Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Aalborg under besættelsen med Aalborg Tours

Aalborg under besættelsen med Aalborg Tours

Aalborg var under 2. Verdenskrig en strategisk vigtig by for Tyskland på grund af sine to lufthavne. Hør hele historien. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Vandretur i Mols Bjerge på Den Italienske Sti med Aros Adventure

Vandretur i Mols Bjerge på Den Italienske Sti med Aros Adventure

Oplev Mols Bjerges smukke områder. Turen følger Den Italienske Sti og svinger forbi Agri Bavnehøj - Mols Bjerges højeste punkt. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 350 kr.

Se tilbudet


Mystery Hunt på Kastellet

Mystery Hunt på Kastellet

Tag på gådejagt med Mystery Makers. Oplev et af Nordeuropas bedst bevarede fæstningsværker, imens I løser hjernevridende mysterier. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 250 kr.

Se tilbudet


Da Vinci Escape Room hos Midgaard Event

Da Vinci Escape Room hos Midgaard Event

I ved ikke andet end at hele verdens skæbne ligger i jeres hænder. Har I det der skal til for at løse mysteriet og bevogte Den Hellige Gral? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,295 kr.

Se tilbudet


Mordet ved Aarhus Å med Solve a Mystery

Mordet ved Aarhus Å med Solve a Mystery

Tag på en tidsrejse til 1934, hvor modstandsbevægelsen gemmer sig i Aarhus' gader og stræder. Opklar mordgåden og gå på opdagelse i Aarhus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 375 kr.

Se tilbudet


Hvad er aalborg under besættelsen med Aalborg Tours?

Glem alle begreber om støvede bøger og lange, komplicerede historier. Grib i stedet din jakke, bind dine sko, og tag ud for at opleve historien, der udspiller sig under Anden Verdenskrig. Aalborg var en strategisk by for Tyskland, som ville erobre Norge, så byen spillede en særlig vigtig rolle i krigen. Du kan se tilbage, mens du står foran Gestapo-hovedkvarteret og oplever historien på første hånd, eller når historien om byens berømte modstandsgruppe pludselig kommer til live foran dig. Aalborg Tours tilbyder daglige guidede ture rundt i Aalborg med udgangspunkt i en række forskellige steder. Alle guiderne kendte Aalborg godt og havde gode mundtlige færdigheder, da Aalborg Tours gerne ville fremvise Aalborgs charme i forhold til historie, mad og arkitektur.Hvad er vandretur i Mols Bjerge på Den Italienske Sti med Aros Adventure?

Den danske natur er noget for sig selv. Den er klar med åbne arme, så vi kan komme ud og nyde den. Tag med Aros Adventure på en 10 km vandretur i Mols Bjerge, en af ​​de smukkeste nationalparker i Danmark. Aros Adventure er ekspert i at formidle dansk natur. Så rundvisningen involverer også en masse gode historier og historier om naturområdet. Turen går forbi Den Italienske Sti, inden den når Agri Bavnehøj, som med sine 137 meter er det højeste punkt på Mols Bjerge. Tempoet på vandreturen giver alle mulighed for at være med og nyde en god oplevelse sammen i den danske natur. Aros Adventure formidler en autentisk oplevelse i Aarhus og Østjylland. De har kernekompetencer inden for friluftsoplevelse, natur og kulturudveksling. Danskerne er i stigende grad interesserede i at lære om deres historiske ophav og opleve de mange muligheder landet har at byde på. Med Aros Adventures' mange års erfaring inden for natur og historie, er de i stand til at yde deres service, når de viser forskellige sider af Danmark.Hvad er mystery Hunt på Kastellet?

Hvis du elsker flugtrum, puslespil og tankevækkende puslespil, så skal du begive dig ud på en mystisk rejse med mysteriemageren! Saml det perfekte hold, klar til at løse mysterier og mysterier, mens du går rundt i Københavns historiske slotte. På hjørnet af Esplanaden og Ved Kongeporten begynder et mystisk eventyr, hvor din intelligens og samarbejdsevner bliver testet. For I kan virkelig stole på hinanden, eller er der forrædere gemt blandt jer? Siden 2010 har Mystery Makers udviklet unikke skurvogne og puslespilsrum, der inspirerer til nysgerrighed og udfordrer intellektet. Mystery Makers har base i København, hvor de tilbyder det nervepirrende escape room Mystery Room og deres smarte kulturskattejagt, Mystery Hunt. I 2018 blev Mystery Makers kåret som den bedste kulturoplevelse i København af Berlingske.Hvad er da Vinci Escape Room hos Midgaard Event?

Du har netop modtaget et mystisk og kortfattet brev fra professor Johannes Klosterberg. Han har brug for din hjælp. Alt du ved er, at hele verdens skæbne kan være i dine hænder. Har du det, der skal til for at løse mysteriet og vogte den hellige gral? Midgaard Event holder til i det centrale København. Her står dedikerede værter klar til at tage imod dig og sætter de rigtige rammer for et godt arrangement. Der er flere spændende og mystiske escape rooms, perfekt til firmaarrangementer, polterabend, fødselsdage eller sjove arrangementer med venner.Hvad er mordet ved Aarhus Å med Solve a Mystery?

Året er 1934, og I er nogle meget dygtige efterforskere, der har til opgave at afdække det brutale drab på Merete Hermansen. Der er 6 mulige mistænkte, men hvem tror du er morderen, og hvad er dit grundlag for at vælge? Når du rejser gennem Aarhus for at løse et mordgåde, er det din opgave at finde ud af det. Den opklarende mordgåde vil tage dig fra St. Clemensbro, forbi ikoniske steder i Aarhus og ender i Mølleparken. Husk, at internettet ikke blev opfundet i 1934, så læg din telefon væk, når du skal løse et mystisk mordgåde. Solve A Mystery tager dig med på en anderledes tur i København eller Aarhus, så du kan opleve berømte seværdigheder på en helt ny måde. Besøg historiske bygninger og særlige funktioner på en sjov måde, som alle kan være med.