Kultur oplevelse

Til dig der har behov for bare at prøve noget helt nyt

Weekend malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj

Weekend malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj

Mangler du inspiration til, hvordan penslen skal svinges, og sker det, at penslen ikke vil male de billeder, du har i tankerne? - Så kig her Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,900 kr.

Se tilbudet


Citytur i København med Kayak Republic

Citytur i København med Kayak Republic

Er du til rundvisning med et twist, så er dette helt sikkert en oplevelse for dig. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 395 kr.

Se tilbudet


Kanalrundfart i København med Stromma

Kanalrundfart i København med Stromma

Tag med på en guidet havnerundfart i København & oplev de kendte seværdigheder fra vandet. Hør spændende historier & tag billeder undervejs Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 109 kr.

Se tilbudet


Keramikkursus hos Barro

Keramikkursus hos Barro

Kom med på et endagskursus, hvor du kan få praktisk erfaring med keramik. Skab din egen kreation ud fra dagens tema. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 650 520 kr.

Se tilbudet


Din livshistorie af Forlaget Fortæl

Din livshistorie af Forlaget Fortæl

Få nedskrevet din personlige livshistorie af Forlaget Fortæl. En unik oplevelse man for evigt kan få glæde af. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 12,750 kr.

Se tilbudet


Næste

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Hvad er weekend malekursus i København hos Kunstskolen Gershøj?

Mangler du ny inspiration, kommer du aldrig rigtig i gang, og er der ofte situationer, hvor penslen ikke vil male de ideer og billeder, du har i tankerne? Så tag din pensel, staffeli og malerværktøj med og efterlign de store malere under weekendtimerne på Kunstakademiet i København. Uanset om du er nybegynder, erfaren eller allerede sælger dine malerier, så lad dig inspirere af nye farver, mønstre, metoder og få lærerig feedback på dit arbejde. Hvis du ikke allerede har malerudstyr, kan du leje en "kunstpakke", der indeholder de lektioner, du har brug for. Du kan også købe en "startpakke", som du kan bruge under kurset, hvor du kan tage det hele med hjem. Gershøj Kunstskole drives af Bjarne Schjølin, som også underviser på kurset. Bjarne Schjølin har malet siden 2005 og har udstillet i flere gallerier. Oprindeligt uddannet som gymnasie- og universitetslærer lagde han vægt på at skræddersy lektioner til det individuelle niveau, så alle kunne få nye teknologier med hjem – og store malerier, der indeholder alt, hvad du har lært.Hvad er citytur i København med Kayak Republic?

København kan opleves på mange måder. Med denne kajakoplevelse kan du opleve Københavns hjerte på kajak, mens du padler gennem hovedstadens gamle, nye og specielle. Hvis du aldrig har sejlet i kajak før, kan du stadig gøre det, fordi hastigheden på denne tur er tilgængelig for alle, og den erfarne guide vil fortælle dig, hvad du skal opleve undervejs. Kayak Republic har næsten ti års erfaring med fokus på store oplevelser på vandet. Om det er kajakundervisning og privat udlejning, eller som firmaarrangement, er de meget dygtige. Hvis du er sulten eller vil have en god drink, har de en stor bar og restaurant lige ved molen. Desuden er de medlem af foreningen GreenKayak, hvor man gratis kan leje en kajak i 2 timer og rense kanalerne for affald, fordi miljøforbedringen af ​​Københavns havn er en særlig ting for dem.Hvad er kanalrundfart i København med Stromma?

Newport bliver levende, da krydstogtskibe forlader kysten og sejler gennem Københavns kanaler, og tager dig med på en tur til de mest berømte seværdigheder. Hør historier om hovedstadens spir, tårne ​​og berømte bygninger, eller tag billeder af Den Lille Havfrue, når båden passerer Langone. Det er ikke svært at se, hvorfor mere end en halv million mennesker hvert år vælger at opleve Københavns historie fra vandet. Strömma er en af ​​de største oplevelsesvirksomheder i Nordeuropa og en del af Strömma Turism & Sjöfart AB. Vores mission er at give dig en oplevelse, der både er sjov og underholdende, og som giver dig viden og minder, som du vil huske i fremtiden. Strömma har været i Danmark siden 2011.Hvad er keramikkursus hos Barro?

Tag et keramikkursus i Aarhus, og du får praktisk erfaring med at lave din egen keramik. Den kendte kunstner Anabel Nájera-López vil guide dig gennem processen fra ler til mesterværk. Hver keramikklasse har sit eget tema, så du behøver ikke bekymre dig om, hvad du skal lave. Om fredagen er der fokus på praktisk keramik, såsom kopper eller tallerkener, og om lørdagen på ornamenter, såsom menneskeskulpturer eller fantasidyr. Et par dage efter din keramiktime tager du din keramik med hjem, tørrer og brænder den først. Er du klar til at opdage din kreative side? BARRO er et keramikstudie i Aarhus C. BARRO blev skabt af den mexicansk-amerikanske kunstner Anabel Nájera-López. Gennem årene har Annabels kunst modtaget adskillige priser og stipendier. Hendes arbejde har været udstillet i USA og internationalt, herunder soloudstillinger på El Paso Museum of Art i USA, Kunstmuseum Leipzig i Tyskland og senest på ARoS i Aarhus, hvor hun nu bor og underviser i keramikkurser kl. BARRO. Hun taler engelsk i timerne, men sørg for, at alle forstår.Hvad er din livshistorie af Forlaget Fortæl?

At skrive sin livshistorie ned er en særlig oplevelse. Men det er også en oplevelse, der vil leve for evigt og bringe glæde til fremtidige generationer. Du har mulighed for at genopleve gamle minder og historier med en erfaren skribent fra Forlaget Tell, som vil interviewe dig og vejlede dig i valget af de vigtigste historier. Forfatteren forvandler derefter din historie til en smuk bog med 10 valgfrie billeder. Du kan vælge selv at fortælle din egen livshistorie, eller du kan dele dine oplevelser med andre, der former din livshistorie med dig. Forlaget Tell blev skabt for at fortælle historien om dit liv. Livet ændrer sig hurtigt, og vi risikerer at blive glemt, indtil vi ser tilbage. Verlaget Vertæl værner om kunsten at formidle livets store og små øjeblikke, som du siger. De levendegør de fortællinger, der betyder mest, med enkle rammer og intuitive spørgsmål, der inviterer dig til at sætte ord på imponerende historier og relationer. Historier, der skaber minder og minder os om, hvem vi er. En unik oplevelse for dig selv og dine kære, der kan gå i arv fra generation til generation.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Bluelistbuilding | create your... - Martins tools - Inicio - sebs