Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Byvandring med Gadens Stemmer

Byvandring med Gadens Stemmer

Oplev Københavns skyggeside, når du sammen med Gadens Stemmer bliver vist rundt i vores hovedstad & hører om livet på gaden. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 149 kr.

Se tilbudet


Mystery Hunt på Kastellet

Mystery Hunt på Kastellet

Tag på gådejagt med Mystery Makers. Oplev et af Nordeuropas bedst bevarede fæstningsværker, imens I løser hjernevridende mysterier. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 250 kr.

Se tilbudet


Sherlock Holmes Escape Room hos Midgaard Event

Sherlock Holmes Escape Room hos Midgaard Event

Jeres hold deles i to, og arbejder som Holmes og Watso på tværs af to huset. Det kræver ekstraordinært teamwork, har I det, som skal til? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,990 kr.

Se tilbudet


Det hjemsøgte København med Ghosttour

Det hjemsøgte København med Ghosttour

Kom med på en medrivende byvandring omkring nye og ældre spøgelseshistorier i København. Turen tager 1 1/2 time. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 60 kr.

Se tilbudet


Beerwalk i København med People Like Us

Beerwalk i København med People Like Us

Tag med på en anderledes tur rundt igennem Københavns gader og få en smagsoplevelse med de lækre øl fra People Like Us. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 300 kr.

Se tilbudet


Hvad er byvandring med Gadens Stemmer?

Bag Københavns facade finder du stenbroens skyggeside, og nutidens guider ved mere om livet i udkanten end de fleste. Omklædningsrum, narkotikahandel, fængsler og uskrevne gaderegler er blevet hverdag her, og alle historierne er stærke og unikke på grund af det. Det bliver en helt speciel byvandring, med glade smil og salte tårer. Gadens Stemmer er en socialøkonomisk virksomhed med 6 års erfaring i at skabe forskellige byvandringer i København. Gadens Stemmer ønsker at give meningsfulde beskæftigelsesmuligheder for mennesker, der måske ikke passer godt ind på det generelle arbejdsmarked. Målet er samtidig at skabe et møde mellem mennesker på tværs af det sociale skel og fjerne eventuelle fordomme.Hvad er mystery Hunt på Kastellet?

Hvis du elsker flugtrum, puslespil og tankevækkende puslespil, så skal du begive dig ud på en mystisk rejse med mysteriemageren! Saml det perfekte hold, klar til at løse mysterier og mysterier, mens du går rundt i Københavns historiske slotte. På hjørnet af Esplanaden og Ved Kongeporten begynder et mystisk eventyr, hvor din intelligens og samarbejdsevner bliver testet. For I kan virkelig stole på hinanden, eller er der forrædere gemt blandt jer? Siden 2010 har Mystery Makers udviklet unikke skurvogne og puslespilsrum, der inspirerer til nysgerrighed og udfordrer intellektet. Mystery Makers har base i København, hvor de tilbyder det nervepirrende escape room Mystery Room og deres smarte kulturskattejagt, Mystery Hunt. I 2018 blev Mystery Makers kåret som den bedste kulturoplevelse i København af Berlingske.Hvad er sherlock Holmes Escape Room hos Midgaard Event?

Du har rejst mere end 100 år tilbage. For at være mere præcis er året 1902, hvor Edward d. 6, kronprins af England, bliver kronet som konge. Men den danske oberst Holtenberg havde til hensigt at sabotere planen. Din mission er at bryde ind i oberstens hus i bedste Sherlock-stil og finde billeder af prinsen og hans elskerinde, før de bliver løsladt, da det vil få katastrofale konsekvenser for den kommende konge. Scenedesignet og gåderne er gennemtænkte, og en udfordrende og sjov oplevelse venter på dig. Sherlock Holmes escape room svarer til 2 escape rooms, hvilket betyder, at der er dobbelt så mange gåder, og du har to gange tid til at løse dem (120 minutter). Du kan også vælge at spille Sherlock som 2 hold, som skal arbejde sammen i 2 escape rooms. Det kræver ekstraordinært teamwork, hvad har du brug for? Midgaard Event ligger i hjertet af København. Her står loyale værter klar til at byde dig velkommen og sætter de rigtige rammer for et godt arrangement. Der er indrettet flere spændende og mystiske escape rooms, specielt velegnede til firmaarrangementer, polterabend, fødselsdage eller sjove arrangementer med venner.Hvad er det hjemsøgte København med Ghosttour?

Hovedstaden er fuld af spøgelser og gode historier fra fortiden. Du går rundt i København med os under staldlysene, men denne byvandring finder sted efter mørkets frembrud, hvor du lærer om flere spøgelsesrelaterede steder. Disse fascinerende historier, nye som gamle, er hentet fra gamle arkiver og almindelige mennesker, der har oplevet det på egen hånd. Få et nærmere kig på sjælehistorien om Grønlands Hus og historien om en død 8-årig pige, og besøg byens ældste kirkegård. Ghosttour har siden 2004 fortalt historier om Københavns Gamle By. Holdet bag Ghosttour består af passionerede historiefortællere med stor erfaring på området. Disse guider formidler udelukkende historier baseret på historiske øjenvidneberetninger, hvilket skaber en unik oplevelse.Hvad er beerwalk i København med People Like Us?

Smag dig igennem Københavns gader på en smagfuld guidet tur koordineret af ølgenier som os. Turen starter på Amager, går langs bymuren mod Christiania og Pusherstreet, til det idylliske hav Christianshavn, op gennem livlige Nyhavn, Kgs Nytorv og over Knippelsbro tilbage til Christianshavn tilbage til People Like Us hovedkvarter og Bottleshop. Undervejs kan du nyde korte stop til in-house smagninger og instruktionshistorier om din egen øl og generelt teknologi, brygning og historier og historier om en spændende og innovativ virksomhed People Like Us er et dansk bryggeri, der producerer premium øl og gør et godt stykke arbejde med at leve op til sit sociale ansvar. Medarbejderne her kommer fra meget forskellig baggrund, hvor 90 % af dem lider af en eller anden form for diagnose eller handicap. Når folk som os får medarbejdere til at gøre det, de er gode til, udnytter de det. resultat? Et mangfoldigt og kreativt bryggeri, der tilbyder øl i topklasse.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Kultur oplevelse? se de bedste... - Affiliate marketing - Smags oplevelse? se de bedste ...