Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Rundvisning på Bunkermuseet i Hirtshals

Rundvisning på Bunkermuseet i Hirtshals

Kom med på en oplevelse tilbage i tiden. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 0 kr.

Se tilbudet


Helikoptertur over København med Copenhagen Helicopter

Helikoptertur over København med Copenhagen Helicopter

Oplev København fra luften på en helikoptertur med Copenhagen Helicopter. Se blandt andet Kastellet, Tivoli, Amalienborg Slot og Operaen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,895 kr.

Se tilbudet


Malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj

Malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj

Få en unik mulighed for at blive en bedre billedkunstner med dette 7 timers malekursus Det er i Måløv, København og er inkl. morgenbuffet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 985 kr.

Se tilbudet


Din livshistorie af Forlaget Fortæl

Din livshistorie af Forlaget Fortæl

Få nedskrevet din personlige livshistorie af Forlaget Fortæl. En unik oplevelse man for evigt kan få glæde af. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 12,750 kr.

Se tilbudet


Drabet ved Rundetårn med Solve a Mystery

Drabet ved Rundetårn med Solve a Mystery

Kom med på en spændende krimitur i København med udgangspunkt i Rundetårne. Følg ledetrådene, løs gåderne & find ud af, hvem morderen er. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 375 kr.

Se tilbudet


Hvad er rundvisning på Bunkermuseet i Hirtshals?

Hos Hirtshals ligger det tidligere tyske 10. batteri. Det betyder, at du kan opleve det eneste fuldt udgravede tyske forsvar fra Anden Verdenskrig i Danmark. På en guidet tur i Hirtshals Fyr kommer du ind i bunkere, hvoraf nogle endda er ombygget til deres oprindelige indretning og funktion. På den måde vil du opleve et vigtigt stykke kulturhistorie. Området rummer 3,5 km skyttegrave og 69 bunkere, og mens du er langt fra at se det hele, kan du få et indblik i Danmarks lokalhistorie fra et verdenshistorisk perspektiv. Wind Sissel Historiske Museum i Nordvestjylland dækker fem udstillingssteder med permanente og tidsbegrænsede særudstillinger. De sporer vores historie tilbage 30.000 år til i dag. Så uanset om du er til antikken, Anden Verdenskrig, Hirtshals som et handelscentrum med Norge eller et andet sted, har de mange udstillinger og ture, du kan fortsætte med.Hvad er helikoptertur over København med Copenhagen Helicopter?

Du flyver direkte til København fra Roskilde Lufthavn, hvor du kan runde byens centrum og se de fleste af Københavns attraktioner. Du kender måske mange seværdigheder fra land, men at se det hele fra oven er meget specielt. Alle passagerer har et vinduessæde, så alle har en vidunderlig udsigt. Undervejs vil piloten vise dig de seværdigheder, du har fløjet. Copenhagen Helicopter bygger på årtiers erfaring og erfaring med helikopterflyvning, med højtuddannede og sikre piloter, betjent af Copenhagen AirTaxi med over 60 års luftfartserfaring, så din og andres sikkerhed er i højsædet. Med Copenhagen Helicopter kan I flyve sammen, selvom I kun bestiller to af de tre sæder, samt booke, afbestille og ombooke op til 24 timer i forvejen.Hvad er malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj?

Mangler du ny inspiration, kommer du aldrig rigtig i gang, har du ofte situationer, hvor penslen ikke vil tegne ideerne og billederne i dit hjerte? Så tag din pensel, staffeli og maleværktøj med og efterlign de store malere på maletimerne på Kunstakademiet i København. Uanset om du er nybegynder, erfaren eller allerede sælger dine malerier, så lad dig inspirere af nye farver, mønstre, metoder og få lærerig feedback på dit arbejde. Du kan vælge at forlænge kurset med en dag for at skifte til et weekendkursus. Du kan finde den på vores hjemmeside under navnet "Weekend Tegneundervisning" Gershøj Kunstskole drives af Bjarne Schjølin, som også underviser på kurset. Bjarne Schjølin har malet siden 2005 og har udstillet i flere gallerier. Oprindeligt uddannet som gymnasie- og højskolelærer lægger han vægt på at tilpasse læseplanen til det individuelle niveau, så alle kan få ny teknologi med hjem – og et stort billede, der omfatter alt, hvad du har lært.Hvad er din livshistorie af Forlaget Fortæl?

At skrive sin livshistorie ned er en særlig oplevelse. Men det er også en oplevelse, der vil leve for evigt og bringe glæde til fremtidige generationer. Du har mulighed for at genopleve gamle minder og historier med en erfaren skribent fra Forlaget Tell, som vil interviewe dig og vejlede dig i valget af de vigtigste historier. Forfatteren forvandler derefter din historie til en smuk bog med 10 valgfrie billeder. Du kan vælge selv at fortælle din egen livshistorie, eller du kan dele dine oplevelser med andre, der former din livshistorie med dig. Forlaget Tell blev skabt for at fortælle historien om dit liv. Livet ændrer sig hurtigt, og vi risikerer at blive glemt, indtil vi ser tilbage. Verlaget Vertæl værner om kunsten at formidle livets store og små øjeblikke, som du siger. De levendegør de fortællinger, der betyder mest, med enkle rammer og intuitive spørgsmål, der inviterer dig til at sætte ord på imponerende historier og relationer. Historier, der skaber minder og minder os om, hvem vi er. En unik oplevelse for dig selv og dine kære, der kan gå i arv fra generation til generation.Hvad er drabet ved Rundetårn med Solve a Mystery?

Kalenderåret er 1899, og du bliver indkaldt til at forsøge at finde begyndelsen og slutningen på det dyriske mord på inkassator Johan Meyer i Rundetårn i det centrale København. Som efterforsker skal du og dit team vove rundt i Rundetårn og opklare de mysterier, der dukker op, alt imens du oplever København på det tidspunkt. I sidste ende samler du så mange spor, at du håber at finde den skyldige blandt de mistænkte i dine hænder. Solve A Mystery tager dig med på en anderledes tur i København eller Aarhus, så du kan opleve berømte seværdigheder på en helt ny måde. Besøg historiske bygninger og særlige funktioner på en sjov måde, som alle kan være med.