra dagens tema. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 650 520 kr.

Se tilbudet


I Fodsporene på Flammen & Citronen

I Fodsporene på Flammen & Citronen

2 timers byvandring i KBH hvor temaet er 2. Verdenskrig. En spændende oplevelse, der vil falde i god jord hos dem, der elsker historie. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 199 kr.

Se tilbudet


Natmandstur med Ghosttour

Natmandstur med Ghosttour

Denne historiske byvandring i Københavns gader handler om natmændene. Hør de spændende fortællinger, mens du går gennem indre by. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 60 kr.

Se tilbudet


Historisk rundvisning på Schackenborg Slot

Historisk rundvisning på Schackenborg Slot

Schackenborg Slot åbner dørene op til en magisk fortælling. Læs mere og book nu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 0 kr.

Se tilbudet


Hvad er zzzzov med hajerne?

Forestil dig den kæmpe sandtigerhaj, der glider mod dig i mørket og blotter alle sine krogede tænder med et sultent udtryk. Det lyder som et mareridt, men det er faktisk en rystende hyggelig aften bag kulisserne på Kategatcentret. Udstyret med en lommelygte kan du tage på eventyr i havdyrenes verden, derefter dykke ned i soveposen og sove med tropiske hajer som levende lofter. Kattegatcentret er et stort dansk akvarium med fisk og hajer. Kattegatcentret er en selvstændig fond, der driver non-profit og yder aktiv skoleservice og besøges af mere end 12.000 elever hvert år. Kattegatcentret er medlem af DAZA (Danish Zoo and Aquarium) og EAZA (European Association of Zoos and Aquariums), de største organisationer af zoologiske haver og akvarier i verden.Hvad er keramikkursus hos Barro?

Tag et keramikkursus i Aarhus, og du får praktisk erfaring med at lave din egen keramik. Den kendte kunstner Anabel Nájera-López vil guide dig gennem processen fra ler til mesterværk. Hver keramikklasse har sit eget tema, så du behøver ikke bekymre dig om, hvad du skal lave. Om fredagen er der fokus på praktisk keramik, såsom kopper eller tallerkener, og om lørdagen på ornamenter, såsom menneskeskulpturer eller fantasidyr. Et par dage efter din keramiktime tager du din keramik med hjem, tørrer og brænder den først. Er du klar til at opdage din kreative side? BARRO er et keramikstudie i Aarhus C. BARRO blev skabt af den mexicansk-amerikanske kunstner Anabel Nájera-López. Gennem årene har Annabels kunst modtaget adskillige priser og stipendier. Hendes arbejde har været udstillet i USA og internationalt, herunder soloudstillinger på El Paso Museum of Art i USA, Kunstmuseum Leipzig i Tyskland og senest på ARoS i Aarhus, hvor hun nu bor og underviser i keramikkurser kl. BARRO. Hun taler engelsk i timerne, men sørg for, at alle forstår.Hvad er i Fodsporene på Flammen & Citronen?

Da Fire and Lemons blev lavet til en film, var skærmen fyldt med krudt, kugler og spændinger. Men hvordan ser København ud, når virkelighedens flammer og citroner skifter fra modstandsmøder til handling? Gestapo-frygt hænger over hovedet på dem? Følg i fodsporene på modstandsmænd og kvinder tilbage til det besatte København, da filmen pludselig bliver til virkelighed. Copentell er drivkraften bag guidede ture rundt i København, hvor historien formidles i et levende og moderne sprog. Guider er uddannede journalister og historikere med hver deres specialitet, og ture er baseret på professionelle, gennemarbejdede forberedelser, tilpasset individuelle interesser. Underholdning og uddannelse går hånd i hånd i København. - Copentell er drivkraften bag guidede ture rundt i København, hvor fortiden taler i et levende, moderne sprog. Guider er uddannede journalister og historikere, og det daglige tema er, at rundvisninger er baseret på faglige, gennemarbejdede forberedelser, tilpasset den enkeltes interesser. Underholdning og uddannelse går hånd i hånd i København.Hvad er natmandstur med Ghosttour?

Natsange på gaderne i København har eksisteret i årevis, men på denne tour kom de til live på en sjov måde. Natteholdsarbejderne blev født på kontoret og var for 300 år siden i samfundets bund.Selv de fattige havde ikke noget imod at udføre disse job. Lær, hvordan de skulle partere de henrettede og leve i et parallelsamfund, hvor de udviklede deres eget sprog. Nu kommer du med på en spændende bytur, hvor du over en periode finder ud af, hvad de syntes om København dengang og lærer en af ​​deres sange. Ghosttour har siden 2004 fortalt historier om Københavns Gamle By. Holdet bag Ghosttour består af passionerede historiefortællere med stor erfaring på området. Disse guider formidler udelukkende historier baseret på historiske øjenvidneberetninger, hvilket skaber en unik oplevelse.Hvad er historisk rundvisning på Schackenborg Slot?

Du er måske bekendt med Schakenburg Slot og Slotspark, da det har været bolig for den kongelige familie gennem årene, især prins Joachim og hans familie. Kender du også historier, der går mange år tilbage, om magtfulde biskopper, konflikter med grev Holsten og nogle berømte guldhorn? Du vil vende tilbage til mange indflydelsespunkter i dansk kulturhistorie, så bind dine snørebånd og tag ørepropper på, da du vil opleve næsten tusind års spændende historie på lidt over en time. I slotsbyen Møgeltønder, kun få meter fra Schakenburg Slot, ligger Schakenburg Castle Inn, som kan dateres tilbage til 1687. Slotskroen genåbner i 2021 efter den største renovering i 400 år. Selvom kroen har fået et nyt udtryk, er historien og gamle traditioner bestemt stadig bevaret, af samme grund, at der ikke er installeret tv i lokalet. Holdet bag Schackenborg Slotskro og Restaurant står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse i kongelige rammer, med en menu med skønne sønderjyske specialiteter og lokale råvarer.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Kultur oplevelse? se de bedste... - Affiliate marketing - Smags oplevelse? se de bedste ...